Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Tikrai karališkas lakimas biggrin.gif

Nesupykit mergaitės, nebespėju jau skaityti, daug ko nepamatau, todėl nepakomentuoju doh.gif

Įstrigo Pupsės ir Kolumbo meilė už užuolaidų biggrin.gif

Erendiros vargai vargeliai 4u.gif

Ir visi kiti, kurių nepaminėjau blush2.gif

Išlydi į darbą

user posted image

Pasitinka iš darbo

user posted image
Atsakyti
Kiara išlydi į darbą: Maaam.. neik į darbą.. Ar nematai, kad katytei silpna? Guliu, atsikelt negaliu.. Nepaliiiiikkk...

Pasitinka iš darbo: Maaam.. Vis dar silpna.. Gal konservukų parnešei? Iškart pagerėtų..
Atsakyti
Nuo guliašiukų tik Tutei pagerėtų hihihi.gif
Atsakyti
O Tutė negriūna po kojom?
Atsakyti
Kaip čia pasakius, Tutė pasitinka iš darbo intensyviai drąskydama stulpą ir savo bloznais šonais trankydama į baldus. Pasikelia ant pirštų galiukų, ir neišlaiko lygsvaros, bum ant šono. Vėl strykt, vėl ant pirštų galiukų ir vėl bum biggrin.gif Baisiai stengiasi katas, kad mamka kuprą glostymui pasiektų biggrin.gif
Atsakyti
O Olis?
Atsakyti
Aha vargsai katai kai juos vienus namie palieki, ale kai tik palieki, buna :
"Vienas namuose... as darau ka noriu,
mesa is dubens pavoges sudoroju,
Viska kas ne vietoj, tyliai paragauju
Isverciu vazonus, geliu vazas nugriaunu
Bet as nekaltas katas, esu as angelelis
Cia bildukai duodas, o as juk didis GERIS"
Magnunos maike siandien buso paste supakuota, ivertinom kaip siaip tik dovana, skysciu ner, ne ne ner... mirksiukas.gif sako per savaite nueis, ale pamenu Zundytei ilgiau ejo
Siandien is keptuves issoko verdantis aliejus ir nudegino tris pirstus g.gif o as plaukus dazys susiruosiau, tai sedziu laukiu kol kazkiek praeis, nors panasu be pusliu neapseisiu
Atsakyti
Visoms labas 4u.gif
Džiugu dėl Erendiros pukuotukių 4u.gif ir pačių geriausių joms namučių 4u.gif
Zundytės braškutes nužiūrėjau, seilę pavarvinau, nu tokios rinktinės tiesiog thumbup.gif
Kolumbas gėlininkas wub.gif ir meilė už užuolaidų thumbup.gif
Gufyčio balta sermėga ir pirštinaitės labai labai wub.gif
Kiaros išėjimo iš namų ir grįžimo namo išklotinės thumbup.gif
Panelė Snaigė kad išaugus biggrin.gif
Nikutė kaip matau, labai apsiskaičiusi katytė biggrin.gif šitiek knygų per dieną perskaitė biggrin.gif
Bela tikrai karališką dubenėlį atsigerti turi biggrin.gif mano uodegos tai būtinai turi pagerti iš mano puodelio vandens, aš amžinai lieku paskutinė eilėje, kai vandens belieka ant dugno o puoelio kraštai apšiltinti Grikio pūkais doh.gif
"Vienas namuose" šešiaeilis thumbup.gif
Ir labai laukiu makonų ir Busy ir Azu biggrin.gif jau kad nešiosiu tongue.gif
nus ir einu lovytėn, o tai silpna po darbo ko tai, užgultos ausys kažkoėl trukdo SM rašyti unsure.gif nus bet nieko - dar porą dienų ir pilnai grįšiu į plepumo vėžes smile.gif
Atsakyti
o jusu miaumos irgi taip seriasi ? Nu Gufi kas 2 dienas sukuoju... kuokstais .... bet ju vel pilna... nusisers katinas ... gale taukuti nusiserti ... nu ne plinka, bet seriasi tai ogoogo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Greitai visi keliamės ir ritamės darban verysad.gif Tingiu juodai, mielai dar paatostogaučiau savaites dvi blush2.gif
Kiara, kad nualpus doh.gif
Bela labai teisingai pasirinko dubenėlį.Mano namuose visi indai, ir lauko baseiniukas aplakti lotuliukas.gif
Molis jau išsišėrė, toks nucibęs vaikšto. Bet kodėl taip šeriasi šunys, niekaip nesuprantu g.gif
Visoms geros dienos, tinginiams ir namų sargams - saldaus miegelio.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Grikis irgi stipriau šeriasi smile.gif manau kad tai dėl atšilusio oro smile.gif
Nesikelsiu
user posted image
Žiū, nauja diena ateina bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 07 birželio 2016 - 06:29
Pagal Gufio pageidavima nuo 5 gyva ... nu kaip po to ko nors neuzmusinet?????
Griki su Kruopa dafai kylat ....smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 07 birželio 2016 - 06:28