Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų lysvės žydi

kažkieno dailyraštį radau
user posted image
хостинг изображений gif

Mano ax.gif

Laukiam betalux biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 08 birželio 2016 - 18:18
QUOTE(snaige123 @ 2016 06 08, 18:48)
Laukiam betalux  biggrin.gif

Aš ką tik pirmąjį raudoną Toro suvalgiau, o kaip kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 07, 15:44)
Paragauskio vis dar laukiu, bet mezga ir augina gražiai. Tai tikiuosi ilgai laukti nebereis ir iki rudens bus sočiai
Mamina liubov - pirmieji jau gerokai pasipūtę, bet ir likę visi kekės žiedai su pipiriukais jau
user posted image

O kas yra šitam pomidoriukui? Nuo karščio toks, ar serga kuo?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 06 06, 11:21)
Sveikos  4u.gif  Kaip pas jus symet pomidorai mezga? as jau i siltnami nebenoriu eiti, tuscios kekes, kai kuriu  verysad.gif  Per tuos karscius, siltnamy virs +45 budavo. Ne tai kad ziedus numeta, nors ir tokiu vienas kitas yra, bet nuzydi, o viduj pomidoriukas neauga. Masiskai sitaip, ir ne tik pirmos kekes, yra ir antra, trecia tokia sad.gif Visokie juodi de barao, superbanananai, kur nedidli vaisiai, sitie uzsimezga be problemu, hibridai taipogi graziai mezga, bet kur tik vaisiai dideli, tiem kapiec. Gal pasitaisys dar, orai kiek atveso  g.gif Ar cia ne tame problemos? Dar taip nera buve...

tas pats,ir boru purskiau,ir sakas kraciau,manau nuo karscio

kokie grazus,dideli pas jus,pas mane kaip zirniukai dar tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskalepeska @ 2016 06 08, 21:46)

Aš sakyčiau, tokia jo prigimtis unsure.gif Bet gal labiau patyrę augintojos geriau žinos, gal čia požymis, kad kažkas ne taip. Pirmą kartą auginu šitą rūšį. Matysiu, ar linkęs turėti tokias viršūnėles, ar čia išskirtinis atvejis.
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 06 08, 13:04)
*Rusai teigia, kad čia ta pati veislė. Net ir rašo Вельможа (Буденовка)  :

** ką daryt, kad birželio pradžioj turėt tokių vaizdų?

*Žinau, girdėjau, skaičiau, bet noriu pati savo kailiu įsitikinti smile.gif Velmožą jau buvau auginusi seniai, Budionovką - pirmąkart.
** Čia tik vaizdai...Žali... O kitos jau valgo wub.gif Pas jas reikia klausti paslapčių mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2016 06 08, 17:48)
Laukiam betalux  biggrin.gif

Šitas vistik turbūt ne laukinukas? biggrin.gif wub.gif

QUOTE(meskalepeska @ 2016 06 08, 20:46)

Nei liga čia, nei ką irnesakyk.gif Pas veislinius kartais būna tokios viršūnėlės.
Atsakyti
nus, mielos ragautojos ar stebėtojos ( aš dar tik prie stebėtojų kaip auga, ragaut nesiruošiu, nebent kopūstą)- kaip po šaltų naktų- sveiki gyvi gražuoliai?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 06 09, 13:33)
nus, mielos ragautojos ar stebėtojos ( aš dar tik prie stebėtojų kaip auga, ragaut nesiruošiu, nebent kopūstą)- kaip po šaltų naktų- sveiki gyvi gražuoliai?

Sveiki gyvi, gal kiek šoke, bet išgyvens. Maniškiai jau pasiekė vielas. Toro kur vienu stiebu paleidau augti, stiebo diametras bus du ar daugiau cm. Užteks jau tų tropikų, o tai šiltnamio stogą nukels.

Aš tai saulei pašvietus ir debesiui užplaukus vis bėgu ir į vieną egzempliorių pažiūrėti. Lyg ir gelsta jis. Arba čia man nuo nekantrumo jau vaidenasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 06 08, 18:48)

Išduokit, prašau, paslaptį, ant ko užrašyta pomidoro veislė? Kas tas lapelis/juostelė?
Aš plastikinius "pagaliukus" naudoju, bet juos į žemę sukišu, tai kapstytis reikia, kad perskaityti.
Į temą. Maniškiai pomidorai dar tik žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2016 06 09, 17:28)
Išduokit, prašau, paslaptį, ant ko užrašyta pomidoro veislė? Kas tas lapelis/juostelė?
Aš plastikinius "pagaliukus" naudoju, bet juos į žemę sukišu, tai kapstytis reikia, kad perskaityti.
Į temą. Maniškiai pomidorai dar tik žydi  ax.gif

Pernai naudojau kažkieno pasiūlytą technologiją. Karpiau papkučių plastikines juosteles, rašiau tušinuku ir apjuosus juosteles suniedydavau krokodilu. Tai čia pigi technologija. Bet šieket tai patingau ir nupirkau iš Sheteligh specialių veikslių žymėjimo juostelių. Patogiau - nuplėšiau, užrašiau ir viskas.
Atsakyti
Kelis kartus buvo kelti margų lapų paveikslėliai su klausimu, ar ten ne dėmėtligė. Pas mane rudoji dėmėtligė tik sulaukusi atvėsimo iškišo nosytę verysad.gif Fotoreportažas, gal kam pravers. Nors linkiu, kad netektų su ja susidurti savo šiltnamiuose.

Dėmelė lapo viršutinėje pusėje
user posted image

Ir pelėsinis pūkelis lapo apačioje
user posted image

Kai tik orai atšils reiks prasinešti per lapus ir nupurkšti asiūkliu. O jei situacija prastės, teks traukti muilą ir sodą.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 09, 19:34)
Kai tik orai atšils reiks prasinešti per lapus ir nupurkšti asiūkliu. O jei situacija prastės, teks traukti muilą ir sodą.

Būkit miela, pasakykit proporcijas muilo ir sodos. Ar efektyvu? Kiekvienais metais užpuola dėmėtligė. Šįmet ypač anksti prasidėjo. Ačiū smile.gif
Atsakyti