berkeley, mazarinis dveslenos ir pas mane, su kitais lyginant. Pernai mazarinis irgi buvo ne is bajavu, bet vaisius mezge , kaip turi buti, islaiko jie ir dideles kekes, pernai sveriau, pirma keke svere virs 4 kg., sita buvau parisus, mazesniu nerisau. Symet pas mane daug tu dveslenu. Ir is vis, mane jie nervina. yra tokiu, kur ne vieno vaisiaus dar neisstenejo, nemezga, nors israuk. O ziedu jura. aCarbon, arbuzinis, pernai aplipea pomidorais buvo, symet spyga, pirma karta auginciau, mesciau von visam laikui. Cutlos zydi laaabai, o dar nei vieno pomidoriuko uzmegzto nemaciau, krumas tai graziuolis, tvirtas, ir tiek ziniu. dabar laukiu, kas ten auksciau bus, nes kai kuriuos apziurejus, maciau, kad mezga. Eina svilpt tie pomidorai, kiek bus, tiek uzteks, sultis spausim kitamet, gal
Siandien specialiai pasiziurejau pas save, tai mano tiek mazarinis tiek berkeley ( bet pink) grazus krumeliai jau kokie 1.50 pasieke, tik mazarinio virsune tokia pavepus.. Keistai tik mazarinio ir izumrudnoe jabloko jos tokios veptelejusios hmm gal kokie jautresni karsciui
Ir pastebejau kad kai kuriu pomiu galiukai juosteleje matomai kalcio trukumas - priminkit kokia forma geriau kalci isisavina kalcio salietra tinkamas butu? Gal kas norma pasufleruotumet