Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Wicked, sveikatos vyrui 4u.gif

d'esprit, labai smagus komplimentas thumbup.gif jauciu kaip su vejeliu namo parzingsniavai biggrin.gif

Rasa, nekreipk demesio i neprasytus komentuotojus ir patarejus. Svarbu myleti save ir liekneti del saves, norint gero sau 4u.gif

iki siol nepavyko i darba dviraciu vaziuoti, lijo doh.gif bet gal ryt geresnis oras bus. O ketvirtadieni einam su MB i pirmaja treniruote sporto klube, jau laukiu 4u.gif su maistu kol kas irgi tvarkoj, jokiu saldumynu ar persivalgymo.

Sekmadieni nusipirkom elektronini pianina, nu tiek dziaugsmo dabar biggrin.gif Mokinames groti, net laukiu is tikro, kad greiciau is darbo grizciau biggrin.gif Naujas hobis. Savaitgali MB kolega ateis i svecius, pamokys kaip profesionalas siek tiek daugiau.
Atsakyti
Rasa, klausiu nes esu skaiciusi ir realiai teko patirti, jog kvietiniu skanestu labiausiai norisi kai trusta miego. gal ir tau taip.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 24, 08:28)
Buvau pasivaikščiot greituoju ėjimu, jau netoli namų išlipa iš mašinos vyriškis išsišiepęs iki ausų ir sako "oho, jūs jau čia? Aš jus netoli Karmėlavos mačiau! Pagal figūrą sportuot tai jums tikrai nereikia, bet gerai, kad sportuojat, labai smgu jus iš nugaros stebėt. Jūs ištekėjusi?" biggrin.gif

Smagu tokie komplimentai smile.gif

QUOTE(jovivita @ 2016 05 23, 18:23)
man po poros savaičių pasijuto toks poveikis, kad norėjosi mažiau saldumynų ir daugiau energijos. Net naktimis atrodo miegi tiek pat, bet jausmas, kad ne tik išsimiegojai, bet ir mažiau valandų norėjosi miegot  biggrin.gif 

Man toks poveikis pasireiske, kai pradejau multivitaminus su mineralais gerti, net paciai keista kai sausainiai po nosim ant stalo, o as visai nenoriu. Ir zvalesne jauciuosi, energijos daugiau. Kai geriau chlorofila, bent jau as, tokio poveikio nepastebejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrulle: 24 gegužės 2016 - 22:20
QUOTE(airv @ 2016 05 24, 23:15)
Rasa, klausiu nes esu skaiciusi ir realiai teko patirti, jog kvietiniu skanestu labiausiai norisi kai trusta miego. gal ir tau taip.

Gal ir taip, bet aš nuo mažens galiu mėsos atsisakyti o visokie miltiniai patiekalai patinka labai. Mano MB rudenį metė rūkyti, o aš sakau, kad aš saldumynams turiu priklausomybę ir kartais taip pagalvoju kaip jam buvo sunku mesti rūkyti, nes man pačiai sunku atsisakyti prie kavos saldainio blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Svoris 57,1 Kg.

Visos nežymėtos dienos žalios.
Atsakyti
4u.gif labas rytas

Kaip smagu kai su vyru eit i trneruokliu sale.. as savo niekada nenutempciau 100%

Gal ir geras pastebejimas, kai kai truksta miego norisi miltinku produktu. Ar cia as ne taip pastebejau ir buvo kalbeta grynai apie avizinius?

As va atsikeliau su varvancia nosim ir slaudancia gerkle. Nera stipriai- bet jauciu. Idomiu kaip tai galejo atsitikti?

Kaip ir zadejai priduodu pliusa. Esu labai nusivylus verysad.gif nes maniau svoris kris. g.gif O gavosi +1kg. Paskutiniais dienas stengiausi nevalgyti... o jis vis tiek stovi vietoje...
Gal cia det to kad buvo du vakarai svenciu.... nesuprantu.
Valgiau sia savaite sriubas su salotom. Gal per daug kcal buvo. Nezinau....zodziu blogai.
105.600

Sios aavaites planas. Kiekviena laisva diena vazineti dviraciu ir NeSiSveRtI!!!! schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Volsebnica: 25 gegužės 2016 - 06:44
Labas rytas
54.7 kg
Bėgioju rytais jau 4 diena iš eilės. Neilgos distancijos, ale viestiek. Dar dviratį paminu, atsilenkimai, pritūpimai... baigiu atssistoti normalias vėžias. Tik su maistu dar nukrypstu, ypač vakarais. Na bet kaip nors unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Svoris siandien 73.2 kg.

Hilde, saunuole del begiojimo thumbup.gif

Volsebnica, as saviski ikalbinejau 2 val, kad reikia doh.gif biggrin.gif ir uzsirase i bandomaja treniruote. O nuejus ir pakalbejus su treneriu pats dziaugesi, kad nuejom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Elli*: 25 gegužės 2016 - 07:02
D'esprit - nepažįstamojo komplimentas thumbup.gif
Volsebnica, nenatūralus numetimas tikriausiai buvo vandens sąskaita. Pastovės ir vėl kris. Sėkmės bigsmile.gif
Dienos 21,22 žalios, 23 ir 24 raudonos: užvakar judėjimo stoka, vakar - keli saldainiai.
Iš to, aišku, pliusas - 103,5; stumdausi vietoje.
Vakare išvažiuoju į Sankt Peterburgą. Naktis autobuse, trys dienos po miestą, koncertas, internetinio būrelio (18 moteriškių, tik vieną pažįstu realiai) susitikimas, vėl naktis autobuse. Tikiuosi kokius 1,5 kg kelionėje palikti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Labas 4u.gif
eilinį kart prikibo bacila... siaubingai jaučiuosi, ir labai tikiuosi išsisukti nuo antibijotikų unsure.gif
rytoj dar planuose traukti dantį doh.gif

svoris tas pats....
Atsakyti
g.gif as va is nevilties del to svorio pliuso suvalgiau 3 keptus kiausinius su pomidoru ir rieke skrudinto batono. O ant virsaus dar spurga ir maziuka gabaliuka sokolodo. Nu ka?
Taip wub.gif as dabar laiminga. Ir geriau jauciuosi. Darbe kava+salotos+sriuba+obuoliai.
Ir taip iki 22 val tada miegot.
Rytoj turiu jau 4 pokalbius....

Einu ruostis i darba... 30 min liko....
Atsakyti
Sveikos, siandien mano svoris 81,9 ax.gif
Atsakyti