Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Audrulle @ 2016 05 26, 12:51)
Laba. Ko tokia paslaptinga smile.gif

Šalta. Numyniau 30km, sušalau žiauriai. Šildausi su nutriless šokoladiniu javainiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 26, 12:54)
Šalta. Numyniau 30km, sušalau žiauriai. Šildausi su nutriless šokoladiniu javainiu biggrin.gif

tai nors arbatos šiltos reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 05 26, 12:55)
tai nors arbatos šiltos reikėjo biggrin.gif

Nemėgstu arbatos, geriu tik juodą, stiprią kavą, bet antram puodeliui dar per anksti ax.gif O ir šiaip, kartais pagalvoju, kad sportuoju tam, kad galėčiau tą šokoladinį javainį suvalgyt laugh.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif
Siandien net neturejau laiko cia ir uzeiti...
Visa diena pokalbiai...
Kas 2 val.... tai ten-atgal per visa Vilniu! doh.gif issekino truputi verysad.gif
Rezultatas. Du geri darbo pokalbiai, kurie man patiko. Visiskai skirtinga sfera, taciau abi jas esu dirbusi...kur noreciau labiau? Na manau i transporta- drl didesnes algos. Sia akimirka mane domina labiausiai alga, kadangi po buto isigijimo tikrai reikes dar kazkokiu ir investiciju....
Viena yra tik maza smulkmena nori rekomendaciju is buvusios darbovietes tai yra... trasporto. O sefas ant manes piktas aisku buves, nes palikau sunkioj padety....

Kada kraustisimes i nauja buta? Na kai dabartiniai( jau buve savininkai) nupirks sau buta... laiko dar turi 3 men... pakankamai daug laiko davem... truputi dabar gailimes mes...

Ka sian valgiau? Valgiau gerai, nenusidejau. Isgeriau vande s daugiau nei visada..
Ir dar dabar geriu. Jus nakciai geriat vandeni?

Aciu uz palaikyma panos... taip, tikrai.... gramas + gramas ir bus tas 99kg... tikrai bus. Kada bus nezinau? Bet bus!
Aisku noreciau greiciau bet bus kaip bus.

Vakara praleidau puckoriu atodangoj... taip faina ten pasedeti... wub.gif

Desprit tu taip sportuoji daug? Kaip tau viskam laiko uztenka... 30 km nuejai?ar man pasivaideno ir as blogai iskaitau jau? g.gif

Gabi tu tiek numetei, kad liko visqi mazai mazai ir as taip tavim tikiu 4u.gif viskas bus ' done ' thumbup.gif 4u.gif

Tai vat taip praejo mano diena...
Atsakyti
Labas rytas.

Volsebnica, sportuoju. Nežinau, daug čia vadinasi ar mažai, sportuoju tiek, kiek norisi, neverčiu savęs. Va, šiuo metu bėgimas manęs visai nekabina.. Gaila, bet nenoriu bėgt, tai ir nebėgu..
Šią savaitę mano sportas:
Pirmadienį - 10km bėgimas
Antradienį - 10km ėjimas
Trečiadienį - 8km ėjimas
Ketvirtadienį - 30km dviračiu
Šiandien arba eisiu, arba nieko neveiksiu smile.gif

O laiko.. Na, aš dirbu namie, tai laiką planuotis lengviau. Be to, čia tokie atstumai, kad laiko daug neužima. 10km nueinu maždaug per 1val 26min, 30km dviračiu per 1val 40min, nubėgt 10km 1val 15min.
Atsakyti
Labas rytas....

Ryta siandien sutikai su puodeliu arbatos ir grudeta varske su chia seklom bei razinom kieme... ziuredama i naminius gyvunus wub.gif

O kad taip kas ryta, kai silta...

Sloga man, skaida gerkle. Sian plane isgerti 10 puodeliu arbatos. Ir dar 1 l vandens. Manau gal iveiksiu... nes reikia sveikatai.

Ir noriu pasivazineti dviraciais... ismatuosiu kiek nuvaIuosii au tel programele... man idomu... bet cia gal labiau i vakara....

Tiek kiek tu nubegus Desprit as gyvenime ne esu nubegus aplamai sportuoti man yra sunku.. nemegstu.
Paskutinius men lankiau tik aerobika tai patiko.. kartais ejau su prievarta... bet eidavau... visada! Iki savo kojos sulauzimo...

Kas ka gero veikiate?
Atsakyti
Labas, atejau pasiguost man svoris nebekrenta stovi vietoj net nezinau kodel verysad.gif kai valgau daug priaugu, valgau normaliai vietoj tada stovi o jeigu valgau maziau irgi vietoj stovi, as jau galvoju gal man lemta būti storai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute25 @ 2016 05 27, 10:58)
Labas, atejau pasiguost  man svoris nebekrenta stovi vietoj net nezinau kodel verysad.gif  kai valgau daug priaugu, valgau normaliai vietoj tada stovi o jeigu valgau maziau irgi vietoj stovi, as jau galvoju gal man lemta būti storai verysad.gif

Ateik, ateik... viska ka parasei maniau as lygiai pries keleta dienu... pastovejo vietoj... vel pradejo kristi. Taip jau bus. Mano apramino ir tave apraminsim. Svarbiausia nenuleisk ranku. Nei tau, nei man storom nelemta buti.
Busim visos grazios...
Atsakyti
sveikos,

26d raudona.

Siandien buvom Su dukros paruosiamuku klase mini kelionej, isleistuves, tai paskaiciavus kalorijas jau nieko valgyti kaip ir negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 05 27, 14:14)
Ateik, ateik... viska ka parasei maniau as lygiai pries keleta  dienu... pastovejo vietoj... vel pradejo kristi. Taip jau bus. Mano apramino ir tave apraminsim. Svarbiausia nenuleisk ranku. Nei tau, nei man storom nelemta buti.
Busim visos grazios...

Aciu uz palaikyma wub.gif taip miela kai tave palaiko 4u.gif rytoj prie juros vaziuosim gimtadienio drauges svest, tai jauciu kita savaite nebus pas mane minuso is po savaitgalio, nors pasistengsiu daug rytoj nevalgyt prisilaikyt biski
Atsakyti
QUOTE(giedrute25 @ 2016 05 27, 08:58)
Labas, atejau pasiguost  man svoris nebekrenta stovi vietoj net nezinau kodel verysad.gif  kai valgau daug priaugu, valgau normaliai vietoj tada stovi o jeigu valgau maziau irgi vietoj stovi, as jau galvoju gal man lemta būti storai verysad.gif

Nenusimink console.gif Man irgi buvo toks laikas. Net vyrui sakiau, valgau daug - tiek pat sveriu, nevalgau - tiek pat sveriu, svoris buvo kaip ikaltas, o dabar pajudejo. Bet man labai daug reiskia ne tik kiek valgau, bet ir ka valgau. Todel dabar stengiuosi vakare valgyti daugiau baltymu ir rezultatai tikrai yra. Is leto, bet svoris juda zemyn. Ir po vakarienes jau nebeuzkandziauju. Is pradziu buvo sunkoka, o dabar organizmas priprato ir net nebepraso biggrin.gif Pabandykit ir jus, gal pades.
Atsakyti
Atejau dar pries miega paskaityti ax.gif

Diena buvo itempta.... daug ka nuveikiau...

Grizo MB.. tai priveze saldumynu.. tiesiog padejau i bara.

Siandien pavazinejau dviraciu... tai 6 km...

Kazkiek sudeginau kcal rolleyes.gif tikiuosi bus minisas trrciadieni...

Beje draugei po drakono dienos irgi stovejo svoris... keleta dienu. Dabar vel jai minusas irgi...

Dvi dienas sloguojanti dirbsiu tai nieko gero.

Vakar buvau transporto imonei, tai pakviete i 2 pokalbi. Noreciau tenai. Gal pasiseks ir paims... isidarbinsiu... wub.gif
Atsakyti