Labas visoms!
05-24 ir 05-26 raudonos, o kitos žalios ir nesunokusios

Per vieną raudonąją, surijau visą dėžutę sausainių (išskyrus kartoną

)

Ne vieną, ne du ir net ne 10, o visą dėžę. Tų naujųjų "Vilniaus duonos" su sezamais. Ačiū "Barborai" už dovaną ir kg palaikymą
Labai smagu, jog geri orai. Laukiu nesulaukiu atostogų, nes labai jau norisi skirti laiko sau, mamai daugiau dėmesio parodyt, nes viena gyvena.
Ėjau profilaktiškai per gyd. (kardiologą, onkologą), jau rodos savim pasirūpinau, viską kas svarbu pasižiūrėjau, tai laba diena, po beveik 12 m vėl parėjo glaukomos priepuolis

Akispūdis mušė rekordus, net norėjo siųsti į Lazdynų ligoninę lazeriu "subadyt" akis, kad nutekėtų skysčiai. Bet tai ačiū, aš nebuvau pasiruošusi skylutėms akyse ir gyd.sudvejojus vėl išleido su stipriais vaistais ir vėl laukia ilga daina..krūvos tyrimų, išleistų pinigų ir t.t. Iš apmaudo pablioviau

Nieko, antradienį akių komp.tomografiją padarys, bus aišku ar
pripaškudijo man tas priepuolis ką nors. Nuo vaistų labai stiprios ir gražios blakstienos auga ir mano akys įgauna ryškesnę žalią spalvą, čia geroji pusė

Vėl sulauksiu komplimentų
Valstybinei medicinai trūksta žodžių, per visą Vilnių vakar neradau kas tokį šūdą padarytų, kaip pamatuotų akispūdį. Bet kuri sesutė gali, bet ne, reikia šeimos gyd.leidimo, o anas dar siųs pas okulistą ir t.t.

Ir mokamai net nepamatuos

Bet apakus būtinai paklaus "o kodėl neatbėgot pasimatuot?" Privačios klinikos irgi kažkaip nesižavi siūloma procedūra už 3 , bet atsirado gerų žmonių. Ir pamatavo, ir namo parvažiavus, vėl perskambino ir ekstra iškvietė sugrįžt, tai pirmąją pagalbą gavau

Ir kainavo ne arklį, kas džiugina. Valstybinės padėkoms daugiau būt išėję ir dar į kojas pulk, prašykis, jog padėtų. Nors visada akcentuoja "užbėkit, jei jausit, pamatuosim, nutrauksim priepuolį". Aha, atbėgau ir priėmė kaip žadėję

Kolegės sako greitajai skambinsim (glaukomos priepuolis l.panašus į stiprų migrenos priepuolį - plėšia galvą, pykina, erzina šviesa, būna mirga akyse, svaigt galva gali) Dėl akispūdžio?!

Tai jau nuotaiką pataisė su ta reanimatologų komanda
Tai va, su nuotykiais gyvenu.
Svoriui neturiu laiko, bet toks pats didelis. Sportu užsikrėtus, o mityba (kas svarbiausia tam svoriui) ir patiria paklydimų