Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Aš nepasisvėriau, bet sav.pradžioje buvo 73.4 kg. Vėl grįžau prie trenerio sudarytos mitybos, tai vaje kaip supratau, jog buvau visai vadžias paleidusi (kiekio prasme ir "užkandukų"). Po 2 sav turiu pirmąsyk prisiduot su svoriu, tai gėda blogai pasirodyt, laikausi smile.gif Raumenukai tai stangrėja kaip turi būti thumbup.gif
QUOTE(Mazule @ 2016 06 01, 15:43)
Mergaitės- ką verta lankyti sporto klube? ar užtektų jei pvz. vieną kartą per savaitę lankyčiau grupiniį užsiėmimą, o kitą kartą minčiau pvz. dviratį kokius pvz. ......... nežinau kiek km.? nes dažniau nuo rudens tikrai nesigaus, bet du kartus gal per savaitę ir ištaikyčiau - liepčiau sau  unsure.gif

Geriau nei nieko mirksiukas.gif Bet grupiniams užsiėmime tau nebus per sunku? g.gif Aš nesugebėjau, man smarkiai per sunku buvo unsure.gif Aišku atsportavau, bet po to jaučiausi tragiškai.
Verta kaitaliot jėgos pratimus su kardio smile.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 06 01, 16:29)
34 gramai cukraus = 7 arbatiniai šaukšteliai  wub.gif

Ir visi tie šaukšteliai vienoje stiklinėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 06 01, 17:50)
Ką darys?  unsure.gif
Ne, ne jos klaida. Darėm pakeitimą dėl bėgimo ir varžybų, reikėjo parašu patvirtinti  smile.gif

Am.... nežinau biggrin.gif tikiuosi nuvažiuosiu, padarys foto ir pasakys kad viskas gerai, čia taip turi būt biggrin.gif bet čia toks vizitas tik mano svajonėse. Važiuoju, nes žandikaulį žiauriai skauda, negyja po danties traukimo, šiandien antibijotikus pradėjau gert...tikiuos kad nieko nepjaustys
Atsakyti
Pagaliau as namie, po visu darbu... dar toks geras oras vakarais..
Jau nieko nevalgysiu sian... daug kazkaip suvalgiau... ypqc man tas jogurtas geriamas stovi akyse...kai tiek daug gramu cukraus...parodziau net vyrui...paaiskinau kiek cukraus daug g.gif sake daugiau nepirks schmoll.gif

Siandien mano MB su dukra buvo visa diena trakuose... kaup jie idege... as tokia balta palyginus... kaip tycia Mb atostogos kelios dienos o man va taip gavosi dirbt. Man iseigines jis isvaziuoja....zodziu

Laukiam, laukiam jau lenteles... ziuresim kaip ten kam sekesi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 06 01, 18:45)
Geriau nei nieko mirksiukas.gif Bet grupiniams užsiėmime tau nebus per sunku? g.gif Aš nesugebėjau, man smarkiai per sunku buvo unsure.gif Aišku atsportavau, bet po to jaučiausi tragiškai.
Verta kaitaliot jėgos pratimus su kardio smile.gif

Sunku grupėje, pamenu kai lankiau - valandą po jos bordava būdavau doh.gif bet ten stepas, o gal rinkčiausi kažką ramesnio - kalanetiką pvz.
O tokiai beprotei prie treniruokilių tai net baisu prieit - nemokėčiau įsijungt biggrin.gif tai gal reikia trenerio programos prašyt? bet tai kad aš neįgali sportui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 01 birželio 2016 - 20:21
QUOTE(Mazule @ 2016 06 01, 21:21)
Sunku grupėje, pamenu kai lankiau - valandą po jos bordava būdavau  doh.gif  bet ten stepas, o gal rinkčiausi kažką ramesnio - kalanetiką pvz.

Aš sportuoju du kartus per savaite, viena treniruotė miksas visko būna ir stepai, svareliai kamuoliai didelis, TRX diržai trenerė visada ką nors kito įmaišo, kitą ramesnę būna kalanetika, pilatesas žodžiu irgi pakaitalioja. Bandžiau vienu metu pasiimti tik sunkesnes treniruotes, bet greitai pajutau, kad trūksta išsitampimo.
Atsakyti
Neprisidaviau vakar: eilinį kartą skysčių susilaikymas, apie 2 kg daugiau, nors to neturėtų būti. Nedera lentelę gadinti. Atvės - išbėgs mirksiukas.gif
Apimtys tokios pačios, tik šlaunis - 1 cm.
Dienos visos raudonos, tik 05.30 žalia.
Sankt Peterburge palikau labai mažai, nors ir vaikščiojau daug, ir valgiau tvarkingai. Išvyka labai džiaugiuosi, be koncerto, kuris buvo fantastiškas, vakarą prieš tai praleidau ne mažiau įdomioje Rusijos istorijos paskaitoje.
Mažule - smagių atostogų 4u.gif
Braške 09, jaudinuosi. Žinau, ką tai reiškia, teko susidurti mano artimam žmogui.
Atsakyti
Labas rytas,

31 ir 06.01 žalios dienos.

Ligonines maistas, kad ir kaip peikiamas, visgi subalansuotas pagal proporcijas 50/30/20, dar niekada pas mane taip idealiai neatitiko smile.gif tik va, vakariene ir naktipieciai baltymai+angliavandeniai. Ir reikia labai ziureti kad nepadauginti maisto, labai norisi užkandžiauti smile.gif laikausi, džiaugiuosi savimi smile.gif
Atsakyti
LENTELĖ

user posted image

first.gif volsebnica

second.gif R's..

third.gif Audrulle

MATMENYS

user posted image
Atsakyti
Ačiū už lentutes. Sėkmingai storėju cool.gif
Sėkmės visoms, kam reikia. Dantų procedūros, tai man skamba kraupiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 06 02, 06:57)

first.gif volsebnica

second.gif R's..

third.gif Audrulle

O, priza gavau smile.gif

Saunuoles merginos, po truputi, po truputi ir visos tiksla pasieksim thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif labas...

Nusidejau verysad.gif vakar vakare du kibinai. 1 sh darzovem, kitas su kiauliena... karaliskoj kibininei 21.00val.
Aciu dievui ejau miegot tik 01.00

Sian jau spejau suvalgyti trinta morku+cukiniju sriuba su skrebuciy dideliu+ capucino+ gabalaaaa napaleono + 200 silauogiu.. ka daryt man siandien toliau?

Pradet gal daud daug gerti? Ar skelbt drakono diena? thumbup.gif

Siandien vakare planuoju gal but susitikti su drauge tai vel bus picca ar kazkas tokio... realiai noreviau gruzdjntu koldunu is charlie su suriu...

Lenteleje as 1 oho.. wub.gif nesitikejau... ia as nepelnytai nes manau nukrito anos savaites pliusas... biggrin.gif

Zodziu kazkokia tamsa tunelio gale- as valgau! Taip buna visada kai vyras namie.. ax.gif lepina...
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 06 02, 10:39)
4u.gif labas...

Nusidejau verysad.gif vakar vakare du kibinai. 1 sh darzovem, kitas su kiauliena... karaliskoj kibininei 21.00val.
Aciu dievui ejau miegot tik 01.00

Sian jau spejau suvalgyti trinta morku+cukiniju sriuba su skrebuciy dideliu+ capucino+ gabalaaaa napaleono + 200 silauogiu.. ka daryt man siandien toliau?

Siandien vakare planuoju gal but susitikti su drauge tai vel bus picca ar kazkas tokio... realiai noreviau gruzdjntu koldunu is charlie su suriu...

Zodziu kazkokia tamsa tunelio gale- as valgau! Taip buna visada kai vyras namie.. ax.gif lepina...

Nu nežinau, tave labai reikia barti, tu pagalvok ar tau tikrai reikia tokio meniu. nono.gif . Vakar su draugais vaikus vežėmės į kavinę už miesto švęsti vaikų dienos, tai pasiėmiau tuno salotų ir naminės giros ir taip paskui graužiausi ar tikrai man tos giros reikėjo, o čia kibinai picos tortas kažkokia netvarka, tai jai vakare su draugėm susitinki tai manau ir meniu reiktu rinktis labiau vakarui tinkantį. (Čia tokia pastebėlė, neisi-žeisk 4u.gif )

O aš pagaliau po didelių darbų šiandien lepinausi grožio salone dažiausi plaukus, pasidariau pedikiūrą, taip gražiai nulakavo pirščiukus wub.gif
Atsakyti