Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Nu kad ne biggrin.gif kaip taip ten jiems pasirode, tai nezinau. Dabar planuojuos apie spali - lapkriti kokiai savaitei skrist. Tai jei su Wizzair vel skrisiu , tai reiks ciumodaneli mazesni pirkt biggrin.gif

Klausyk, ka koledze apie Brexit kalba? Jums juk mokslai nenutruks nuo kitu metu g.gif

Limcamca, dekui mirksiukas.gif tave ir Gotte sveikinu su praejusiom sventem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 02 liepos 2016 - 22:44
Kolkas nieks nesikeicia del mokslu, penktadieni kaip tik gavau popieriu kad galiu nuo rugsejo eit i sekanti lygi jei noriu.
Atsakyti
Nu va, gerai kad jokiu pasikeitimu nera. Eisi toliau bigsmile.gif
Atsakyti
As vis dar turiu vilti, kad neiseis is EU unsure.gif drauge, itale, isaiskino man istatymus, tvarka, sako mazai tiketina, kad parlamentas isstojima palaimins rolleyes.gif
Atsakyti
Man ir atrodo kad liks Anglija EU, toks jausmas kad ivyko kazkas kas neturejo ivykt.

Nova, jo eisiu mokytis ir kitais metais, laiko turiu i valias, gal netycia ismoksiu tiek, kad galesiu dirbt ka esu pabaigus rolleyes.gif
Atsakyti
Nu o kaip pati jauties? Ar lieka kas galvoje po pamoku? Skaityk mintyse garsiai tekstus, tai lavinasi snekamoji kalba mirksiukas.gif

As netikiu kad parlamantas nepalaimins isstojimo. tures tai padaryt. Nemanau kad eis pries zmones, juk balsavo dauguma uz isstojima. Nu nezinau, per daug nesigilinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 02 liepos 2016 - 23:17
Kad dejo i krumus visi brexito agitatoriai,nebera net kam vaziuot deretis del isejimo, islindo visi melai i virsu, zmones pasipiktino kad buvo apgauti, kiti sako net nesupranta ka galvojo balsuodami uz isejima, siandien centre mitingas pries brexit, idomus laikas atejo,man tik del vaiku neramu, kad mokykloj neprasidetu kokiu uzgauliojimu.

Mokslai man labai lieka, is pradziu tikrai maniau kad nieko gero, bet labai jauciu kad daug ismokau.
Atsakyti
Heida, manau bus visko: ir uzgauliojimu, ir patyciu
Siandien drauge pasakojo, kad girdejo, kad lenku parduotuve padege, kad lietuvius vaikinukus east hame is boulingo isvare. Manau dar bus visko. Ateina vel laikai, kai bijosim sneket lietuviskai gatvese, kad nedeportuotu. Nu kaip bus, taip bus. Juk cia ju salis, jiems ir sprest. Vaziuosim visi namo cool.gif

Nu va, gerai kad padeda pamokos. Namie su panom bandykit angliskai sneket. Tikriausiai jos tarpusavyje angliskai tik ir sneka g.gif
Atsakyti
MB sake liks cia kol vaiku nelies, jei prasides nesamones, varysim namo, as nenoriu. Kur jis dirba firmos savininkas sako kelkites gyvent kur jis gyvena, ten 98% anglai ir dauguma pries brexit, as sutikciau per langa jura matyt biggrin.gif
Papildyta:
Mergos angliskai kalba tarpusavy, mazoji isvis sunkiai renka zodzius lietuviskai.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 06 28, 23:36)
Ačiū už sveikinimus wub.gif  4u.gif

I.Elija, kodėl neišnaudojot kuponų? jie LT? g.gif

Mes turim kuponą į SPA, pasukom užrezervuoti laiką, tai artimiausia laisva vieta savaitgalio metu - rusėjo mėnesiui doh.gif užsirašiau į darbo knygą kad nepamirščiau, nes šitiek laukti dar neteko niekad.

Kaip atleki 2-3 dienom,paprasciausiai tam nelieka laiko.Kad ir tos 2-3 val yra be galo svarbios,kaip laikas surasytas minuciu tikslumu.Ir as renkuosi pabuti su mama,arba su kriksto mama,o ne laika pralesita spa.
Sveikutes visos.
Va mes jau kaip ir atpirsliavome.
Darbo,laiko ir geru emociju ideta daug,jokiu techniniu nesklandumu jaunieji nepastebejo(o ju buvo).Taip kad rytoj jau galesiu pradeti savo beiseiginini darba vel iki 17 dienos.
Atsakyti
Labas

Visą dieną praleidom Virginia Water, pavakrieniavom pub'e tokiam, super diena... jau nepamenu kada laisvą sekmadienį turėjau nuo fotosesijų. Nu taip super super atsipalaidavau thumbup.gif

QUOTE(Heida @ 2016 07 02, 13:07)
Nepervargsta jis tokiu grafiku dirbdamas?

Vakar busipirkau bijunu puokste, negaliu atsiziuret kaip grazu, kaime pilna ju buvo visokiu spalvu, kaip man jos nepatikdavo, o dabar jau galvoju kad visai neblogai butu kieme kruma pasisodint  rolleyes.gif

Pavargsta, bet nėra kad skųstųsi labai. Mes kelionei taupom, yr tikslas abiems dirbti ir stengtis.

man nuostabios gėlės bijūnai wub.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 07 02, 18:00)
Įsivaizduoju ir aš, kad sunku dirbti dviejose pamainose  g.gif Nenorėčiau, kad MB naktimis dirbtų. Man ir namie ramiau kažkaip, ir šiaip.  unsure.gif

Dėl gėlių, tokių lietuviškų, tikrai sunku čia gauti. Net, jei ir yra puokštė, tai kaina bezbožna  doh.gif

maniškis tik šeštadienio naktį dirba, tai nėra jau taip ir baisu ax.gif

netoli manęs Columbia road flower market, tai ten nuostabuma wub.gif , įlendi ir išeiti nebenori, o ir kainos geros thumbup.gif

QUOTE(*nova* @ 2016 07 02, 22:18)
Gerai LT sekesi. Stengemes kuo daugiau laiko su tevais praleist. Tevukui nekas... Sunkiai vaiksto, bet po namus dar kruta po biski. Matosi, kad gesta zmogus ... Liudna, labai liudna  verysad.gif  na bet toks tas gyvenimas, nieko amzino

4u.gif užjaučiu. Tas pats su mano seneliais, kalbėjau neseniai skype ir pasirodė, kad senelė dar labiau paseno.... unsure.gif kažkaip sunku buvo ant širdies viso pokalbio metu. jau nekantrauju kada grįšiu vasaroms atostogoms ir juos pamatysiu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Heida, junkis ir tu prie panu, kalbeti angliskai tarpusavyje. Labai padetu mirksiukas.gif

Gotte, dekui mirksiukas.gif nelengvas tas gyvenimas, ypatingai senatve. Gerai dar kad yra kam ziuret, o jei ne unsure.gif

Nu ka, iseigines baigesi - vasara prasidejo doh.gif nu neteisybe schmoll.gif
Atsakyti