Įkraunama...
Įkraunama...

Vasara Londone

Labas rytas

Negaliu skaityt el-knygu schmoll.gif greitai akys pavargsta. Jau ir taip nuo darbo, akys ziauriai silpsta verysad.gif

Ka planuojates ilgam savaitgaliui bigsmile.gif orus prastus zada, na bet gal pasikeis i gera puse.
Darbe sneka, kad si vasara karsta bus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Giega, as ir turiu Kindla, atsimenu kad ir nerasdavau kur pasidejau, paskui isijungsiu ir paziuresiu nes jau senokai rankose nelaikiau, neatsimenu. Pamenu tik kad jis labai formatu kazkuriu nemegdavo, bet mano daug senesnis, dabar gal jau geriau su tuo.

Man patinka pereit per shopingus kai nieko konkretaus nereikia, tada pamatai kazka grazaus ir nusiperki, o kai reikia kazko, tai tik nervas ima, nieko nerandi, nepatinka taip. Bet mano ir tas vaiksciojimas toks ribotas, tkmaxx ir dar pora pardziu.
Atsakyti
LAbukas

As labai daznai neskaitau tos E-skaitykles,bet va kelionese ji labai gelbeja-mazai vietos uzima,daug knygu vienu metu veziesi ir tt biggrin.gif
Vesiuos dar i parde,dar ten pabandysiu pachimicint,kur tos knygos nuseda..Kitokiu budu-per laida pabandysiu ikelt,nes dabar kortele dejom..Paskui is korteles i apple sudejom,tai to applo neranda doh.gif Vnz kazkokia mistika,man tas kindlas biggrin.gif Taip gerai buvau ismokus su Nooku elgtis,bet va uzsilenke,o nauji jie labai brangus...

Heida,o kada TB is darbo grizta?Cia jei man nepavyks nieko padaryt biggrin.gif Ir kada jus miegot einat?As vaziuosiu i gyma 18h,galiu pries uzlekti arba tada jau po gymo,baigsiu 20h,tai tokia prakaituota ir atlekciau,kad laiko netrukdyt ax.gif Nes nu man kaip visada reikia skubiai-penktad gi as i LT isskrendu..

TAi va toks ilgasis savaitgalis ir bus-vestuvese biggrin.gif LT rodo +26,bet lietus su perkunija doh.gif Blyn,sukuosenos makiazai doh.gif O ir iki zakso,baznycios kaip nueit g.gif Reiks seses klaust kiek lietsargiu turi,gal man dar isimest g.gif O kazi galima rankiniam bagaze lietsargi g.gif To didelio,nesusilankstancio tai tikrai zinau,kad negalima,nes karta is draugu ateme..Bet va ta maziuka g.gif

Ir del pardziu..Nu as ir tik TKMAxxa megstu biggrin.gif Nu uzeinu ir i kokias kitas,bet visada pirmiausia TKMaxxa apziuriu,jei jau ten nieko nerandu,tai tik tada i kitas einu..Ir tai labai pagalvoju ar verta pirkt,nes vistiek zinau TKMaxxo kainas biggrin.gif Pvz Replay dzinsus TKMaxxe uz 40sv nusipirkau,kaip kokiam River islande jie nuo 60 tik prasideda doh.gif Dar megstu outletus,tik va vaziuot toloka...
Ar va dabar intensyviai sukneles ieskojau...Nu yra ir normaliuose pardese tu sukneliu,bet kurios man grazios,tos virs 200 kainuoja...Drauge irgi ieskojo sukneles vestuvems(ne toms pacioms biggrin.gif ) as jau 2 atvezu is cia,nu grazios jos,bet as nei veinos nepirkciau sau..Uz tokia kaina,man per prastos jos ax.gif
Atsakyti

Rytas

Giega pabandyk nueit į settings ir downloads, savo kindle taip randu, bet aš per laidą kelių...

Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 05 26, 09:33)
Rytas

Giega pabandyk nueit į settings ir downloads,  savo kindle taip randu,  bet aš per laidą kelių...

Aciu,bandysiu..Atsinesiau siandien ir laida,bandysiu visokius variantus biggrin.gif

Mano tas kindlas su internetu..FB esu PDF knygu grupej..Bet bandau tiesiai siustis knygas,lugtai ir uzsidowloudina,bet va paskui jos niekur nerandu..Eisiu ieskot per setingus biggrin.gif

Dar esu girdejus,kad Kindlas tik is Amazones knygas skaito g.gif Jei tikrai taip,tai nesiu priduot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 26 gegužės 2016 - 11:24
Neatsimenu kaip as keliau knygas. Bet pas mane jos ne prie knygu, o ten kur favoritai, zvaigzdute paspaudus atsiranda.

Galiu paklaust MB ar zinos kaip knygas sutvarkyt, nes senokai dare, bet gal atsimins. Namie kokia 6 jau buna, ir miegot einam apie 10.
Na mano knygos tikrai ne is amazon buvo, bet skaiciau. Dauguma lyg is el. pasto issisaugojau, nes dukterecia prisiusdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 26 gegužės 2016 - 11:52
Vakar siunciaus per kazkokias nemokamas e knygas...Vakar jos niekaip neradau,siandien atsirado.Ir atsirado tokioj vietoj,kur vakar ir net siandien ryte ziurejau...Dabar pajungus per laida..Lygtai susikele tos knygos..Bet nors uzmusk ju neikur nera doh.gif Dabar kitaip ziuriu,ziuriu,ka turi mano Kindlas,rodo visokius zaidimus,kur MB prisiunte,o knygu nerodo,rodo,kad tuscia..Tai kur anos nuejo g.gif NX,kaip nervina lotuliukas.gif Gal iki vakaro,kaip nors susikrausiu,jei ne,tai po gymo atleksiu pas jus,Heida biggrin.gif
Atsakyti
Aga, gerai atlek. Pamenu kaip MB ant mano kindlo nirso, kad cia sudu sudas, bet kai dovanu gavom, tai negali labai ir pykt.
Atsakyti
Vsio,lygtai isidejo biggrin.gif KAzkur i dokumentus nuejo,bet atsidaro.O man tiek ir uztenka lotuliukas.gif

MAno tas Nookas labai geras buvo..Aisku pradzioj ir nelabai kirtau,kaip ten isidet,bet paskui tiesiai is intiko atsisiuntu ri ramu...Bet va uzsilenke...Is tokiu pigesniu tik Kindlas..O dar turejau Sainsburio tasku uz 30sv,tas Kindlas Sainsbury 50sv,tai va tik 20 damokejau...
Su laiku issiaiskinsiu,tik va dabar greit reikia,nes lektuve neturesiu ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

As turiu Kindle Amazon, bet nemoku knygu kelti. Apskritai mes su Linkomanijom ir pan. nedraugaujam g.gif Is Amazon knygas perku.

PUGA
, ir kaip jums oras buvo?
Atsakyti
As nenoriu pirkt,as uz dyka knygu noriu biggrin.gif
Yra toks puslapis,ten uz 1sv prisiregistruoji ir menesi laiko gali siustis viska ka jie turi mirksiukas.gif Ir FB yra uzdara grupe,ten labai daug knygu ideta..Tai va bandau dar isidet biggrin.gif
Atsakyti
Centus kainuoja.
Va, lietuvisku jau aisku, nezinociau is kur gaut.
Atsakyti