LAbukas
As labai daznai neskaitau tos E-skaitykles,bet va kelionese ji labai gelbeja-mazai vietos uzima,daug knygu vienu metu veziesi ir tt
Vesiuos dar i parde,dar ten pabandysiu pachimicint,kur tos knygos nuseda..Kitokiu budu-per laida pabandysiu ikelt,nes dabar kortele dejom..Paskui is korteles i apple sudejom,tai to applo neranda

Vnz kazkokia mistika,man tas kindlas

Taip gerai buvau ismokus su Nooku elgtis,bet va uzsilenke,o nauji jie labai brangus...
Heida,o kada TB is darbo grizta?Cia jei man nepavyks nieko padaryt

Ir kada jus miegot einat?As vaziuosiu i gyma 18h,galiu pries uzlekti arba tada jau po gymo,baigsiu 20h,tai tokia prakaituota ir atlekciau,kad laiko netrukdyt

Nes nu man kaip visada reikia skubiai-penktad gi as i LT isskrendu..
TAi va toks ilgasis savaitgalis ir bus-vestuvese

LT rodo +26,bet lietus su perkunija

Blyn,sukuosenos makiazai

O ir iki zakso,baznycios kaip nueit

Reiks seses klaust kiek lietsargiu turi,gal man dar isimest

O kazi galima rankiniam bagaze lietsargi

To didelio,nesusilankstancio tai tikrai zinau,kad negalima,nes karta is draugu ateme..Bet va ta maziuka
Ir del pardziu..Nu as ir tik TKMAxxa megstu

Nu uzeinu ir i kokias kitas,bet visada pirmiausia TKMaxxa apziuriu,jei jau ten nieko nerandu,tai tik tada i kitas einu..Ir tai labai pagalvoju ar verta pirkt,nes vistiek zinau TKMaxxo kainas

Pvz Replay dzinsus TKMaxxe uz 40sv nusipirkau,kaip kokiam River islande jie nuo 60 tik prasideda

Dar megstu outletus,tik va vaziuot toloka...
Ar va dabar intensyviai sukneles ieskojau...Nu yra ir normaliuose pardese tu sukneliu,bet kurios man grazios,tos virs 200 kainuoja...Drauge irgi ieskojo sukneles vestuvems(ne toms pacioms

) as jau 2 atvezu is cia,nu grazios jos,bet as nei veinos nepirkciau sau..Uz tokia kaina,man per prastos jos