Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

QUOTE(maskatukas @ 2016 09 22, 19:35)
Kiekviena operacija turi savas rizikas. Netgi danties salinimas. Biopsijos paklaida didele- 30%. Ar UK medikai gali garantuoti, kad mazgai neprades augti i vidu ir neuzspaus kitu organu. Pooperacinis laikotarpis visoms skirtingai. O baime yra naturali busena.

UK gydytojai aplamai nenori nieko daryti!Tai labai rizikinga,o ir 90% moteru turi ta pacia problema ir visos gyvena!Cia taip endokrinologas pasake😢Jiems net nerupi kad as kojas vos velku,su asarom vos isprasiau scano ir laimei ar nelaimei man padejo tas desinej pusej issokes guzas kakle,nes iskarto kisa pirstus paliesti kas tai.O del balso stygu-ta zinau,prisiskaiciau ir perspejo tiek LT tiek UK,bet manau esant tokiai buklei mano yra butinybe rizikuoti.Aciu mergaites uz jusu pasidalinimus 4u.gif Nebegruzinsiu saves ieskodama info,lauksiu spalio 20d susitikimo su Kymantu,o 24d jau operacijos😢
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunytee: 22 rugsėjo 2016 - 22:29
QUOTE(Lunytee @ 2016 09 22, 23:28)
UK gydytojai aplamai nenori nieko daryti!Tai labai rizikinga,o ir 90% moteru turi ta pacia problema ir visos gyvena!Cia taip endokrinologas pasake😢Jiems net nerupi kad as kojas vos velku,su asarom vos isprasiau scano ir laimei ar nelaimei man padejo tas desinej pusej issokes guzas kakle,nes iskarto kisa pirstus paliesti kas tai.O del balso stygu-ta zinau,prisiskaiciau ir perspejo tiek LT tiek UK,bet manau esant tokiai buklei mano yra butinybe rizikuoti.Aciu mergaites uz jusu pasidalinimus 4u.gif Nebegruzinsiu saves ieskodama info,lauksiu spalio 20d susitikimo su Kymantu,o 24d jau operacijos😢

Parasykite po operacijos. Laukiam sveikos ir puikiai besijauciancios 4u.gif
Atsakyti
Lunytee, pamatysit, viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 09 23, 08:20)
Lunytee, pamatysit, viskas bus gerai. 4u.gif  4u.gif

Tikiuosi!!!Aciu jums😉Butinai apsireiksiu po visko jei isgyvensiu 😜
Atsakyti
QUOTE(Lunytee @ 2016 09 23, 11:33)
Tikiuosi!!!Aciu jums😉Butinai apsireiksiu po visko jei isgyvensiu 😜

Žinoma, kad išgyvensi....O panika visada būna, aš šitame forume turbūt buvau viena iš panikaučiaUSIŲ NARIŲ....O dabar viskas susitvarkė
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 09 23, 16:51)
Žinoma, kad išgyvensi....O panika visada būna, aš šitame forume turbūt buvau viena iš panikaučiaUSIŲ NARIŲ....O dabar viskas susitvarkė

Mergaites turiu dar klausimuka,is to jaudulio kalbedama telefonu visai pamirsau pasiklaust-kiek mazdaug laiko trunka operacija?Suprantu kad kiekvienas atvejis skirtingas bet vistiek 10 min,pusvalandi,pora valandu?🤔Ir turiu gelinius nagucius-reik nusiimt ar galima pasilikt bet bespalvius?Aciu jei atsakysit😘
Atsakyti
QUOTE(Lunytee @ 2016 09 25, 18:37)
Mergaites turiu dar klausimuka,is to jaudulio kalbedama telefonu visai pamirsau pasiklaust-kiek mazdaug laiko trunka operacija?Suprantu kad kiekvienas atvejis skirtingas bet vistiek 10 min,pusvalandi,pora valandu?🤔Ir turiu gelinius nagucius-reik nusiimt ar galima pasilikt bet bespalvius?Aciu jei atsakysit😘

Ant stalo gulejau puse devyniu, o atsiciukinau renimacijoj 10 val..Prieš operacija liepe nusiimti visus papuošalus,o naguciai gal operacijai ir netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 09 25, 21:43)
Ant stalo gulejau puse devyniu, o atsiciukinau renimacijoj 10 val..Prieš operacija liepe nusiimti visus papuošalus,o naguciai gal operacijai ir netrukdo.

Aciu!
Atsakyti
Išvežė 7 o atsipaipaliojau 11.30.
Atsakyti
QUOTE(astrute @ 2016 09 26, 07:30)
Išvežė 7 o atsipaipaliojau 11.30.

Noriu paklaust, duodant po puses metu krauja Vilniuje, ka ziuri. Ar tik vezio zymeni, ar ir su skydliauke susijusius tyrimus, ar Baranauskas koreguoja tiroksina o gal jam neidomu kiek mes geriam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 09 26, 17:32)
Noriu paklaust, duodant po puses metu krauja Vilniuje, ka ziuri. Ar tik vezio zymeni, ar ir su skydliauke susijusius tyrimus, ar Baranauskas koreguoja tiroksina o gal jam neidomu kiek mes geriam g.gif

Tiroglobuliną ir TTH. Vieną kartą man pakoregavo, nes TTH labai žemas buvo.
Atsakyti
QUOTE(astrute @ 2016 09 26, 17:43)
Tiroglobuliną ir TTH. Vieną kartą man pakoregavo, nes TTH labai žemas buvo.

Kiek reikia moketi norint gauti atsakyma ta pacia diena? Tai su atsakymu dar suspeji nueit pas Baranauska?
Atsakyti