Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

QUOTE(NOKIA @ 2016 09 02, 20:18)
ne, pas Baranauską. Jis sakė, kad liko šešėlis, bet mano, kad trečio jodo gal nereiks.

Del to šešelio ir nerimauju verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 09 02, 22:54)
Del to šešelio ir nerimauju verysad.gif .

Tai tada reiks dar vieno jodo ir nieko neliks...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 09 03, 14:27)
Tai tada reiks dar vieno jodo ir nieko neliks...

Kad labai nesinori ten gryzti schmoll.gif .
Atsakyti
Po mėnesio važiuoju į antrą jodą. Po pirmojo jaučiausi lyg ir neblogai, bet praėjus 1,5 mėnesio vakarais atsigulus pradėjo mausti nugarą tarp menčių, o dabar maudžia ir dieną.Ar gali būti jodo poveikis? O gal kokia kita kvaraba kabinasi? O gal metastazuoja į kaulus? Visokios mintys lenda galvon. Gai kam nors kažką panašaus teko patirti.My Webpage?
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 09 05, 18:29)
Po  mėnesio važiuoju į antrą jodą. Po pirmojo jaučiausi lyg ir neblogai, bet praėjus 1,5 mėnesio vakarais atsigulus pradėjo mausti nugarą tarp menčių, o dabar maudžia ir dieną.Ar gali būti jodo poveikis? O gal kokia kita kvaraba  kabinasi? O gal metastazuoja į kaulus? Visokios mintys lenda galvon. Gai kam nors kažką panašaus teko patirti.My Webpage?

Na jau prisigalvosi nebutu dalyku... Gal gali buti ir jodo poveikis...Reikia maziau galvoti, tada kazkaip viskas isgaruoja....sakau is patirties
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 09 05, 17:29)
Po  mėnesio važiuoju į antrą jodą. Po pirmojo jaučiausi lyg ir neblogai, bet praėjus 1,5 mėnesio vakarais atsigulus pradėjo mausti nugarą tarp menčių, o dabar maudžia ir dieną.Ar gali būti jodo poveikis? O gal kokia kita kvaraba  kabinasi? O gal metastazuoja į kaulus? Visokios mintys lenda galvon. Gai kam nors kažką panašaus teko patirti.My Webpage?

Man irgi po pirmo jodo pradejo skaudet.Sakiau jaunajam gyd.,bet jie visi teigia kad nuo jodo negali but( atseit šalutinio poveikio nera).Gryzusi savaite vos pavaikšciojau , nes labai surakindavo per juosmeni ir kojos buvo kaip medines, kibo i jautria vieta.Kai šeimos gyd. pasakiau,tai nusiunte plaucius peršviest, zinoma nieko nerado. Dabar po paskutinio jodo praejo 5men.,tai skausmas yra sumazejes, tikiuosi kad laikui begant savaime praeis kaip ir juosmens skausmas.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 09 05, 21:31)
Na jau prisigalvosi nebutu dalyku... Gal gali buti ir jodo poveikis...Reikia maziau galvoti, tada kazkaip viskas isgaruoja....sakau is patirties

Pritariu, kad reikia ma=iau galvot, bet kažkaip nepavyksta. Kuo arčiau jodas, tuo neramiau. Pirmą kartą buvo daug lengviau.

Papildyta:
QUOTE(Puma45 @ 2016 09 05, 22:10)
Man irgi po pirmo jodo pradejo skaudet.Sakiau jaunajam gyd.,bet jie visi teigia kad nuo jodo negali but( atseit šalutinio poveikio nera).Gryzusi savaite vos pavaikšciojau , nes labai surakindavo per juosmeni ir kojos buvo kaip medines, kibo i jautria vieta.Kai šeimos gyd. pasakiau,tai nusiunte plaucius peršviest, zinoma nieko nerado. Dabar po paskutinio jodo praejo 5men.,tai skausmas yra sumazejes, tikiuosi kad laikui begant savaime praeis kaip ir juosmens skausmas.

Ačiū už paguodos žodžius,Iki jodo liko tik mėnuo, dar pakentėsiu,nes skausmas visai pakenčiamas. Gal po antro karto daugiau informacijos gausiu.O tuos skydliaukės kraujo tyrimus dažnai reikia darytis?
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 09 07, 15:03)
Pritariu, kad reikia ma=iau galvot, bet kažkaip nepavyksta. Kuo arčiau jodas, tuo neramiau. Pirmą kartą buvo daug lengviau.

Papildyta:
Ačiū už paguodos žodžius,Iki jodo liko tik mėnuo, dar pakentėsiu,nes skausmas visai pakenčiamas. Gal po antro karto daugiau informacijos gausiu.O tuos skydliaukės kraujo tyrimus dažnai reikia darytis?

Prieš antra joda buvau labai sustresavusi, bet pagulde i dvivieti tai itampa atslugo.O trecia karta tai vel i dvivieti ir su ta pacia moterim, buvo šaunu bigsmile.gif .Balandi buvo paskutinis jodas ir gyd. liepe po puses metu atvaziuot kraujo tyrimams. Jauciuosi neblogai tai kraujo tyrimus darysiuos spalio men. kai sueis laikas.
Atsakyti
Man tai jodas sukele skrandzio rugstinguma. Ziauriai su tuo kovoju...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 09 08, 19:50)
Man tai jodas sukele skrandzio rugstinguma. Ziauriai su tuo kovoju...

O gal labiau didelis stresas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 09 08, 20:02)
O gal labiau didelis stresas 4u.gif

Man tai nuo streso, nes kai nuejau pas gastroenterologo, jis nieko nerado.Nors simptomai labai panašus i refliukso.Apie metus vargau, bet kai baigesi jodas, baigesi ir kancios. Dabar viskas susitvarke. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,
Kadangi nezinau dar tikslios diagnozės tai kol kas nusprendžiau apsilankyti jusu temoje - vakar pasiėmiau atsakymą - FT4 - 1,51, TSH 0,000. Mano šeimos gydytojas net ne pakomentavo , teko pasinaudot Google paieška - matau nukrypimus, bet kol niekas neaisku
Atsakyti