QUOTE(Lunytee @ 2016 10 12, 15:27)
Aciu VISOMS uz nuoseklius atsakymus!Manau man TV neprireiks-as miegale,bet jei nera taip blogai po op tai super!!!To labiausiai bijau,nors siaip esu pakankamai stipri tuo klausimu 👌Dar karteli aciu visoms!!!!!
Kiek supratau forume, Jus operuos spalio 24. Mane irgi. Žalia šioj srity, diagnozė neaiški. Pačios operacijos kažkaip nebijau, tik diagnozės. Nuotaika šokinėja, vakar buvo geresnė, šiandien ššššėėėėėėėėė. Mano hormonai geri, o biopsija nėra puiki. Nei vėžys, nei ne vėžys. Mano kolegės hormonai buvo bile kas, o rado tik I stadiją. Kitom pradžioj nieko neranda, o po to ... Visiem labai skirtingai, nežinau nė ką galvoti. Šiaip ar taip sėdime viename vežime ir belieka linkėti sėkmės ir laukti gerų žinių. Man irgi atostogų reikia, todėl pasakiau sau, kad į darbą stengsiuosi greit negrįžti. Pristabdė mane. Aš išvis nepamenu, kada atostogas turėjau. Visada ristele ir kaip visų gyvenime streso irgi buvo sočiai. Vyrą slaugiau metus po traumos, išgijo, mamą preiš 3m. palaidojau. Matyt ir pribaigė mane, laikas atsikvėpti. Sėkmės visom, turim laikytis ir tikėtis, kad viskas bus geria