QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 21, 21:10)
Labai to noriu ir tikiuosi. Vaikai dar neužaugę ir jiems mamos labai reikia. Negaliu jaudinti namiškių, todėl stengiuosi gyventi įprastai. Šiandien išviriau pietus, išlėkiau į darbą, grįžus išsidažiau laiptinę kokį 15 kv.m., priseperavau grietinės šeimynai naminės, išdžiausčiau rūbus ir jau sėdžiu kojas atmetus ir planuoju, kaip knygelę paskaitysiu, pamegsiu kai sirgsiu, nu žodžiu tingėsiu
Viskas bus gerai

20013m rugsėjo mėnbuvau opertuota, diagnozė biopsijos pasitvirtino. atlaikiau du jodus, o dabar gyvenu aktyviau, nei gyvenau prieš tai
QUOTE(NOKIA @ 2016 10 22, 14:51)
Noriu pasiteirauti, tos kurios turejusios jodo proceduras, gal zinote, ar galima darytis masaza, burbuline vonia? Gal esat klause Baranausko?
Didelis karštis blogai (pirtys), dėl burbulinės vonios ir masažų negavau jokio įspėjimo
QUOTE(Lunytee @ 2016 10 22, 23:27)
Labukas mergaites,na penktadieni atakavau Kauno klinikas ir likau sukresta,pasimetus,vaziavau pas giminaicius visa kelia verkiau....
Puikiai Jus suprantu, ir aš visą kelią (55km) važiavau žliumbdama, bet vėliau, susidėliojo viskas į savo "dėžutes"
QUOTE(Lunytee @ 2016 10 23, 11:16)
Labukas mergytes,gal kuri gulejot vienutej?Kokios mazdaug kainos eina?As persigalvojau ir jau kaip ir nebenoriu i bendra....Kalbu apie Kauno klinikas.Gal kuri zinote,mokejote?Aciukas
Aš iškart ėmiau vienutę, kai tik nuvedė į ta bendrą palatą. man ten toks chaosas buvo, kad tik įėjus apsiverkiau. 2013m tai buvo, tai jei atmintis nepaveda tai kainavo 35 litai para.