Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

QUOTE(rumpumpele @ 2016 11 01, 11:29)
Žalia aš kaip agurkas endokrinologijoj, bet kavą ir kakavą daktaras man patarė gerti bent po 2 val. Kojos ir rankos man šaldavo vaikystėje. Baigėsi viskas kai gimė pirmas vaikas. Čia ko gero kraujotaka, o ar su skydliauke konkrečiai susiję, nežinau. Vakar kapelius aplankiau, šiandien mamą dar aplankysiu. Jau 3 m.jos neturiu. Sirgti pas mamą geriausias varijantas ir Lunytei labai pasisekė  mirksiukas.gif . Tai tisiog pilnas komfortas. Visoms šiltų prisiminimų apie savo artimus ir nepamiršti gyvų. Ta proga pamaloninsiu šeimyną ir savo tėtį skanesniais pietumis, aplankysiu uošvienę ir jokių negaliu  biggrin.gif

Jei yra problemu su vaistu isisavinimu, tuomet taip, kuo ilgesnis tarpas, tuo geriau.

Mano 8m stazas sako, kad net ir pusvalandzio man pakanka. rolleyes.gif

Nepervarkit. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o jus nedaret vezio zymenu tyrimo is kraujo kitu organu? As prisigalvoju, kad gal ir kitur yra kokiu problemu...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 11 01, 21:31)
Mergaites, o jus nedaret vezio zymenu tyrimo is kraujo kitu organu? As prisigalvoju, kad gal ir kitur yra kokiu problemu...

Mano tetai buvo guzas krūty, ji kažkodėl darė šį tyrimą, betnėjo pas onkologą. Ten nieko nerodė, o po kelių mėn. rado III stadiją. Laimei jau 6 - i metai ir ji jau sveika. Galvoj ko gero visoms čia visko sukas mirksiukas.gif . Aš galvoju, kad jis toks bjaurus ir nelabai jusim kada išlįs.
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 11 02, 08:11)
Mano tetai buvo guzas krūty, ji kažkodėl darė šį tyrimą, betnėjo pas onkologą. Ten nieko nerodė, o po kelių mėn. rado III stadiją. Laimei jau 6 - i metai ir ji jau sveika. Galvoj ko gero visoms čia visko sukas mirksiukas.gif . Aš galvoju, kad jis toks bjaurus ir nelabai jusim kada išlįs.

Tikrai visko prisigalvoju... ramiau gal butu jei pasidaryciau, bet neaisku kiek jie patikimi...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 11 01, 21:31)

sakot, sergat 3 rusiu veziu vienu metu? baikit, nurimkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 11 02, 08:40)
sakot, sergat 3 rusiu veziu vienu metu? baikit, nurimkit. 4u.gif

Vieną pažįstu su 2. Bet tai būna retai. Užimt smegenis kiek įmanoma maloniais dalykais ir labai nesukt galvos apie žnyples jei viskas ok. Gyvent reikia dabar, o kas bus nieks nežino. Atsitiktinai aptikau rumuniškus berods nėrinius ir žadu pabandyti ,, pasinerti'' bigsmile.gif . Jei ką išnersiu tai pasigirsiu ax.gif . Jei baisiai nerimstat- marš pas daktarą ir jei nieko nėr laikas GYVENTI ir džiaugtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 11 02, 09:21)
Vieną pažįstu su 2. Bet tai būna retai. Užimt smegenis kiek įmanoma maloniais dalykais ir labai nesukt galvos apie žnyples jei viskas ok. Gyvent reikia dabar, o kas bus nieks nežino. Atsitiktinai aptikau rumuniškus berods nėrinius ir žadu pabandyti ,, pasinerti''  bigsmile.gif . Jei ką išnersiu tai pasigirsiu  ax.gif . Jei baisiai nerimstat- marš pas daktarą ir jei nieko nėr laikas GYVENTI ir džiaugtis  4u.gif

tai labai reti atvejai, vienetiniai...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 11 02, 09:24)
tai labai reti atvejai, vienetiniai...

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

,,Zaživiom'' kaip Galina iš filmo kad sako. Sėdžiu pas daktarą su įsitikinimu, kad nedarbingumą pratęs ir toliau sėdėsiu namie, save mylėsiu. Tikriausiai lunytė sėkmingai parskrido pas šeimyną ir apsireikš kaip sekėsi. Sveikatėlės visoms ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kas pagelbės, ryt guluosi jau radioaktyviam jodui, nežinau ką pasiimti į ligoninę, kažkur po operacijos iškart jau buvau prisiskaičius, prastesni rūbai, vanduo ir t.t., bet neberandu, gal kas gali papasakoti ką pasiimti?
Help! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 11 02, 17:19)
,,Zaživiom'' kaip Galina iš filmo kad sako. Sėdžiu pas daktarą su įsitikinimu, kad nedarbingumą pratęs ir toliau sėdėsiu namie, save mylėsiu. Tikriausiai lunytė sėkmingai parskrido pas šeimyną ir apsireikš kaip sekėsi. Sveikatėlės visoms ir geros nuotaikos  4u.gif

Parskridau vakar issimiegojau atsidziaugiau su seimyna ir jau siryt nulekiau pas sabo gyd ka toliau daryt...Zodziu is karto kraujo tyrimams lapus😂Oi sako now very important time ,jo sakau dabar svarbiau nei pries operacija.Zodziu dzin jiems-issioperavai gerai paziuresim toliau,bet as manau po tu 4-iu savaiciu vel grisiu i LT dabaigt visko.Nors dabar dar laukiu galutinio atsakymo del tyrimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(no_parking @ 2016 11 03, 14:06)
Sveikos! Gal kas pagelbės, ryt guluosi jau radioaktyviam jodui, nežinau ką pasiimti į ligoninę, kažkur po operacijos iškart jau buvau prisiskaičius, prastesni rūbai, vanduo ir t.t., bet neberandu, gal kas gali papasakoti ką pasiimti?
Help!  4u.gif

Pižamą ir baltinius duoda.Šliures ir kojinytes reikia turėti savo.Dar higienos reikmenis.Taip pat reikia turėti tualetinį popierių, servetėlių, šampuno, muilo. Geriamo vandens.Aš vežiausi timpas ir marškinėlius, nes su jais man daug patogiau negu su pižama.Dar galima vežtis kavos ar arbatos, nes koridoriuje yra virdulys ir galima bet kada užsiplikyti. Tiesa, dar reikia puodelio ir šaukštelio.
Atsakyti
Rūpestingas daktaras- aukso vertės. Tikiuosi, kad tokį radau. Šeimos gydytoja irgi labai maloni moteriškė, mat mano dabar irgi serga, koją susilaužė. Sakė, kad nedarbingumas - mažiausiai mėn. Man žiauriai sprandas surakintas, bet paskui prisiminiau, kad seselė sake, jog operacios metu būna labai galva atlošta. Pati sau galvoju, kad ko gero sukauptą "turtą" sprande pajudino ir tikiuosi, kad susitvarkys. Aš irrgi laukiu galutinių rezultatų noes ir sakė, kad vėžio nėra. Verdom, o Jūs ne Klaipėdos universitetinėj spalio 26-ą operavotės. Mūsų palatoj šauni jauna moteris gulėjo su vėžiu ir mes kokį pusvalandį tik pabendravom, nes aš išvažiavau namo. Bet kokiu atveju- didelės sėkmės 4u.gif
Papildyta:
Apsirikau biggrin.gif , ne verdom, o no parking.
Atsakyti