Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 28, 06:54)
Maniskė irgi labai pozityvi mergaitė. Iš pradžių kojas pakirto, nes daktaras nieko nepaaiškino, o paskui į internetą ir su šypsena į operacinę. O Jums, lunyte, visą pašalino?

Jo man viska viska,dabar rami kaip belgas laukiu ateities ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunytee @ 2016 10 28, 18:49)
Jo man viska viska,dabar rami kaip belgas laukiu ateities ax.gif

Reik tikėt, kad viskas bus ok 4u.gif . Kai viską išpjauna, tai, kaip mano daktaras sakė, pasveikstama visam laikui. Turiu tokią pažįstamą močiutę 86m. Palaidojo anūkę, kurią pati užaugino. Vos vaikšto su dviem lazdom, bet jos visur pilna. Šiandien paskambinau, o ji laukia svečių, pyragą kepė, balandėlius. Ir nė minties, kad negaliu. Iš tokių ir semiesi jėgų. Mergaitės, optimizmo ir nė minties, kad ko negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 28, 19:21)
Reik tikėt, kad viskas bus ok  4u.gif . Kai viską išpjauna, tai, kaip mano daktaras sakė, pasveikstama visam laikui. Turiu tokią pažįstamą močiutę 86m. Palaidojo anūkę, kurią pati užaugino. Vos vaikšto su dviem lazdom, bet jos visur pilna. Šiandien paskambinau, o ji laukia svečių, pyragą kepė, balandėlius. Ir nė minties, kad negaliu. Iš tokių ir semiesi jėgų. Mergaitės, optimizmo ir nė minties, kad ko negaliu  biggrin.gif

Esu savim nusivylus. Žadėjau save lepinti, bet vyksta tiesiog drybsojimo programs. Vos pavelku kojas. Po operacijos būdavo strykt ir viskas. Šiaip ne taip valgyt šeimai padariau, su dukros pagalba namus sutvarkiau ir minty tik lova. Ar kam irgi taip buvo ir kiek tai tęsiasi. Net knygos skaityt nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 29, 17:13)
Esu savim nusivylus. Žadėjau save lepinti, bet vyksta tiesiog drybsojimo programs. Vos pavelku kojas. Po operacijos būdavo strykt ir viskas. Šiaip ne taip valgyt šeimai padariau, su dukros pagalba namus sutvarkiau ir minty tik lova. Ar kam irgi taip buvo ir kiek tai tęsiasi. Net knygos skaityt nenoriu.

Rumpumpele-as apsistojus pas mama,tik viena syki virtuvej grindis atbulom rankom isploviau,guliu guliu miegu miegu diena nakti unsure.gif Nera taip gyvenime buve!Siryt pradedu vaistus gert,nu gal pakels mane is lovos,nes poryt skrydis namo pas seima tai neissivaizduoju kaip as suksiuos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunytee @ 2016 10 31, 08:14)
Rumpumpele-as apsistojus pas mama,tik viena syki virtuvej grindis atbulom rankom isploviau,guliu guliu miegu miegu diena nakti unsure.gif Nera taip gyvenime buve!Siryt pradedu vaistus gert,nu gal pakels mane is lovos,nes poryt skrydis namo pas seima tai neissivaizduoju kaip as suksiuos blink.gif

Bet aš dar turiu pusę skydliaukės! Geriu tiroksiną po 50. Šiaip man ko gero irgi tas pats virusas buvo prilipęs. Vakare buvo 37,4. Man tai jau žvėriška temperatūra. Tik man jokio "galo" nepramušo. Pilvas kiek pagurgė, žiauriai prakaitavau tą naktį, o ryte jau prabudau žvalesnė. Galvą kažkaip dažnai skauda. Per savaitę lyg ir turėjo narkozė išgaruoti hmm.gif Šiap kai pagalvoju, tai labai lepinitis neturėjau kada, bet palyginus su sveikos tempu, dabar atostogos smile.gif Bus matyt, susirašysim kaip čia mums sekasi paipaliotis. Gero skrydžio namo, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 31, 12:04)
Bet aš dar turiu pusę skydliaukės! Geriu tiroksiną po 50. Šiaip man ko gero irgi tas pats virusas buvo prilipęs. Vakare buvo 37,4. Man tai jau žvėriška temperatūra. Tik man jokio "galo" nepramušo. Pilvas kiek pagurgė, žiauriai prakaitavau tą naktį, o ryte jau prabudau žvalesnė. Galvą kažkaip dažnai skauda. Per savaitę lyg ir turėjo narkozė išgaruoti  hmm.gif Šiap kai pagalvoju, tai labai lepinitis neturėjau kada, bet palyginus su sveikos tempu, dabar atostogos smile.gif Bus matyt, susirašysim kaip čia mums sekasi paipaliotis. Gero skrydžio namo, viskas bus gerai 4u.gif

O tai likusi dalis negamina hormonu?
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 31, 12:04)
Bet aš dar turiu pusę skydliaukės! Geriu tiroksiną po 50. Šiaip man ko gero irgi tas pats virusas buvo prilipęs. Vakare buvo 37,4. Man tai jau žvėriška temperatūra. Tik man jokio "galo" nepramušo. Pilvas kiek pagurgė, žiauriai prakaitavau tą naktį, o ryte jau prabudau žvalesnė. Galvą kažkaip dažnai skauda. Per savaitę lyg ir turėjo narkozė išgaruoti  hmm.gif Šiap kai pagalvoju, tai labai lepinitis neturėjau kada, bet palyginus su sveikos tempu, dabar atostogos smile.gif Bus matyt, susirašysim kaip čia mums sekasi paipaliotis. Gero skrydžio namo, viskas bus gerai 4u.gif

Man galva plysta,spaudimas soktelejes bet sirdele stuksena normaliai.As irgi po 50 porai savaiciu,ziuresiu kaip cia bus.Gulineju su mintim kad tai tik laikinai ir vel galesim lakstyt kaip po senovei mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Buvau prisigalvojusi, kad turiu rimtų bėdų su skydliauke, nes, atrodė, jog atitinka visi skydliaukės ligų simptomai blink.gif pasidariau tyrimus ir, kiek suprantu, viskas tvarkoje. Aišku, nueisiu dar pas gydytoją, bet gal kuri iš jūsų galėtų pakomentuoti?

TTH - 0.892 (norma 0.550-4.780)
FT4 - 12.9 (norma 11.50-22.70)
FT3 - 4.6 (norma 3.50-6.50)
anti-TPO - 29.1 (norma <60.0)
Atsakyti
QUOTE(Lunytee @ 2016 10 31, 13:47)
Man galva plysta,spaudimas soktelejes bet sirdele stuksena normaliai.As irgi po 50 porai savaiciu,ziuresiu kaip cia bus.Gulineju su mintim kad tai tik laikinai ir vel galesim lakstyt kaip po senovei mirksiukas.gif

Nežinau kol kas kaip tie hormonai pas mane gaminasi, bet iki operacijos hormonai buvo norma. Man tik guzai linkę piktėti buvo, todėl ir operavo. Šiaip man galvą skauda ne tik kaip įprastai, bet ir tiesiog odą galvos ją palietus. Šiandien parsisiunčiau knygų apie visokius rankdarbius ir kažkas pradėjo suktis makaulėj kokį aksesuarą prie suknelės sukurpus hmm.gif . Kažkoks domėjimąsis aplinka gal truputį grįžta bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 10 31, 18:21)
Nežinau kol kas kaip tie hormonai pas mane gaminasi, bet iki operacijos hormonai buvo norma. Man tik guzai linkę piktėti buvo, todėl ir operavo. Šiaip man galvą skauda ne tik kaip įprastai, bet ir tiesiog odą galvos ją palietus. Šiandien parsisiunčiau knygų apie visokius rankdarbius ir kažkas pradėjo suktis makaulėj kokį aksesuarą prie suknelės sukurpus hmm.gif . Kažkoks domėjimąsis aplinka gal truputį grįžta  bigsmile.gif .

Oi kaip jums fainiai Rumpumpele,griztat i gyvenima biggrin.gif O as turedama laiko save stebiu,ar sutapimas ar kaip mano rankos ir kojos nebesala.Ar gali taip buti,kad turejo itaka?Merginos kaip jus geriat ta Tiroxina?Kiek laukiat po to kad pusryciaut ar kavyte gert?As jauciu cia pradziai labai jau saziningai tik po valandos hmm.gif Beje-ramaus jums susitikimo mintyse su isejusiais artimaisiais,merginos....
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2016 10 31, 15:10)
Sveikos, merginos.

Buvau prisigalvojusi, kad turiu rimtų bėdų su skydliauke, nes, atrodė, jog atitinka visi skydliaukės ligų simptomai  blink.gif  pasidariau tyrimus ir, kiek suprantu, viskas tvarkoje. Aišku, nueisiu dar pas gydytoją, bet gal kuri iš jūsų galėtų pakomentuoti?

TTH - 0.892 (norma  0.550-4.780)
FT4 - 12.9 (norma 11.50-22.70)
FT3 - 4.6 (norma 3.50-6.50)
anti-TPO - 29.1 (norma <60.0)

neturit bedu, bukit rami. 4u.gif

QUOTE(Lunytee @ 2016 11 01, 08:53)
Oi kaip jums fainiai Rumpumpele,griztat i gyvenima biggrin.gif O as turedama laiko save stebiu,ar sutapimas ar kaip mano rankos ir kojos nebesala.Ar gali taip buti,kad turejo itaka?Merginos kaip jus geriat ta Tiroxina?Kiek laukiat po to kad pusryciaut ar kavyte gert?As jauciu cia pradziai labai jau saziningai tik po valandos hmm.gif Beje-ramaus jums susitikimo mintyse su isejusiais artimaisiais,merginos....

valgau ir kava geriu po pusvalandzio - valandos.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 11 01, 08:55)
neturit bedu, bukit rami. 4u.gif
valgau ir kava geriu po pusvalandzio - valandos.

Žalia aš kaip agurkas endokrinologijoj, bet kavą ir kakavą daktaras man patarė gerti bent po 2 val. Kojos ir rankos man šaldavo vaikystėje. Baigėsi viskas kai gimė pirmas vaikas. Čia ko gero kraujotaka, o ar su skydliauke konkrečiai susiję, nežinau. Vakar kapelius aplankiau, šiandien mamą dar aplankysiu. Jau 3 m.jos neturiu. Sirgti pas mamą geriausias varijantas ir Lunytei labai pasisekė mirksiukas.gif . Tai tisiog pilnas komfortas. Visoms šiltų prisiminimų apie savo artimus ir nepamiršti gyvų. Ta proga pamaloninsiu šeimyną ir savo tėtį skanesniais pietumis, aplankysiu uošvienę ir jokių negaliu biggrin.gif
Atsakyti