Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

QUOTE(Ramce @ 2016 12 04, 08:43)
NOKIA, gal as cia per ziauriai...bet ar nereiktu jum pasikalbeti su psichologu, jusu nerimas dvelkia net per kompiuteri. Reikia jau jums atsipusti. 4u.gif

Pritariu Ramcei. Kodėl žmonės vis galvoja, kad pas psichologus eina tik durn... Aš pati esu buvus ir nė kiek nesigėdiju. Žmogui būna sunku susitvarkyti su savo galva.
Nokia, rinkis tik tą gydytoją, kurį pasitiki, neskaityk straipsnių apie jokias ligas, bendrauk su mielais žmonėmis. Laikas pradėt gyventi ir nėr nuostabesnio laiko už dabar. O jei neišeina- marš pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 12 04, 10:42)
ne, ne skydliaukės...

Zymenys yra skirti gydymo efektyvumui sekti ir ligos atsinaujinimo, bet ne diagnostikai. Skaiciau viena straipsni, kad visiskai sveikam zmogui buvo teigiami, o istyre ir nieko nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 12 04, 11:22)
.Man  vis neduoda ramybės mintis, kodėl gydytojas nieko konkretaus nepasako, kodėl daugeliui kraujo tyrimas skiriamas po pusmečio ar metų, o man po trijų mėnesių. jaučiuosi lyg ir neblogai, tik su miegu problemos.Jau 9 mėnesiai po operacijos, gal reikėtų skydliaukės tyrimus pasidaryti. Gydytoja nieko nesako, gal pačiai reikėtų paprašyti.

Aš paprašyčiau. Bent jau mano šeimos daktaro reik paprašyti. Viską padaro, bet pats pasiūlyti nesusipranta. Žinosit viską ir tada bus aišku kaip elgtis. Juk dabar nenurimsit ir vis galvosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 12 04, 15:33)
Aš paprašyčiau. Bent jau mano šeimos daktaro reik paprašyti. Viską padaro, bet pats pasiūlyti nesusipranta. Žinosit viską ir tada bus aišku kaip elgtis. Juk dabar nenurimsit ir vis galvosit  mirksiukas.gif

As jau keli metai pati darausi tyrimus. Kol patenki pas gyd , tai su seimos gyd viska aptari. As nesuprantu, kai kada mano seimos gyd daugiau zino nei endokrinologai. Nueiti ir tik nustatyti doze daug isminties nereikia. As suprantu tas moterys, kurios turi skydliaukes ir joms prieziuros reik, o mum pasalino ir tik hormonai lieka. Aplamai paskutiniu metu pasidarau daug tyrimu , kad ir mokamu. Tiesiog neimanoma patekti. Rado tulzies akmenlige, kepenu ir kasos fermentus dariaus. Gyd pasakiau, kad reikia tyrimu- sako nera prasmes, pas jus komplikaciju nera, tai sakau ir reikia sekti , kad ju nebutu.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 04, 14:52)
As jau keli metai pati darausi tyrimus. Kol patenki pas gyd , tai su seimos gyd viska aptari. As nesuprantu, kai kada mano seimos gyd daugiau zino nei endokrinologai. Nueiti ir tik nustatyti doze daug isminties nereikia. As suprantu tas moterys, kurios turi skydliaukes ir joms prieziuros reik, o mum pasalino ir tik hormonai lieka. Aplamai paskutiniu metu pasidarau daug tyrimu , kad ir mokamu. Tiesiog neimanoma patekti. Rado tulzies akmenlige, kepenu ir kasos fermentus dariaus. Gyd pasakiau, kad reikia tyrimu- sako nera prasmes, pas jus komplikaciju nera, tai sakau ir reikia sekti , kad ju nebutu.

Man endo liepė po pusmečio pasirodyti. Taip žadu ir daryti, jei viskas bus čiki. Sako dažnai būna, kad jei viena skydliaukės dalis susiguzavo, tai ir kita tą patį padaro. Čia kardiologė taip mane apšvietė. Bet aš stengiuosi negalvoti ir džiaugiuosi, kad dabar gerai. Šiaip galvoju, kad daug ligų mūsų galvose. Man pavyko prieš kokį 25 m. psichologo pagalba išvengti operacijos krūty, buvo guzelis ir jau norėjo šalinti. Po to labai bijau laikyti pyktį, nuoskaudas, pavydą savo širdy, stengiuosi daryti gerus darbus ir tikrai jaučiuosi sveikesnė. Streso neišvengsime, bet kaip į jį reaguojame- jau mūsų reikalas. Prisireagavau, dabar srebiu kantriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 12 04, 16:28)
Man endo liepė po pusmečio pasirodyti. Taip žadu ir daryti, jei viskas bus čiki. Sako dažnai būna, kad jei viena skydliaukės dalis susiguzavo, tai ir kita tą patį padaro. Čia kardiologė taip mane apšvietė. Bet aš stengiuosi negalvoti ir džiaugiuosi, kad dabar gerai. Šiaip galvoju, kad daug ligų mūsų galvose. Man pavyko prieš kokį 25 m. psichologo pagalba išvengti operacijos krūty, buvo guzelis ir jau norėjo šalinti. Po to labai bijau laikyti pyktį, nuoskaudas, pavydą savo širdy, stengiuosi daryti gerus darbus ir tikrai jaučiuosi sveikesnė. Streso neišvengsime, bet kaip į jį reaguojame- jau mūsų reikalas. Prisireagavau, dabar srebiu kantriai  biggrin.gif

Man endo sakė pasirodyti po pusmečio. Jau praėjo šiek tiek daugiau. Bet sausį turiu važiuoti į NVI tirtis kraujo(Jei gydytojas neatostogaus), tai grįžusi ketinu ir pas endo apsilankyti , ir tyrimus pasidaryti. O gal atvirkščiai reikia daryti?
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 12 04, 19:55)
Man endo sakė pasirodyti po pusmečio. Jau praėjo šiek tiek daugiau. Bet sausį turiu važiuoti į NVI tirtis kraujo(Jei gydytojas neatostogaus), tai grįžusi ketinu ir pas endo apsilankyti , ir tyrimus pasidaryti. O gal atvirkščiai reikia daryti?

Tai ten tauvisus tyrimus padarys, nereiks nei endo
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 12 04, 20:13)
Tai ten tauvisus tyrimus padarys, nereiks nei endo

vadinasi, reikia kankintis iki sausio.Tikriausiai dar teks tas kapsules ryti.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 12 04, 21:26)

Kokias kapsules?
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 12 04, 20:26)

O tai kas yra, Verdom, blogai jaučiatės? Pabandykit pas daktarą nueiti anksčiau. Man net sąnarių taip nebeskauda, o endo sakė, kad mano skydliaukė čia nė prie ko. Jaučiuosi ryškiai geriau nei prieš operaciją.
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2016 12 05, 15:58)
O tai kas yra, Verdom, blogai jaučiatės? Pabandykit pas daktarą nueiti anksčiau.  Man net sąnarių taip nebeskauda, o endo sakė, kad mano skydliaukė čia nė prie ko. Jaučiuosi ryškiai geriau nei prieš operaciją.

Kaip smagu girdeti. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 12 05, 16:37)
Kaip smagu girdeti. bigsmile.gif  4u.gif

Ačiū, Ramce, kad už mane pasidžiaugei. Aš irgi už Jus pasidžiaugsiu ir pasimelsu, už visas mergaites. Draugės sesė rauda. Ji vyrą vasarą palaidojo, o dabar skydliaukė... neaišku kas, liepia šalint. Nu žodžiu, reiks guosti. Puskei rado kažkokius 2 darinius galvoj, jaučiasi šė... visom prasmėm, o talonas pas daktarą po kokių 3 mėn. Liepiu varyt be talono ir tiek, gal neišmes už borto...
Atsakyti