Sveiki.Gal kas operavotes pas Krasauska?

QUOTE(Pan2te @ 2016 06 07, 22:18)
As operavausi pas Krasauska pries beveik 8men.
QUOTE(RANIL @ 2016 06 10, 00:02)
As operavausi pas Krasauska pries beveik 8men.
Parasiau az

Gal kuri galit paaiskint nedarbingumas 45% , kokia tai grupe?
QUOTE(NOKIA @ 2016 06 20, 13:48)
Gal kuri galit paaiskint nedarbingumas 45% , kokia tai grupe?
trecia
Sveikos merginos
klausimukas, kuriom pilnai pašalinta skydliaukė, kiek normoje laiko jums FT4 ir TSH?

QUOTE(astrute @ 2016 05 23, 12:34)
Reikia stengtis pailsėti, tam bus tinkama proga. Paskaitykit knygas kurių nėra laiko perskaityt, paimkit filmus, kurių neperžiūrėjot. Gerkit daugiau skysčių ir vėdinkitės, o kaip jodas pasišalins, tai jau tik nuo jūsų organizmo priklauso. Pas vienus greit pasišalina, o kiti po kelias savaites uždaryti sėdi.
Dar priklauso nuo gautos dozės ir nuo skydliaukės audinio kiekio organizme, kuris tą jodą sugers.
Aš po operacijos jau daugiau nei 3 mėn. tai galiu trumpai papasakot savo savijauta. Šalino tik vieną pusę, iki tol hormonai buvo ok. Operacija praėjo puikiai, skausmo praktiškai nejaučiau, gana greit atsigavau. Po dviejų savaičių pasijuto visi blogumai, nuotaikos kaita, visiška apatija viskam, jaučiausi labai silpna ir pavargusi, žodžiu blogai buvo viskas
. Po mėn turėjau priduoti krauja kad patikrintu TTh, tai jis iš 1 šoktelėjo iki 3,13. Tai gydytoja sakė kad mano savijauta tokia, nes oraganizmas reaguoja i pokyčius ir liepė pakartoti krauja po dviejų mėn. Iki to laiko vis gerėjo mano savijauta ir dabar TTh sumažėjo ir yra 2,3. Tai mane aišku labai nudžiugino. Dabar tikrintis tik po pusmečio.
Reziume jauičuosi puikiai, vaistų vartoti nereikia, kaklas gražus, nes nebesimato guzo, o ir randas labai gražus, manau kitais metais iš vis nesimatys. Sėkmės visoms

Reziume jauičuosi puikiai, vaistų vartoti nereikia, kaklas gražus, nes nebesimato guzo, o ir randas labai gražus, manau kitais metais iš vis nesimatys. Sėkmės visoms

mAN TAI VISKAS BUTŲ KAIP IR GERAI, TIK JAUČIU SMAUGIMĄ GERKLĖJE. aR JUMS TAIP BUVĘ?
QUOTE(NOKIA @ 2016 07 15, 19:52)
mAN TAI VISKAS BUTŲ KAIP IR GERAI, TIK JAUČIU SMAUGIMĄ GERKLĖJE. aR JUMS TAIP BUVĘ?
Man labai dažnai taip buvo, gal kokie metai ar net ilgiau po skydliaukės pašalinimo.
Grįžau po pirmos jodo terapijos, jaučiuosi neblogai.
Gai kas gali pasidalyti patirtimi, kaip padėti organizmui sustiprėti, kaip stiprinti imunitetą.My Webpage

Sveikos, merginos, panašu, teks jungtis prie jūsų būrio
.Bet iš tikrųjų tai nelinksma... Nuėjau pas gydytoją dėl sutrikusio miego, labai stipraus, tiesiog neįmanomo ištverti nuovargio, sąnarių sustingimo iki skausmo... taigis- per daug tų TH, paskyrė echoskopiją- tiroiditas, sakė, teks išmokti su tuo gyventi... priežastis- stresas (realiai- trys metai be atostogų ir dar trys tokie patys nusimato, darbas stresinis, atostogos- egzaminų sesijoms, nes dar mokausi). dar šiek tiek anksčiau išlindo vienos akies katarakta, spėjama, kad tai- skydliaukės sutrikimų pasekmė. Vnž...
dabar yra paskirta endokrinologo konsultacija antroje rugpjūčio pusėje. Taigis, turiu klausimų- ar būna stebuklų šitoje srityje? Ar paskyrus kažkokį gydymą, jei jį skirs- sunormalės savijauta? Ir dar- gal yra kokių tegu ir liaudiškų priemonių, kaip pasilengvinti savo gyvenimą dabar? Nuovargis nežmoniškas, be galo sunku dirbti, o darbas irgi sunkus, dar tai, kad negaliu užmigti, tik su tabletėm kažkiek pamiegu, labai sunku visa tai ištverti... Ir kokios šito reikalo perspektyvos būtų?