Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

QUOTE(verdom @ 2017 05 01, 18:07)
Palatos yra vienvietės ir dvivietės.Aš gulėjau vienvietėj,  ant lango grotos, bet atsidaro , vėdinti galima.Daiktų galima turėti, jų niekas neatima. Telefoną kiek prisimenu, grįžus namo, apie savaitę laiko reikia saugot nuo vaikų ir kitų .Palatoj yra taisyklės, kaip elgtis su ligoninėje turėtais daiktais. Palatoj aš persirengdavau savo rūbais(namuose jų nebevilkėdavau). Koridoriuje ant šaldytuvo yra virdulys, jei nusivešit arbatos ar kavos, puodelį, galėsit užsiplikyti. Turėkit šampuno, nes prieš radiacios matavimą reikia išsiplauti galvą.
Papildyta:
Palatos yra vienvietės ir dvivietės.Aš gulėjau vienvietėj,  ant lango grotos, bet atsidaro , vėdinti galima.Daiktų galima turėti, jų niekas neatima. Telefoną kiek prisimenu, grįžus namo, apie savaitę laiko reikia saugot nuo vaikų ir kitų .Palatoj yra taisyklės, kaip elgtis su ligoninėje turėtais daiktais. Palatoj aš persirengdavau savo rūbais(namuose jų nebevilkėdavau). Koridoriuje ant šaldytuvo yra virdulys, jei nusivešit arbatos ar kavos, puodelį, galėsit užsiplikyti. Turėkit šampuno, nes prieš radiacios matavimą reikia išsiplauti galvą.

Ačiū labai už greitą atsakymą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
Gegužės 5 paskirtas radiojodas. Jau kažkur rašiau, kad vasarį išoperavo visą skydliaukę. Diagnozė: pap.karcinoma.
Kažkur tikrai skaičiau ką galima vežti, ką turėti su savimi. Bet gal yra neseniai gulejusiu ir gali parašyti ax.gif
Ar galima su savais drabužiais? Jeigu taip, juos reikės palikti utilizavimui? Telefoną galima turėti? Piniginė? Nes grįžinėsiu pati su taksi, tai reikės pinigų. Klausimas dėl palatų: ar visos vienvietės? Ar langai atsidaro ir galima vėdinti palatą? Nes uždienyje yra klinikų, kur nieko negrąžina. Asmeniniai daiktai užanspaudojami ir saugomi klinikoje, vienkartiniai rūbai, nieko atgal neišneši;) Dar bandysiu NVI rasti info. Iš anksto dėkoju 4u.gif

Aš nesenai iš trečio jodo ;)

Rūbus palatoj irgi persirengiu savo, patogiau, po to parsivežus numetu juos rūsyje, dar po kiek laiko išsiplaunu ir kitam gulimuisi pasiruošiu :D dar žinoma tapkės ;)

Turėti wc popieriaus, šampūno ir kt. higienos ko jau reikia asmeniškai, užkandžių (valgyti duoda tris kartus per dieną, bet pasitaiko visko ir skaniau ir nelabai), vandens (kiti geria ir iš krano), puodelį, arbatos/kavos (arbatinis, šaldytuvas bendro naudojimo yra)

Kompiuteris, telefonas, piniginė, niekas nėra draudžiama, tik viską su protu, ko tikrai reikia. Palatos dvivietės ir vienvietės, grotos ant langų tik pirmam aukšte ;) TV visose palatose.

Laiko tris dienas, ketvirtą išleidžia jei būna radiacijos lygis normose (dažniausiai būna) ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo no_parking: 02 gegužės 2017 - 08:24
QUOTE(Nathalie2004 @ 2017 05 01, 16:42)
Sveikos 4u.gif
Gegužės 5 paskirtas radiojodas. Jau kažkur rašiau, kad vasarį išoperavo visą skydliaukę. Diagnozė: pap.karcinoma.
Kažkur tikrai skaičiau ką galima vežti, ką turėti su savimi. Bet gal yra neseniai gulejusiu ir gali parašyti ax.gif
Ar galima su savais drabužiais? Jeigu taip, juos reikės palikti utilizavimui? Telefoną galima turėti? Piniginė? Nes grįžinėsiu pati su taksi, tai reikės pinigų. Klausimas dėl palatų: ar visos vienvietės? Ar langai atsidaro ir galima vėdinti palatą? Nes uždienyje yra klinikų, kur nieko negrąžina. Asmeniniai daiktai užanspaudojami ir saugomi klinikoje, vienkartiniai rūbai, nieko atgal neišneši;) Dar bandysiu NVI rasti info. Iš anksto dėkoju 4u.gif

Buvau pasiiemusi planšete, telefona,pinigine.Nepamiršk tapatybes korteles, tualetinio popieriaus-ten neduoda,puodelio, tapkes.Reikia vartot daug skysciu, nes su šlapimu pasišalina radiacija. Buvau pasiemusi kavos, arbatos ir 5l vandens. Kojines, liemenuka, triusikelius pasikeiti prieš einant skanuotis kai tikrins radiacija.Butinai vedink palata, aš maudziausi ryte ir vakare,nes su prakaitu irgi pasišalina, galva irgi ploviau kasdien.Visus daiktus gryzusi palik balkone savaitei, kad išvestu. Rubus butina pora kartu išplaut.Zinoma tavo daiktais negales kiti naudotis pora sav.. Su vaikais kontaktuot per 2m, su vyru miegot atskirai-manasis visa men.neileido i lova.
Atsakyti
QUOTE(no_parking @ 2017 05 02, 09:21)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nathalie2004" data-cid="71603033" data-time="1493649774">
<div>
<p>Sveikos vartotojo įkelta nuotrauka

Kažkur tikrai skaičiau ką galima vežti, ką turėti su savimi. Bet gal yra neseniai gulejusiu ir gali parašyti vartotojo įkelta nuotrauka

Ar galima su savais drabužiais? Jeigu taip, juos reikės palikti utilizavimui? Telefoną galima turėti? Piniginė? Nes grįžinėsiu pati su taksi, tai reikės pinigų. Klausimas dėl palatų: ar visos vienvietės? Ar langai atsidaro ir galima vėdinti palatą? Nes uždienyje yra klinikų, kur nieko negrąžina. Asmeniniai daiktai užanspaudojami ir saugomi klinikoje, vienkartiniai rūbai, nieko atgal neišneši;) Dar bandysiu NVI rasti info. Iš anksto dėkoju vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Aš nesenai iš trečio jodo ;)</p>
<p> </p>
<p>Rūbus palatoj irgi persirengiu savo, patogiau, po to parsivežus numetu juos rūsyje, dar po kiek laiko išsiplaunu ir kitam gulimuisi pasiruošiu biggrin.gif dar žinoma tapkės ;)</p>
<p>Turėti wc popieriaus, šampūno ir kt. higienos ko jau reikia asmeniškai, užkandžių (valgyti duoda tris kartus per dieną, bet pasitaiko visko ir skaniau ir nelabai), vandens (kiti geria ir iš krano), puodelį, arbatos/kavos (arbatinis, šaldytuvas bendro naudojimo yra)</p>
<p>Kompiuteris, telefonas, piniginė, niekas nėra draudžiama, tik viską su protu, ko tikrai reikia. Palatos dvivietės ir vienvietės, grotos ant langų tik pirmam aukšte ;) TV visose palatose.</p>
<p> </p>
<p>Laiko tris dienas, ketvirtą išleidžia jei būna radiacijos lygis normose (dažniausiai būna) ;)</p>

Dekoju uz info 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Puma45 @ 2017 05 02, 09:23)
Buvau pasiiemusi planšete, telefona,pinigine.Nepamiršk tapatybes korteles, tualetinio popieriaus-ten neduoda,puodelio, tapkes.Reikia vartot daug skysciu, nes su šlapimu pasišalina radiacija. Buvau pasiemusi kavos, arbatos ir 5l vandens. Kojines, liemenuka, triusikelius pasikeiti prieš einant skanuotis kai tikrins radiacija.Butinai vedink palata, aš maudziausi ryte ir vakare,nes su prakaitu irgi pasišalina, galva irgi ploviau kasdien.Visus daiktus gryzusi palik balkone savaitei, kad išvestu. Rubus butina pora kartu išplaut.Zinoma tavo daiktais negales kiti naudotis pora sav.. Su vaikais kontaktuot per 2m, su vyru miegot atskirai-manasis visa men.neileido i lova.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Grįžtu po kiek laiko į temą su gerom naujienom. Man pašalino tik pusę skydliaukės, buvau pas endo ir pasakė, kad esu visai sveika, likusi dalis dirba puikiai ir tiroksino gerti daugiau nebereikia. Esu tokia laiminga... O mano pažįstamai nepasisekė. Prieš šv. Velykas palaidojom. Gal per 4 mėn. pribaigė skydliaukės vėžys. Labai retais atvejais būna labai "piktų", kurie nepasiduoda gydymui ir labai greit plinta. Ją gydė mano daktaras, kalbėjau su juo. Jis jau nebejaunas, bet sakė savo gyvenime susidūręs gal su kokiais 5 tokias atvejais. Per tokią šventę vaikai neteko mamos, žiauriai lūdna unsure.gif . Tada dar labiau suoranti, kaip man pasisekė. Sėkmės visoms mergaitėms ir dėkui visoms palaikiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2017 05 02, 17:54)
Grįžtu po kiek laiko į temą su gerom naujienom. Man pašalino tik pusę skydliaukės, buvau pas endo ir pasakė, kad esu visai sveika, likusi dalis dirba puikiai ir tiroksino gerti daugiau nebereikia. Esu tokia laiminga... O mano pažįstamai nepasisekė. Prieš šv. Velykas palaidojom. Gal per 4 mėn. pribaigė skydliaukės vėžys. Labai retais atvejais būna labai "piktų", kurie nepasiduoda gydymui ir labai greit plinta. Ją gydė mano daktaras, kalbėjau su juo. Jis jau nebejaunas, bet sakė savo gyvenime susidūręs gal su kokiais 5 tokias atvejais. Per tokią šventę vaikai neteko mamos, žiauriai lūdna unsure.gif . Tada dar labiau suoranti, kaip man pasisekė. Sėkmės visoms mergaitėms ir dėkui visoms palaikiusioms  4u.gif

o kiek buvo metų? koks vėžys?
Atsakyti
Yra kelios skydliaukės vėžio rūšys: papilinis, folikulinis, medulinis, anaplastinis. Pastarosios dvi labai agresyvios formos, plinta į plaučius ir kaulus. Yra ir dar kelios vėžio formos, šaltinis - https://www.iveikvez...dliaukes-vezys/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 03 gegužės 2017 - 20:12
QUOTE(NOKIA @ 2017 05 02, 18:37)
o kiek buvo metų? koks vėžys?

53, o vėžio formos jau nepasakysiu. Daktaras sakė, bet aš neįsidėmėjau. Lyg ir medullinį minėjo.
Atsakyti
Sveikos, o jus kai pas Baranauska einate geriate ryte tiroxina? Jis manes kazkaip uzklause, sako turbut gerei ryte, sakau jo, bet kazkaip ir nepaklausiau tai ar gerti ar ne.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2017 05 08, 18:32)
Sveikos, o jus kai pas Baranauska einate geriate ryte tiroxina? Jis manes kazkaip uzklause, sako turbut gerei ryte, sakau jo, bet kazkaip ir nepaklausiau tai ar gerti ar ne.

Kai buvau pas ji tyrimams buvau išgerusi, bet jis neklause. O dabar kai ejau pas endo, jis pasake kad nereikia gerti tiroksino darant tth tyrima.Kazkaip nedaug tepakilo , negerus buvo 0,007, o išgerus 0,01.
Atsakyti
Visada tyrimus darau išgėrus vaistus, juk mes ir darom tam, kad žinot koks su doze yra TTH, o ne koks negėrus.
Atsakyti
Kiekvienas daktaras gydo savaip.Pagal save manyciau irgi geriau išgerti, kad matytusi pilnas pakilimas.Su kaiminka kai vykom tyrimams, tai abi išgerem , bet nei vienos nepaklause.
Atsakyti