QUOTE(Bertute @ 2017 05 11, 08:34)
Aš ir turiu. Bet kazkaip nedrįstu
jo trukdyti,galvoju kada jam geriau skambinti , nes ryte perrisimai paskui operuoja ...

Penktadieniais po pietu , nuo 14val. jis gi dirba kabinete:) Va ryt ir pasukite.
Siandien buvau nuvykusi i Kauno klinikas pas docenta endikrinologa. Jam atveziau visus tyrimus, tai kartu ir tiroglobulina. O jis pasake, kad sis tyrimas nieko nevertas, jei ji dariau gerdama tiroksina. Dabar liepe 10 dienu negerti tiroksino irtik tada pasidaryti tiroglobulinair tth. Taip ir likau nesupratus... tiesa, paziurejo echoskopu ir sake nieko itartino nemato. Nors mano gydytoja kazka itarinejo. Jis pasake, kad mano gydytoja jo studente buvus...
QUOTE(NOKIA @ 2017 05 12, 17:51)
Siandien buvau nuvykusi i Kauno klinikas pas docenta endikrinologa. Jam atveziau visus tyrimus, tai kartu ir tiroglobulina. O jis pasake, kad sis tyrimas nieko nevertas, jei ji dariau gerdama tiroksina. Dabar liepe 10 dienu negerti tiroksino irtik tada pasidaryti tiroglobulinair tth. Taip ir likau nesupratus... tiesa, paziurejo echoskopu ir sake nieko itartino nemato. Nors mano gydytoja kazka itarinejo. Jis pasake, kad mano gydytoja jo studente buvus...
Tyrimo rezultatus įtakojantys veiksniai
Tiroglobulino kiekis kraujyje didėja nėštumo metu.
Vartojant šiuos vaistus didėja tiroglobulino kiekis kraujuje
Levotiroksinas
Dabar skaitau visas senas temas ir viena forumiete irgi rase, kad tg ir tth tyrimus reikia daryti negeriant tiroksino. Kaip tik ji ruosesi jodui ir diena pries atliko tyrimus reikia pasidometi ir rasti daugiau informacijos.
NOKIA, 12 Geg 2017 - 18:51, parašė: Siandien buvau nuvykusi i Kauno klinikas pas docenta endikrinologa. Jam atveziau visus tyrimus, tai kartu ir tiroglobulina. O jis pasake, kad sis tyrimas nieko nevertas, jei ji dariau gerdama tiroksina. Dabar liepe 10 dienu negerti tiroksino irtik tada pasidaryti tiroglobulinair tth. Taip ir likau nesupratus... tiesa, paziurejo echoskopu ir sake nieko itartino nemato. Nors mano gydytoja kazka itarinejo. Jis pasake, kad mano gydytoja jo studente buvus...
Taigi siandien vel dariau tg tyrima. Rezultatas toks: geriant tiroksina <0,04, 10 dienu negerus tiroksino < 0,2. Tiesa, dariausi skirtingose laboratorijose. Kaip jusu atrodo tg atsakymai?
QUOTE(NOKIA @ 2017 05 23, 14:26)
Taigi siandien vel dariau tg tyrima. Rezultatas toks: geriant tiroksina <0,04, 10 dienu negerus tiroksino < 0,2. Tiesa, dariausi skirtingose laboratorijose. Kaip jusu atrodo tg atsakymai?
Atsakymai vienodi.
Taip daznai tg tyrimu nedarau
. 1 pas Baranausa ir po puses metu kita.

QUOTE(Puma45 @ 2017 05 24, 19:31)
Tai man liepe perdaryt, nes geriant tiroksina netikslu
QUOTE(NOKIA @ 2017 05 25, 19:27)
Tai man liepe perdaryt, nes geriant tiroksina netikslu
Idomu, kodel Baranauskas tada neperspeja, kad negerti tiroksino prieš tg tyrima

QUOTE(Puma45 @ 2017 05 25, 18:48)
Idomu, kodel Baranauskas tada neperspeja, kad negerti tiroksino prieš tg tyrima
Bet tiroksinas yra tik harmonas, o tg tyrimas parodo vezi.Kaip tie dalykai susije tarpusavyje 

Man docentas sake, kad tiroksinas uzblokuoja tg ir tyrimas netikslus. Ir tik reikia labai jau butu pasidauginus kad tg parodytu su tiroksinu
QUOTE(NOKIA @ 2017 05 25, 19:35)
Man docentas sake, kad tiroksinas uzblokuoja tg ir tyrimas netikslus. Ir tik reikia labai jau butu pasidauginus kad tg parodytu su tiroksinu
Geras pas jus TG, nėra ko nerimauti.