mes su dukryte buvome pas jį pora kartų Šeškinėje...paaiškino viską, apžiūrėjo dukriuką atidžiai...įspūdis

QUOTE(*Knopka* @ 2008 08 19, 14:24)
Nieko, jokiu pinigu nedavem
siaip labai faina daktaryte
mus prieme be problemu, nes musu namas kaip tik ant ribos su jos apylinke, tai jei tektu eiti, tai nereiketu kazkur toli nuo savo apylinkes nukrypti.

O koks rajonas jos apylinkei priklauso? Ir as noriu pabegti pas Trainaviciute.
QUOTE(editav @ 2008 08 31, 18:58)
O koks rajonas jos apylinkei priklauso? Ir as noriu pabegti pas Trainaviciute.
Rajonas tai Seskine

QUOTE(*Knopka* @ 2008 08 19, 16:17)
Tuoj einu ieskot grafiko 
Na va...
Pirmadienis 7-12 pietus 9-9,30
Antr 8-13 pietus 10-10,30
Trec 15-20 pietus 16-16,30
Ketv 7-12 pietus 9-9,30
Penk14-19 pietus 15-15,30
Zinok, man atrodo, kad dabar grafikas truputuka pasikeites, nes tikrai atsimenu, kad yra dienu, kada ji be pietu pertraukos dirba, bet is esmes viskas tas pats, turiu galvoj, kad jei pas mane grafike ryte ji dirba, tai taip ir yra, gal tik +- viena valanda skiriasi. Parasyk paskui, ar pavyko pas ja uzsirasyt

Na va...
Pirmadienis 7-12 pietus 9-9,30
Antr 8-13 pietus 10-10,30
Trec 15-20 pietus 16-16,30
Ketv 7-12 pietus 9-9,30
Penk14-19 pietus 15-15,30
Zinok, man atrodo, kad dabar grafikas truputuka pasikeites, nes tikrai atsimenu, kad yra dienu, kada ji be pietu pertraukos dirba, bet is esmes viskas tas pats, turiu galvoj, kad jei pas mane grafike ryte ji dirba, tai taip ir yra, gal tik +- viena valanda skiriasi. Parasyk paskui, ar pavyko pas ja uzsirasyt

na va, pagalaiu prisiruošėm ir nuėjom

Ačiū padėjusioms, pakonsultavusioms

Norėjau pasiteirauti kaip gydytoja R.Raubienė? Ar gera? Ar jautri? Ar rūpestinga, atsakinga, maloni ir t.t....Kam teko?
QUOTE(Atigiliux @ 2008 09 03, 17:23)
na va, pagalaiu prisiruošėm ir nuėjom
Persirašėm pas Trainavičiūtę, labai faina moteris
sutiko be jokių klausimų
Dabar kai eisim gal gėlyčių nunešim

Nu va kaip faina

QUOTE(Dindilin @ 2008 09 03, 18:03)
Norėjau pasiteirauti kaip gydytoja R.Raubienė? Ar gera? Ar jautri? Ar rūpestinga, atsakinga, maloni ir t.t....Kam teko?
Mes uzsirasem pas ja. KOlkas nei gero nei blogo negaliu pasakyt.
Nes buvo atejusi tik pora kartu i namus pas kudiki...
Siaip maloniai pabendravom.
tik man jos sesele nepatinka

QUOTE(Dindilin @ 2008 09 03, 19:03)
Mes pas šią gyd. lankomes jau senai

siulyciau begti kuo toliau nuo CIBULSKIENES...mes irgi priklausem tai gydytojai. nebezinau kaip su ja bebendrauti...pastaruoju metu ji net nebepriimdavo mano vaiku, siusdavo pas vedeja, kuri budavo ganetinai maloni. atrodo turetu zeme po mano kojom buciuoti bet ji akis drasko...o prasidejo nuo to, kad ji nediagnozavo ligos, ko pasekoje mano vaikui iki mirties buvo like valandos, o gal minutes...nekaltinu, kad nenustate ligos, esme tame, kad ji net neapziurejo vaiko, pasipiktinus tuo, kad jis driso privemti jos didenybes kabinete ...
nuo sios mano zinutes praejo 2-ji metai. nei kiek nesigailiu, kad isejom is sios daktares, ypac, kai paskaitau, kaip ji toliau kakoja kitiems. gelbekit vaikucius savo, kad nenutiktu taip, kaip man. o mano vaikelis, kurio ji kadaise neapziurejo gyvas ir sveikas auga, bet jau priziurimas kitos gydytojos.
sveikateles jusu vaikuciams
nuo sios mano zinutes praejo 2-ji metai. nei kiek nesigailiu, kad isejom is sios daktares, ypac, kai paskaitau, kaip ji toliau kakoja kitiems. gelbekit vaikucius savo, kad nenutiktu taip, kaip man. o mano vaikelis, kurio ji kadaise neapziurejo gyvas ir sveikas auga, bet jau priziurimas kitos gydytojos.

sveikateles jusu vaikuciams

nu ka ir vel nusiskundimas cibulskiene,bet nieko nuostabaus.ir tikrai mamos kurios dar pas ja kenciat bekit nuo jos,gal kai liks visai mazumas pacientu,vadovybe imsis kokiu nors priemoniu,nes tokiem "medikam" tai tik namie sedet.
O mano burbului siandiena buvo temp. ir nulekem vakare i poliklinika, mus sutiko priimti gyd. Sokolova. Paliko labai gera įspūdį. Sugebėjo nuraminti vaiką, kad jis atsipalaiduotų ir leistų pilva pačiūpinėt ir visą kitą jai leidosi apžiūrėt. Matos, kad moka su vaikučiais elgtis. Parūpino vaistų nuo temp. APžiūrėjo ir pilvą ir geklė ir paklausė (pasirodė angina).
Dedu šiai gydytojai pliusą šiandiena.
Dedu šiai gydytojai pliusą šiandiena.
QUOTE(krisvos @ 2008 08 20, 14:00)
nu matau knopka jau atsake tau del persirasymo visa procedura.man irgi buvo neremu ar priims,galvojau gal ka nest bet nieko nenesiau.mes perejom pas raubiene.o del neurologiu-simutienes ir serapinienes pilnai pritariu.o vat maskeliene- tai super.
tai panasu kad cibulskiene greit nereiks nieko svert,gales su sesute viena kita svertis is neturejimo ka veikt
tai panasu kad cibulskiene greit nereiks nieko svert,gales su sesute viena kita svertis is neturejimo ka veikt
Neklaidinkit kitu - Simutiene pediatre ir tikrai superine gydytoja

www.poliklinika.lt
http://www.poliklini...m...107&Lang=LT
Seskines poliklinika turi internetini puslapi, kuriame galite visada pasitikrinti gydytoju darbo laika, savo artimiausius vizitus pas gydytojus ir ju laika