QUOTE(editav @ 2009 11 02, 20:52)
O mes pabegom is Milienes. Ji plepi tik pradzioj, po to tiesiog nesneka su tavimi, kai ne duodi kysio. Gydytoja pasitinka pacienta klausimu "ko atejot?"

Jokios kompetencijos. Kazko paklausi, tai ji pradeda pasakoti ka skaite internete. Internete ir as galiu pasiskaityti. Mane besilaukiancia su mazu vaiku uz kabineto duru pralaike valanda laiko tik tam, kad paimti is manes tyrimo atsakyma. Vyras prase siuntima pas kitus konsultantus, nedave. Nenoriu labai issiplesti, bet ja as labai nepatenkinta buvau. O tuscia prie jos kabineto del to, kad turi nedaug pacientu. Gal kazkam kitam ji geresne, nesiginciju
tai vat man ji irgi labai nepatiko, turbut rytoj bus paskutinis apsilankymas pas ja ir reiks keist gydytoja...
su mazium buvom du kartus bet ispudis nekoks.
pirma karta ejom kai buvo jos darbo pradzia, tai velavo ateit20min, neveike kompas pas ja, kortelej balto lapo nebuvo reikejo eit patiem i registratura...
antra karta prie jos duru laukem mes su 2 men vaiku ir kokiu 17 metu pana. isejo miliene lygiai 13.30 sako kada jusu laikas , musu talonas buvo kaip tik 13.30. tada tos panos klausia kada tau, ta sako man 17 val tik as anksciau atejau, tai miliene jai sako tai uzeik, mes su mazu vaiku likom uz duru, nors musu laikas buvo, kai ta pana isejo ieinu as sako palaukit man dabar bus pietu pertrauka, tai dar laukem 30 min. buvo prateriojus kortele, niekaip neatsiradom, tai kai patys suma pakelem tik tada atsirado.
nelabai jai idomu vaika apziuret, galvos apimties niekada nematavo, jei kur kas idomiau visus apneket ir pletkavot, siutas ant jos ima ziaurus, ziuresiu kaip ryt bus