Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šeškinės poliklinikoje

QUOTE(Lelina @ 2010 09 21, 13:13)
Kazkaip neradau atsiliepimu apie Baceviciene Elena? Ar niekas nesilankote pas ja ?

Negaliu patiketi, kad jinai vis dar dirba doh.gif
as pas ja uzaugau (28 m.) ir tikrai jinai nebuvo jauna gydytoja, jai jau i pencija laikas. Is asmeniniu pastebejimu - kompetencijos nelabai rasta, vaistai tik farmacininku siulomi ir komentarai tokio lygio: (buvo man gal 12 m., atejau del persalimo, viena be tevu, nes tais laikais nelabai tevai galejo is darbu atsiprasineti, o as pakankamai savarankiska buvau) jinai prie manes savo sesutei - kokie neatsakingi tevai, kaip vaiko nemyli, kad negali kartu ateiti, nu sorry, koks tavo reikalas kas ka myli? o pasiimti recepto ir instrukcijos kaip vartoti tevai tokiam laike tikrai nereiksalingi.
Ir siaip, sakyuciau, biski nupezus, vis gydykites arbatom, dekit kkarstas bulves ant anciu nuo slogos ir va dar vaistu pagerkit, o ten stipriausi antibiotikai...
Atsakyti
siaip atrodo ji pikta,nemaloni,bet pirmus metus ateidavo,telefona dave,pasiskambinam ,jei beda,atsako trumpai drutai,daug nekalba,noretusi grazesniu santykiu,bet neaisku ar reikia cia jo:)))) bet siaip nenugyde:)))
Atsakyti
QUOTE(Vienadienė @ 2010 12 08, 15:40)
kaip keista girdėti  blink.gif
mes pas ją taip pat ir ieškom kaip išeiti, nes mano nuomone pas ją kompetencijos nulis, supratimo išvis nėra, kai paklausi tai gavus atsakymą nežinai ką galvoti, pastoviai neturi laiko, aiškina kiek daug pacientų už durų, nors ten nėra nė vieno jos, visi pas Raubienę laukia. Kažkada šiame forume jei cibulskienė nepasikeis, tai greitai su sesute jos turės vieną kitą sverti ir matuoti, nes visi nuo jų pabėgs, tada aš buvau jauna ir galvojau, kad ši gydytoja normali, dabar mano nuomone pasikeitė radikaliai, ieškau kur irkuo greičiau pabėgti, nes bijau dėl savo vaiko sveikatos  doh.gif
net nežinau ką čia dar pridurti, užtenka paklausyti mamų kurios nuo jos pabėgo.
O vyr gyd rekomendavo todėl, kad nuo cibulksienė tik bėga pacientai, supranta pas ką pateko ir bėga  verysad.gif  mano nuomone sesutė taip pat paskutiniu metu piktėja, maloni tik savo giminaičiams arba "pažįstamiems", deja  verysad.gif
geriau daugiau nerašysiu, nes paviešinus jos bendravimo stilių ir darbo metodus galima būtų.....    blink.gif

Negaliu paneigt jusu pastebejimu, bet su mumis ji ir sesute elgiasi 180 laipsniu kitaip thumbup.gif
Nemanau, kad vyr gydytojas rekomenduotu ja savo geram draugui jei jinai butu tokia atbukusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2011 01 18, 09:58)
Gal kas zinot, kaip dabar naudotis naujaja registracijos internetu sistema?

QUOTE(Rino @ 2011 01 20, 19:27)
As irgi ka tik pastebejau kad negaliu vaiku uzregistruoti  doh.gif

Is pradziu reikes i vaiku registratura atvaryt, uzpyldyti prasyma, parasyt savo kontaktus, emaila ir t.t., ir tik po to galesit internetu registruotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 07 vasario 2011 - 13:47
QUOTE(kriorsa @ 2011 01 30, 13:32)
Del tokiu pat priezasciu ir mes ruosiames begti nuo jos  blush2.gif  Dabar tik kyla klausimas kur?  blush2.gif

pritariu ir mes del situ priezasciu norim begt, ir isvis planuoju issiregistruot is seskines ir begt gal but i antakalni, nes jau vaiku pulmonologe tai kompetencijso nulis
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 09 21, 15:13)
Kazkaip neradau atsiliepimu apie Baceviciene Elena? Ar niekas nesilankote pas ja ?

Nieko gero verysad.gif . manau jei rimtesne liga ,tai nepadetu niekuom.,daugiau sesele nei ji konsultuoja. pastoviai abi gincijasi.. doh.gif doh.gif zodziu begtumem pas kita daktare, bet nera tokios verysad.gif arba bent jau nezinau.
kai gyvenom naujininkuose,buvo stebuklinga daktare Zupkauskiene, bet toli vazinet, bet jau rezgu tokia minti,kai paaugs mazoji.
Atsakyti
Mes lankomes pas gydytoja Adzikauskiene, nu ir visai nieko man, pasigincijam,
padiskutuojam, jei prasau duoda siuntimus , o konsultacija telefonu man
tinka, nes uz Vilniaus gyvenam. Karta, lankemes pas Baceviciene, mus
normaliai apziurejo, skyre vaistu, nors buvo penktadienio vakaras. Manau
reikia bendrauti, o netyleti, tada ir jos kitaip ziuri. 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mamytės 4u.gif

Per visą temą radau vos 2 atsiliepimus apie daktarę Milkevičienę... Gal dar kas lankosi? Norėtųsi daugiau nuomonių... ax.gif
Atsakyti
Sveiki, labai ieskau informacijos apie gyd. Sabaitiene smile.gif Gal kas galetu parasyti daugaiu informacijos apie ja? Kokia ji? Ar konkreti, lengvai duoda siuntimus, konkreciai atsako i klausimas, aplamai, ar kompetentinga gydytoja? 4u.gif

Ir kazin ar galima butu gauti siuntima pas neurologa ne savo poliklinikoj, nes man seskines vaiku neurologes viai nekokios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2011 02 17, 09:13)
Sveiki, labai ieskau informacijos apie gyd. Sabaitiene  smile.gif  Gal kas galetu parasyti daugaiu informacijos apie ja? Kokia ji? Ar konkreti, lengvai duoda siuntimus, konkreciai atsako i klausimas, aplamai, ar kompetentinga gydytoja?  4u.gif

Ir kazin ar galima butu gauti siuntima pas neurologa ne savo poliklinikoj, nes man seskines vaiku neurologes viai nekokios  schmoll.gif

Mes pas ja lankomes. Puiki gydytoja thumbup.gif Atidi, konkreti, profesionali, rodo iniciatyva kai reikia kokiu nors tyrimu, siuntimu ir pan. Visada maloniai pakonsultuoja telefonu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 19 vasario 2011 - 09:50
QUOTE(Kamėja @ 2011 02 19, 10:50)
Mes pas ja lankomes. Puiki gydytoja  thumbup.gif Atidi, konkreti, profesionali, rodo iniciatyva kai reikia kokiu nors tyrimu, siuntimu ir pan. Visada maloniai pakonsultuoja telefonu  thumbup.gif

Labai aciu uz informacija 4u.gif Kazin ar sunku butu pas ja persirasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2011 02 07, 13:45)
Is pradziu reikes i vaiku registratura atvaryt, uzpyldyti prasyma, parasyt savo kontaktus, emaila ir t.t., ir tik po to galesit internetu registruotis  4u.gif

aciu jau susitvarkiau viska mirksiukas.gif

QUOTE(kriorsa @ 2011 02 17, 09:13)
Sveiki, labai ieskau informacijos apie gyd. Sabaitiene  smile.gif  Gal kas galetu parasyti daugaiu informacijos apie ja? Kokia ji? Ar konkreti, lengvai duoda siuntimus, konkreciai atsako i klausimas, aplamai, ar kompetentinga gydytoja?  4u.gif

as labai dziaugiuosi sia gydytoja. Mano abu vaikuciai pas ja vaikscioja. Mes pas ja jau 9 metai ir tikai nei karto nepasigailejom. Visada konsultuoja gyvai ir telefonu. Siuntimu tik reikia paprasyti visada israso juos. Jei reikia be problemu atvaziuoja i namus. Mums ji super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti