Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šeškinės poliklinikoje

QUOTE(romane @ 2008 02 13, 13:55)
Gal kas gali parasyti, kokia vaiku gydytoja priklauso gyvenantiems S.Staneviciaus gatveje.

nezinau kokia priklauso, bet pas mus buvo atejusi stamboka moteriske tik gimus vaikui.as ja pavadinau stagnacine ziurke-ir taip buvau jautri, tai davede iki asaru.pirmiausiai uzsisauke tik atejusi, kad neatidarau duru nors buvau tuo metu viena ir maitinau, tuomet nezinojo mano naudojamu Weledos priemoniu ir butinai liepe pirkti kazkokias kokias ji zino.tada del bambutes kazka aiskino, ir siaip grubi ir nemaloni.tai mes atsisakeme jos iskart.tikiuosi nepataikysi ant jos smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas priklauso pagal gyv. vieta Gyd. Sarnauskienei, nu nepatinka ji man schmoll.gif , kai tik paskambinu kad vaikas serga, siulo atvaziuoti vyrui, o ji israsys vaikui antibijotikus, net nemato reikalo vaika apziureti ar tyrimus padaryti blink.gif ,noriu eiti pas kita, bet pas ka? Kad vel ant panasios neuzsirauciau.
Atsakyti
Sveikos mamytes, jei kas su sita gydytoja susidursit - bekit kiek kojos nesa.. kraupus variantas.. mums ja paskyre pagal gyv vieta, taigi, kai mes 1men atejom pas ja, tai ji net nezinojo koki skiepa mums reikia daryt(nuo hepatito2karta), pas kokius gydytojus siusti, net D3 vitamino neisrase profilaktiskai, nors vasario men ir i lauka nelabai einam.. verysad.gif isvis normaliai net ugio ismatuot nemoka, ka jau kalbet apie apziura momenelio ir t.t. Zodziu- kosmaras!!! doh.gif doh.gif verysad.gif is karto kitos gyd ieskosim.. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(i30 @ 2007 11 30, 00:52)
Gal kas lankotes pas gyd. Sokolova. Norėčiau daugiau sužinoti apie šią gydytoją.
P.S. čia vaikų gydytoja biggrin.gif

Kelis kartus esam pas ją buvę su vaikais, kai mūsų gydytoja atostogavo. Nepaliko nei gero, nei blogo įspūdžio. Aptarnauja lėtai, maloniai, net be numeriuko priėmė. Bet pati nieko nepaaiškina, nepakomentuoja, apžiūri paviršutiniškai, užmiršta pvz. pažiūrėti vaiko gerklę. Jei pati domiesi, klausinėji, ji atsako, bet į ilgas diskusijas nesileidžia. Gal su savo pacientais ji rūpestingesnė, nes mes, kaip sakiau, buvom ne jos apylinkėje.
Atsakyti
Kraupus vaizdas kas čia per gydytoja??? blink.gif grįžus iš ligoninės ji atėjo pas mano leliuką, kuriam dar nebuvo savaitės laiko. Net nenurengusi, per drabužėlius paklausė širdutę ir per galvą perbraukė (neva pažiūrėjo momenėlį doh.gif )
Nusprendė, kad pas mus viskas gerai ir nėra ko čia daugiau gaišinti ir gaišti laiką g.gif dar pasakė, kad jei kas-atbegsit iki poliklinikos bash.gif o mano vaikutis gimė pridusęs ir, kiek žinau, tokius vaikučius reikia atidžiau stebėti, taigi tik į ją pažvelgusi, nusprendžiau, kad daugiau su ja reikalų neturėsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meilute20 @ 2007 01 19, 11:53)
as ir persirasiau save ir pupulius pas sia gydytoje tai  thumbup.gif  o sesele dar fainesne .ji visad paskambina mums paklausia kaip laikomes pasako kada atvaziuot labai rupestingas ju kabinetas... dave savo mobilaus nr jai ka bet kada sake skambinti..labai saunios didelis pagirimas jomss... wub.gif

O ar atvyksta gydytoja i namus, jei serga vaikutis ar reikia vezti i poliklinika?
p.s. dar noriu paklausti kaip su eilemis seskines poliklinikoje: ar ilgai reikia laukti? ar su vaikuciais iki metu priima be eiles? buvome prisiregistrave nedideliame bendrosios praktikos gydytojos kabinete kitame rajone, ten eileje netekdavo laukti, tai nelabai isivaizduoju tu valstybiniu polikliniku tvarkos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Willma: 28 vasario 2008 - 18:06
QUOTE(Willma @ 2008 02 28, 19:02)
O ar atvyksta gydytoja i namus, jei serga vaikutis ar reikia vezti i poliklinika?
p.s. dar noriu paklausti kaip su eilemis seskines poliklinikoje: ar ilgai reikia laukti? ar su vaikuciais iki metu priima be eiles? buvome prisiregistrave nedideliame bendrosios praktikos gydytojos kabinete kitame rajone, ten eileje netekdavo laukti, tai nelabai isivaizduoju tu valstybiniu polikliniku tvarkos...

su vaikuciais iki metu nereikia laukti, priima be eiles. Pas musu gydytoja, tai nebuna eiliu, visa laika pasiulo ta diena ateiti kada maziau ligoniu
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2008 02 28, 18:56)
su vaikuciais iki metu nereikia laukti, priima be eiles. Pas musu gydytoja, tai nebuna eiliu, visa laika pasiulo ta diena ateiti kada maziau ligoniu

o kokia jusu gydytoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Willma @ 2008 02 28, 20:10)
o kokia jusu gydytoja? ax.gif

gyd. Laima Trainavičiūtė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2008 02 28, 19:26)
gyd. Laima Trainavičiūtė  4u.gif

Mes pas ja nuo Cibulskienes pabegom, tai esu laaaaabai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Jooo, mes pas ja buvo, kai musu gydytoja atostogavo. Maziuka viduriavo, tai nei ji nei sesute temperaturos nemokejo pamatuoti. O kai siaip ne taip isdriso, tai kaip vare ant tos sesutes (nes gi viduriavo) lotuliukas.gif labai tada juokiausi, bet is tikruju buvo juokinga ir baisu doh.gif
Atsakyti
mes lankomės pas gydytoja I.Šerstnioviene ir kol kas jokiu priekaistų neturim.Visada maloniai paaiškina ir atsako į rūpimus klausimus thumbup.gif
Atsakyti