Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(GITALE @ 2016 09 07, 21:04)
Merginos. Prasau patarimo.noriu uzsirasyt i nagavitos kursus, , daile geliniais lakais, ,  noriu del saves.tik sau lakuojuos bet su daile sunkoka kazka nupiest. Taigi ar verta del saves,  ar ten reik turbut pazengusioms būt.   
Plačiau

Mokymų metu bus mokoma:

1.Cukraus efektas ant nagų (Su akrilo pudra)
2."Ombre" manikiūras (dvispalvis)
3.Stiklo imitacija ant nagų
4.Spalvų liejimas
5.Blizgių dulkių panaudojimas su geliniu laku
6.Pigmento panaudojimas su geliniu laku
7.Kaip sukurti matinį efektą
8.Raižymo technika
9.Liejimai: abstrakcija, gėlių motyvai....
10.Skystų akmenų formavimas ir lipnios folijos įkomponavimas.
As pati dar tik mokinuosi, bet i Nagavitos kursus pas ka klausiau sake neit....
Išklausius seminarą išduodami serftifikatai.
Mokymų kaina: 60 EUR 
Trukmė: 1 diena (10.00 – 17.00)

Mokymams suteikiamos visos priemonės.

Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2016 09 07, 20:04)

As asmeniskai neiciau, sito galima ismokti paciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 08 rugsėjo 2016 - 12:38
QUOTE(andorinha @ 2016 09 08, 14:37)
As asmeniskai neiciau, sito galima ismokti paciai.

aciu, as irgi metaus, labiau noriu ismokti papiesti ant nagu, akmenukai, folijos netraukia, tuo labiau kad tik sau lakuojuos
Atsakyti
Urke, aš tokios Nded produkcijos net negirdėjusi blush2.gif Bet gal dėl to, kad tik sau lakuoju...

Matau, kad šnekat apie kursus, aš pati norėjau į Ba-ha kursus nueiti dėl savęs, susižinoti daugiau apie patį gelinį lakavimą. Parašiau jiems prieš savaitę, bet jokio atsakymo taip ir negavau. Galvojau tada Nagavitą bandyti, bet matau, kad atsiliepimai irgi ne kokie g.gif Gal kuri buvote kokiuose mokymuose ir likote patenkinta? Pasidalinkit patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama? @ 2016 09 08, 19:53)
Urke, aš tokios Nded produkcijos net negirdėjusi blush2.gif Bet gal dėl to, kad tik sau lakuoju...

Matau, kad šnekat apie kursus, aš pati norėjau į Ba-ha kursus nueiti dėl savęs, susižinoti daugiau apie patį gelinį lakavimą. Parašiau jiems prieš savaitę, bet jokio atsakymo taip ir negavau. Galvojau tada Nagavitą bandyti, bet matau, kad atsiliepimai irgi ne kokie g.gif  Gal kuri buvote kokiuose mokymuose ir likote patenkinta? Pasidalinkit patirtimi smile.gif

As aparatinio manikiuro mokinaus IVI studijoje. Cia pat eisu ir i gelinio lakavimo kursus.
Atsakyti
QUOTE(Mama? @ 2016 09 08, 19:53)

Matau, kad šnekat apie kursus, aš pati norėjau į Ba-ha kursus nueiti dėl savęs, susižinoti daugiau apie patį gelinį lakavimą. Parašiau jiems prieš savaitę, bet jokio atsakymo taip ir negavau. Galvojau tada Nagavitą bandyti, bet matau, kad atsiliepimai irgi ne kokie g.gif  Gal kuri buvote kokiuose mokymuose ir likote patenkinta? Pasidalinkit patirtimi smile.gif

keista, kad neatrašė, prieš pusmetį kai norėjau pasimokyti piešti ant nagučių tai parašiau jiems (per fb lig ir) tai labai greitai atrašė, papasakojo per kokius mokymus ko mokoma ir pns, tai baigiau pas juos Saloninį miksą, labiausiai norėjau išmokti darytis gražiai prancūzišką manikiūrą, kadangi pati sau darausi, tai labai patiko, ir mokytoja kantri buvo, kai aš visados su šimtu klausimų....
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 09 08, 20:10)
As aparatinio manikiuro mokinaus IVI studijoje. Cia pat eisu ir i gelinio lakavimo kursus.

Reiks pasidomėti jais, ačiū smile.gif

QUOTE(Rimgailiukė @ 2016 09 09, 09:09)
keista, kad neatrašė, prieš pusmetį kai norėjau pasimokyti piešti ant nagučių tai parašiau jiems (per fb lig ir) tai labai greitai atrašė, papasakojo per kokius mokymus ko mokoma ir pns, tai baigiau pas juos Saloninį miksą,  labiausiai  norėjau išmokti darytis gražiai prancūzišką manikiūrą, kadangi pati sau darausi, tai labai patiko,  ir mokytoja kantri buvo, kai aš visados su šimtu klausimų....

Nežinau, man irgi labai keistai pasirodė...Gal, kad aš el. paštu juos kontaktavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2016 09 07, 20:04)
Merginos. Prasau patarimo.noriu uzsirasyt i nagavitos kursus, , daile geliniais lakais, ,  noriu del saves.tik sau lakuojuos bet su daile sunkoka kazka nupiest. Taigi ar verta del saves,  ar ten reik turbut pazengusioms būt.   
Plačiau

Mokymų metu bus mokoma:

1.Cukraus efektas ant nagų (Su akrilo pudra)
2."Ombre" manikiūras (dvispalvis)
3.Stiklo imitacija ant nagų
4.Spalvų liejimas
5.Blizgių dulkių panaudojimas su geliniu laku
6.Pigmento panaudojimas su geliniu laku
7.Kaip sukurti matinį efektą
8.Raižymo technika
9.Liejimai: abstrakcija, gėlių motyvai....
10.Skystų akmenų formavimas ir lipnios folijos įkomponavimas.
Išklausius seminarą išduodami serftifikatai.
Mokymų kaina: 60 EUR 
Trukmė: 1 diena (10.00 – 17.00)

Mokymams suteikiamos visos priemonės.

Tai , kad visa tai youtube pilna video su pamokelem. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Sakykit-kurios firmos pašiaušimo blokelis patvariausias? 4u.gif
Atsakyti
laba, jei kam nesunku ir zinot prasau pasakykit kaip vadinas toks gelinis lakavimas , noriu paziuret youtubej kaip tai daros bet nezinau ko ieskot. lar tai darosi vien su geliniu laku ar papildomai reik kazko? abai aciu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 17 rugsėjo 2016 - 19:17
Merginos, reikia patarimo! Esu išvykusi į užsienį atostogoms ir pradėjo nusilupti gelinis nagų lakas. Ar labai blogai, jei aš pati jį pamėginsiu nuimti? Čia nėra jokio salono, kur galėčiau nueiti, o laukti ir vaikščioti su tokiais nagais kažkaip nesmagu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau patarimo is tu kurios naudoja aerografa ombre lakavimui. As naudoju taip, padarau gelini lakavima, uzlakuoju topa ir tada ji nupoliruoju, kad gautusi matinis, purskiu dazus, palaukiu kol isdziuna ir tada dar 2 topo sluoksniai, bet man pats galiukas nusivalo, kai nuvalineju lipnuma. Gal kazka darau ne taip?Ar reikia kazkokiu specialiu priemoniu papildomu?
Atsakyti