Iš aliexpress.com jau nespėsiu gauti, nes išvystu... pigu.lt tokios lempos mažo galingumo arba kainos didelės.
Ir gal turite idėjų, kur įsigyti LED UV CCFL lempą už padorią kainą Lietuvoje?
Iš aliexpress.com jau nespėsiu gauti, nes išvystu... pigu.lt tokios lempos mažo galingumo arba kainos didelės.
QUOTE(Victorious @ 2016 08 15, 18:21)
Sveikos,
gal galite rekomenduoti "pasiteisinusius" "Perfect Nails" nagų lakus? Ieškau raudono, vyšninio ir neutralaus šviesaus bei panašių ilgalaikių lakų.
gal galite rekomenduoti "pasiteisinusius" "Perfect Nails" nagų lakus? Ieškau raudono, vyšninio ir neutralaus šviesaus bei panašių ilgalaikių lakų.
neutralus man graziausias berods 9.2. dar Jolkuce senesnese temose buvo labai graziu neutraliu pridejus.
o lempos negali uzsisakyt i uzsieni..? LT nesu macius pirkt, tik vinted, bet baisiai uzkelta kaina.
QUOTE(dominica @ 2016 08 16, 14:25)
neutralus man graziausias berods 9.2. dar Jolkuce senesnese temose buvo labai graziu neutraliu pridejus.
o lempos negali uzsisakyt i uzsieni..? LT nesu macius pirkt, tik vinted, bet baisiai uzkelta kaina.
Ačiū, atkreipsiu dėmesį į spalvas.
Pamenu, Rimantė labai gražiu tamsiai raudonu "Perfect Nails" man nagus lakuodavo
O gal esi bandžiusi ir "Perfect Nails" bazines priemones? Kaip tau jos? Ar gal rekomenduotumei kitas?
Į užsienį kaip ir galėčiau siųstis, bet iš kitos pusės gana ilgai teks laukti (jau "spirgu") ir nagus jau reik perlakuoti. Būtų puikus pabandymas - gal ir priemones turėčiau progą dar čia atsirinkti. Aha, mačiau, kad skelbimuose šitas lempas pardavinėja po 34-39 eurus (yra ir už 49
Svarstau, ką daryti.
su PN man kai lakavo Rimante
, tai ir laikesi tobulai, ir lengvai nusivale. paskui kita manikiurininke lakavo, laikesi gerai, bet jau kai reikejo nuvalyt- vargo vakariene, greiciausiai del pacios meistres darbo broko.. siaip PN tai manau tikrai verta demesio, ir spalvos grazios, ir laiko gerai, ir nebrangus lakai. as pati pagrinda ir topa naudoju is HG, bet jei dabar reiketu pirkti, tai turbut PN rinkciausi
gal kam reika harmony topo? visiskai naujas, net neatsuktas, nusipirkau, bet man nereikia, nes norejasu isbandyti visai kita firma, perleisciau pigiau
QUOTE(vesela @ 2016 08 02, 12:02)
Beje, gal kazkas naudoja IBD baze ir topa? As naudoju tik lakus IBD, kazkaip bijau keisti baze ir topa y kita firma (siuo metu harmony naudoju)
Aš naudoju, bet neturiu su kuo palyginti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2016 08 08, 14:29)
Tiksliai nepasakysiu, bet pakankamai greitai. Kažkur per 2-2,5 sav. gavau.
O aš dėl prancūziško lakavimo norėjau paklaust. Gal kas gali kokį laką parekomenduoti? Baltą tai turiu, bet reikia rusvo ir neįsivaizduoju, kokį pirkt... Turiu vieną iš IBI nude, šiek tiek po 2 sluoksnių skaidrus, bet nežinau, ar tinkamas...
O aš dėl prancūziško lakavimo norėjau paklaust. Gal kas gali kokį laką parekomenduoti? Baltą tai turiu, bet reikia rusvo ir neįsivaizduoju, kokį pirkt... Turiu vieną iš IBI nude, šiek tiek po 2 sluoksnių skaidrus, bet nežinau, ar tinkamas...
Aš pagal čia pateiktas rekomendacijas įsigijau Ba-ha Peachy Nude, tai esu labai patenkinta
Labuka
Na merginos rekomenduokite gera baze ir topa
QUOTE(Parisa @ 2016 09 03, 18:51)
harmony gelish
QUOTE(Parisa @ 2016 09 03, 19:51)
Harmony
Sveikos merginos,ka manot apie nded produkcija?
Dekui
Dekui
Labas
Gal galit patrti, kokios nagų lako spalvytės madingos šių metų rudenį-žiemą? Žinau, kad dažnai kiekviena pagal skonį, bet vistiek gal vyrauja kažkokios nusistovėją tendencijos, kokias spalvas geriau rinktis, o kurių venkti atitinkamais sezonais..?
Gal galit patrti, kokios nagų lako spalvytės madingos šių metų rudenį-žiemą? Žinau, kad dažnai kiekviena pagal skonį, bet vistiek gal vyrauja kažkokios nusistovėją tendencijos, kokias spalvas geriau rinktis, o kurių venkti atitinkamais sezonais..?
Merginos. Prasau patarimo.noriu uzsirasyt i nagavitos kursus, , daile geliniais lakais, , noriu del saves.tik sau lakuojuos bet su daile sunkoka kazka nupiest. Taigi ar verta del saves, ar ten reik turbut pazengusioms būt.
Plačiau
Mokymų metu bus mokoma:
1.Cukraus efektas ant nagų (Su akrilo pudra)
2."Ombre" manikiūras (dvispalvis)
3.Stiklo imitacija ant nagų
4.Spalvų liejimas
5.Blizgių dulkių panaudojimas su geliniu laku
6.Pigmento panaudojimas su geliniu laku
7.Kaip sukurti matinį efektą
8.Raižymo technika
9.Liejimai: abstrakcija, gėlių motyvai....
10.Skystų akmenų formavimas ir lipnios folijos įkomponavimas.
Išklausius seminarą išduodami serftifikatai.
Mokymų kaina: 60 EUR
Trukmė: 1 diena (10.00 17.00)
Mokymams suteikiamos visos priemonės.
Plačiau
Mokymų metu bus mokoma:
1.Cukraus efektas ant nagų (Su akrilo pudra)
2."Ombre" manikiūras (dvispalvis)
3.Stiklo imitacija ant nagų
4.Spalvų liejimas
5.Blizgių dulkių panaudojimas su geliniu laku
6.Pigmento panaudojimas su geliniu laku
7.Kaip sukurti matinį efektą
8.Raižymo technika
9.Liejimai: abstrakcija, gėlių motyvai....
10.Skystų akmenų formavimas ir lipnios folijos įkomponavimas.
Išklausius seminarą išduodami serftifikatai.
Mokymų kaina: 60 EUR
Trukmė: 1 diena (10.00 17.00)
Mokymams suteikiamos visos priemonės.