Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisias

QUOTE(sima_1 @ 2016 06 21, 11:17)
Labas  4u.gif
Eisim šiand į vyro diplomų teikimą, tai nėr laiko nei gamint nei valgyt biggrin.gif

Gražios šventės 4u.gif
Tai jau nusimato nuodėminga dienelė, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 21, 11:21)
Gražios šventės 4u.gif

Nea schmoll.gif Nieko perdaug nešvesim, jei dukra dar nenorės miego tai nueisim kur papietaut, jei ne, tai namo miegot.
Viską nukeliam savaitgaliui Druskininkuose wub.gif užsisakėm jau viską, ten "švesim" biggrin.gif tuo pačiu ir vyro gimtadienis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 21, 11:43)
Nea schmoll.gif Nieko perdaug nešvesim, jei dukra dar nenorės miego tai nueisim kur papietaut, jei ne, tai namo miegot.
Viską nukeliam savaitgaliui Druskininkuose wub.gif užsisakėm jau viską, ten "švesim"  biggrin.gif tuo pačiu ir vyro gimtadienis 4u.gif

Daug progų turėsit, faina bigsmile.gif
Aš šiandien džiaugiuos, kad gerai laikaus su maistu, nes paprastai, kai mažai miegot gaunu, tai paskui valgau beleką. Bet kol kas idealiai, sakau kaži ar ilgai biggrin.gif bet va pastaruoju metu pavargus jaučiuos, raumenys ištisai pavargę, nepasakyčiau, kad daugiau sportuoju, judu aišku nemažai, bet kad visada taip buvo... bet jaučiu, kad tik ir žiūriu kur atsisėst paskutiniu metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 21, 11:21)
Gražios šventės 4u.gif

Visgi nuodėminga.. blush2.gif buvo pica blush2.gif bet labai plona ir kūda biggrin.gif aš tokių net nemėgstu biggrin.gif bet kalorijų prasme gal nieko tokio nes visą dien iki tol nevalgiau nieko, o ir vakarienę lengvą darysiu.

QUOTE(Top_Secret @ 2016 06 21, 18:02)
Daug progų turėsit, faina  bigsmile.gif
Aš šiandien džiaugiuos, kad gerai laikaus su maistu, nes paprastai, kai mažai miegot gaunu, tai paskui valgau beleką. Bet kol kas idealiai, sakau kaži ar ilgai  biggrin.gif  bet va pastaruoju metu pavargus jaučiuos, raumenys ištisai pavargę, nepasakyčiau, kad daugiau sportuoju, judu aišku nemažai, bet kad visada taip buvo... bet jaučiu, kad tik ir žiūriu kur atsisėst paskutiniu metu  rolleyes.gif

Aha, progų sočiai cool.gif
Oj aš pavargus nuolatos, lakstymas su dukra/nešiojimas (13kg sveria biggrin.gif ), jei dar sportuot reiktų,būtų šakės.

Blem-ba reikia iki savaitgalio pilvuką pakūdint, kad į baseiną nebūtų gėda lipt biggrin.gif
Atsakyti
Nu, šaldytuvai jau pas visas uždaryti? biggrin.gif
Suvalgiau vakarienei salotų, o už 10 minučių du nektarinus doh.gif
Esu labai labai nusivylus savo valios nusilpimu ir pikta, kam valgiau, vakaras skaityk sugadintas biggrin.gif Negana to užlipau dabar ant svarstyklių ir jei dar buvo kažkiek vilties, kad būsiu linksma, tai dingo visas mano linksmumas biggrin.gif Šakės, aš augu doh.gif
Atsakyti
Taip užgraužė sąžinė, kad nors ir neplanavau jau šiandien, bet pasportavau, padariau Tibeto mankštą, atsilenkimus, pritūpimus, užpakalio kėlimus, jaučiuosi geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 21, 18:36)
Nu, šaldytuvai jau pas visas uždaryti?  biggrin.gif
Suvalgiau vakarienei salotų, o už 10 minučių du nektarinus  doh.gif
Esu labai labai nusivylus savo valios nusilpimu ir pikta, kam valgiau, vakaras skaityk sugadintas  biggrin.gif  Negana to užlipau dabar ant svarstyklių ir jei dar buvo kažkiek vilties, kad būsiu linksma, tai dingo visas mano linksmumas  biggrin.gif  Šakės, aš augu  doh.gif

Šventas reikalas: ant svarstyklių tik anksti ryte išlipus iš lovos ir nubėgus į tualetą laugh.gif nes paskui pradės jos netiesą rodyt hihihi.gif

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 21, 19:05)
Taip užgraužė sąžinė, kad nors ir neplanavau jau šiandien, bet pasportavau, padariau Tibeto mankštą, atsilenkimus, pritūpimus, užpakalio kėlimus, jaučiuosi geriau  thumbup.gif

Šaunuolė! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 06 21, 19:05)
Taip užgraužė sąžinė, kad nors ir neplanavau jau šiandien, bet pasportavau, padariau Tibeto mankštą, atsilenkimus, pritūpimus, užpakalio kėlimus, jaučiuosi geriau  thumbup.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Pas mane vakarienei gavosi arbūzo šiek tiek, daugiau viskas, šaldytuvas užrakintas 4u.gif

Oj svertis negalima dažnai, jau tuo įsitikinau. Ir aš sveriuosi ryte PO pusryčių ir po tualeto biggrin.gif jei tuščiu skrandžiu svertis tai tikrai savęs apgaudinėjimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 06 21, 19:49)
biggrin.gif  thumbup.gif
Pas mane vakarienei gavosi arbūzo šiek tiek, daugiau viskas, šaldytuvas užrakintas 4u.gif

Oj svertis negalima dažnai, jau tuo įsitikinau. Ir aš sveriuosi ryte PO pusryčių ir po tualeto biggrin.gif jei tuščiu skrandžiu svertis tai tikrai savęs apgaudinėjimas blush2.gif

Eik jau, po pusryčių tai jau ne tavo tikrasis svoris, aš rytais visada išgeriu dvi stiklines vandens, puodelį kavos, jau čia gaunasi +600ml skysčių skrandyje, plius dar pusryčiai, čia ir visas kilogramas pliuso gali būti smile.gif
Atsakyti
Manau svarbiausia svertis kaskart tuo pačiu metu. Nors pavalgius svertis tai man tikrai neatrodo logiška, koks čia tikras svoris, jei skrandis pilnas. O jei tas skrandžio pilnumas kasdien kitoks, vieną rytą varškės užvalgei, kitą sumuštinį.... g.gif
Atsakyti
Sveikutės, visur rašo - ir aš taip darau- sveriausi be rūbų ir be pusryčių. Po pusryčių būna netikslus svoris. Ir būtinos elektroninės svarstyklės- mechaninės rodydavo bet ką...
Atsakyti
Aš vakare nusidėjau: suvalgiau gal 20 pistacijų ir išgėriau kefyro-babanų-špinatų kokteilio puodelį doh.gif
Atsakyti