Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

caitlin
user posted image

dar karta us zakaldovanyj les
user posted image

Apis
user posted image

blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas iš vilniečių turi žydinti streptokarpą, kurį galėtų/norėtų parduoti? smile.gif
Spalva, veislė, žiedo forma nėra svarbi. Svarbu, kad butu su keliais žiedeliais - reikia dovanos streptokarpams simpatizuojančiai kolegei. Jei kas turite atliekamą pardavimui, parašykite i až.
Atsakyti
Oho silvija72 strepsynas wub.gif wub.gif O kur kitų grožiai, a? g.gif

Caitlin mačiusi tik nuotraukose, bet intuicija sako, kad tai nelepus, lengvai auginamas strepsas. Ryškus, nuotaikingas thumbup.gif
Atsakyti
taip,jis lengvai auginamas,ir paciais maziausiais ziedukais mano kolekcijoje,man patinka.
Papildyta:
apis grazus,bet lepunas
Atsakyti
silvija72, kiek daug gražių žiedų. wub.gif

Parodysiu ir aš porą savo strepsiukų:

Harlequin Dawn
user posted image

DS Karamelka
user posted image

Caitlin gražus strepsiukas. Turiu ir aš jį. Jokio vargo su juo nėr.
Dar iš smulkiažiedžių turiu Supernova.( Čia pernykštė nuotrauka ).
user posted image

Atsakyti
nute2, faini, gražūs augaliukai thumbup.gif
Atsakyti
Supernova nuostabus wub.gif bet jau lapų kiek ir kokie gražūs, vis gėriuosi, neatsimenu ar pasakojai, tai prašau parašyti.

1. Koks substratas
2.Kaip laistai ar leidi išdžiūti, ar laistai iš viršaus ar iš lėkštutės
3. Kokiom trašom tręši
,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 21 liepos 2016 - 17:22
Labai graziai zydi strepsai pas visas. wub.gif
Caitlin turejau ir as. Dar Texas hot chili. Smulkiaziedziai, nelepus. Man patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 21 liepos 2016 - 19:14
Aš vėl norėčiau turėti Texas Hot Chili, dabar mąstau, kodėl jo šiemet nepirkau g.gif Ir kitą Texas - Sunset - norėčiau, kažin, Vidam dar turi? Ir ir kur tų norų vis randasi, vasara taigi jau pasuko rudeniop biggrin.gif

Atsakyti
Teksasiuko Chiliuko ir as labai noriu. Sunseto neturejau. Caitlin reiks pas mergaites paprasyti rudeniop nors lapuko. Vaikstau ratais apie savo jaunima.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 07 21, 21:50)
Texas - Sunset - norėčiau, kažin, Vidam dar turi?

Buvo gal trys vaikučiai, lig tai laikiau užspaudus, niekam nedaviau, nes tokie prastoki mažiukai buvo. Reiks apžiūrėti dėžėje gal kur kiurkso g.gif Senokai ten buvau nosį įkišusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 07 21, 17:22)
Supernova nuostabus wub.gif  bet jau lapų kiek ir kokie gražūs, vis gėriuosi, neatsimenu ar pasakojai, tai prašau parašyti.

1. Koks substratas
2.Kaip laistai ar leidi išdžiūti, ar laistai iš viršaus ar iš lėkštutės
3. Kokiom trašom tręši
,

1. "Durpetos" durpių substratas gėlėms.
2. Leidžiu išdžiūt, visada pakiloju vazoniuką, pasižiūriu ar lengvas, lieju tik į lėkštutę.
3. Trąšos "Vita" žydinčioms gėlėms kiekvieną kartą .
Jei strepsas auga 9-tuke, tai jis daug lapų neprisiaugina, bet jei 13-tuke, tai lapų būna daug.

Atsakyti