Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

Vidam nu be žodžių. nerealios palangės! žiedų gausa. Labai gražu.
Atsakyti
... ir kiti gesnerijiniai... smile30x30.png Primulina CHASTITY
user posted image
user posted image
Atsakyti
Is serijos ''lepunu lepunai'' ds aprel
user posted image

UA Lord
user posted image

DS Golfstrim
user posted image
Atsakyti
Man "labiausias" DS-Aprel wub30x30.png Bet jei lepūnai - nė vieno nenoriu biggrin30x30.png
Atsakyti
tai ir sakau cia lepunu lepunai
Atsakyti
O man gražiausias UA-Lord, kadangi turėjau, tai mačiau realybėje, beveik rudas, man labai patiko, tik trumpai pasidžiaugiau. Ir nepavyko užsiauginti.

Pamiršau primuliną pagirti wub30x30.png Labai daili panelė, gražūs lapai ir žiedai derinasi prie skrotelės smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 20 rugpjūčio 2016 - 19:02
QUOTE(Vidam @ 2016 08 20, 20:00)
* O man gražiausias UA-Lord, tik trumpai pasidžiaugiau. Ir nepavyko užsiauginti.

** primuliną pagirti  wub30x30.png gražūs lapai ir žiedai derinasi prie skrotelės smile30x30.png

* Skaičiau apie UA-Lord, kad labai sunkiai dauginasi. Pati nebandžiau, negaliu nei patvirtint, nei paneigt.

**Būtum mačiusi, kokia pobaisė atvyko - tokia balzganai salotinė. Po truputį žaliavo. Dabar ji man visai patinka, bet kiek teko matyti ir skaityti nete, ši veislė linkusi augti didžiulė ir auginti ant stiebo vaikus, tokia palmytė su palmiukais. Kol kas skrotelė gana tvarkinga ir tikrai ne didžiausia iš turimų. Turiu vieną, kurios lapai jau dabar mano delno dydžio ir nežinia, kiek dar augs.

Regis, baiginėjam dar vieną temą smile30x30.png Gal dzūkė vėl gražiai atidarytų naują 4u.png
Atsakyti
http://www.supermama...owtopic=1027640

Neįsiplepėkit, matot, pavasario reikia sulaukt biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 21 rugpjūčio 2016 - 10:41
Na žinai...per pusę metų temos nepribaigti tai man atrodo labai ilgas laikotarpis smile30x30.png Na bet pasistengus ir išsiplepėjus FB, manau įmanoma mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 21, 13:43)
Na žinai...per pusę metų temos nepribaigti tai man atrodo labai ilgas laikotarpis smile30x30.png  Na bet pasistengus ir išsiplepėjus FB, manau įmanoma  mirksiukas.png

Pamaniau augalams bus ramybės periodas, tai u ta pačia tema sulauksim ir pavasario rolleyes.png
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti