Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-26

Lisitėja, UA- Лайм geltonas gražuolis !
Ir Vidam Aurora Charm-puiki !

Veislė iš senųjų, patinka , puošnus tinklelis per žielapius ryškus- įspūdingas, ji tikrai ilgam pasiliks kolekcijoje.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2016 08 12, 12:33)
Veislė iš senųjų, patinka , puošnus tinklelis per žielapius ryškus- įspūdingas

Klivija2, graži wub30x30.png Ir gal tvarkingesnio augimo nei kita Kristina (Rondul's)
Atsakyti
atkuto DS Stribog
user posted image

is daug vaiku sportu paskutinis teikes prazys teisingai.man patinka
EF Fejerverk
user posted image
Atsakyti
Silvija, šaunuolis DS Stribog 4u.png Ir smagu kad nors vienas EF Fejerverk atsidėkojo teisingai pražydęs thumbup2.png
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 08 12, 13:59)
..... gal tvarkingesnio augimo nei kita Kristina (Rondul's)

Abi veislės tvarkingai neblogai auga, nekalbant apie žiedus- skiriasi ir stiebų ilgiu . Dibleys-žiedstiebai trumpesni .

Broliukas Silvijos DS-Stribok, džiugu dėl teisingo EF-Fejerveik--pas mane žydėjo sportu.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Klivija parodiniai augalai 4u.png

Pas mane dar irgi yra žiedelių. Šiandienos vaizdelis mano streptokarpų palangėje. Parodau kad dar ne visus išdalinau ir ne visai juos apleidau smile30x30.png

user posted image user posted image user posted image

Išdykaujantis Helter Skelter smile30x30.png
user posted image
Atsakyti
Klivija2, kaip visada, - labai apetitiškos nuotraukos 4u.png (H.Tanzanite natūroje man buvo visai neišvaizdus rolleyes.png, atsisakiau savo noru...)
Vidam strepsynas clap_1.png
Atsakyti
vidam ten tiek visokio turto ir groziu pas tave,tavo troboj,kaip parodoj 4u.png
Atsakyti
Ačiū 4u.png
Su tavimi Silvija nėra ko lygintis įvairove ir skaičiumi smile30x30.png Bet aš dabar patenkinta, kad pasiryžau ir susimažinau smile30x30.png Darbo mažiau, o žiedų užtenka. Stengsiuosi išlaikyti tiek...kas atsibos atiduoti ir vis pasipildyti kažkiek kad būtų ko laukti neauginto smile30x30.png man atrodo tas pats kitais metais laukia sanpaulijų, nes jau stumdosi ir lipa nuo palangių smile30x30.png
Atsakyti
sandien persodinau dali strepsu ,tai visokiu nupezeliu radau,dalis iskeliavo i reanimacija blush-anim-cl.png ,dar pulkas laukia,tik nebera laiko unsure30x30.png
Atsakyti
Augink augink, kad būtų ką pasiūlyti smile30x30.png
Atsakyti
Na Vidam -nuostabu, lietuviškai dabar neateina į mintį išverstį rusišką ""шикарный "-kito apibūdinimo strepsynui nerandu , Helter Skelter ir išdykaujantis ryškus-traukia akį

QUOTE(ausrazs @ 2016 08 16, 20:48)
...H.Tanzanite natūroje man buvo visai neišvaizdus  rolleyes.png, atsisakiau savo noru...)

Nesistebiu, nes veislės realumo neperdaviau, spalva gavosi pridususi, veislė turi tik gerąsias sąvybes: nedidelė skrotelė, gausiai žydinti , noriai auginasi lapus (skrotelė netankėja-normali) Žiedai kaip pas smulkiažiedę veislę nemaži 3,5-4 cm, žiedus laiko ilgai ir jų nemėto, ši veislė ilgam užsilaikys kolekcijoje

Šaunuolė Silvija, pavydžiu baltu pavydu, aš iš šios pusės apleidau-skriaudžiu strepsiukus, nemaža dalis vaikučių , ir senų ir naujų veislių dar auga prie fragmento, sutankėję, matyt reiks rėžti didesnius lapus ir fragmentuoti jas iš naujo
Atsakyti