Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Ar pirmą kartą daryta RDA, ar dažni ir ilgi priepuoliai būna kiek užkyla pulsas priepuolio metu? 

Atsakyti

Džiaugiuosi kad viskas vistiek gerai. 4u.gif4u.gif4u.gif
Man reabilitacijos net nesiūlė

Ar pirmą kartą daryta RDA, ar dažni ir ilgi priepuoliai būna kiek užkyla pulsas priepuolio metu? 

Atsakyti

Pirmą, karta per menesi ir dar dažniau. Iki 190 visada.

Atsakyti

Įdomu, kur visos dingusios? Gal perikelete į kokį kitą forumą? Nesitiki,kad visos pasveikot.  :D​ 

Atsakyti

O kiek laiko trunka? Ilgai tokį pulsą sunku atlaikyt. Man iki 150 pakyla ir tai visai nuvaro nuo kojų. 

Atsakyti

Valandą bandau susistabdyti pati su kvepavimo pratimais,jei nepavyksta,tada kvieciuosi gmp.,kol atvaziuoja,kol padaro ekg,kol nuveza,kol ten sulauki savo eiles,paguldo i boksiuka ir tada kai jau sulauki demesio,praeina dar pora valandų, tada suleidzia adenozina ir nutraukia priepuoli. Taip,tai labai isvargina.

Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2021 01 21, 00:21)

Kodėl nevartojat vaistų priepuoliui nutraukti?
Atsakyti

Vakar vel 21 val.istiko priepuolis.Ryte buvau isgerus 40 mg.verapamilio. Per priepuoli geriau tris kartus po 40 mg.dar jo,tai nuo 190 nukrito iki 160 ir daugiau nemažėjo.22.30 išvažiavom i priimamąjį, kadangi buvau prigerus vaistu,pradžioj lasino kali, bet nieko nekrito,tai vel adenazinas 5 ml.ir nusimuse iki 100,po valandos namo su 90-100.  Pastatyta i eilę pakartotinai abliacijai,bet prof.Kazakeviciu nenori daryti,nes vieta nepatogi zidinio. 

Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2021 01 22, 07:48)
<p>Vakar vel 21 val.istiko priepuolis.Ryte buvau isgerus 40 mg.verapamilio. Per priepuoli geriau tris kartus po 40 mg.dar jo,tai nuo 190 nukrito iki 160 ir daugiau nemažėjo.22.30 išvažiavom i priimamąjį, kadangi buvau prigerus vaistu,pradžioj lasino kali, bet nieko nekrito,tai vel adenazinas 5 ml.ir nusimuse iki 100,po valandos namo su 90-100.  Pastatyta i eilę pakartotinai abliacijai,bet prof.Kazakeviciu nenori daryti,nes vieta nepatogi zidinio. </p>


Gerai skamba - gydytojas nenori daryti. Tai ką žmogui daryti su tokia savijauta? Bandykit iki Puodžiukyno dasikasti arba Zabielos. O rytmonorm niekas nesiūlė naudoti? Aš tik su juo galiu gyventi.
Atsakyti

Prof.Kazakeviciu vienas geriausių, matyt bijo,kad nebūtų blogiau ir reiks stimuliatoriaus. Kitų vaistų nesiūlo, tik verapamili.Nezinau,kaip gyventi toliau,nes po priepuolio pastovus baimes jausmas,galvoji vien tik apie tai,kad tuoj istiks jis. Ir tik mazdaug po menesio atsipalaiduoji ir bac.ir vel! Žiauru.

Atsakyti

O jums rytmonormas skirtas nuo tachikardijos?

Atsakyti

Gal kuri žino, kuris kalio papildas geriausiai isisavinamas? Nes aš gėriau kasdien biokali milteliais ir dargi visa paketeli per dieną, o rašo, kad ji reikia per dvi dienas isgert. O mano kalio vistiek apatine norma,vos 3,55, mg taip pat geriu ir jo 0,76. Kur dingsta mano kalis ir magnis? 

Atsakyti