Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Nezinau. 😊 manau kad ne. 

Atsakyti

Ir aš pastebėjau , kad persivalgius padaugėja permušimu. Geriau jaučiuosi nedavalgius, bet negaliu sau leisti dietu ir mazo maitinimosi, nes kalio dar daugiau prarasiu.  

Atsakyti

Datules turi labai daug kalio. As jas prie arbatos,prie kavos suvalgau. Padaugint nereikia,nes ir cukraus daug turi,bet kalio ar ne didziausias kiekis juose yra.

Atsakyti

Gal kas zinote, ar širdies permušimai gali būti nuo depresijos, nerimo ar panikos ataku? Daug skaitau ir vis randu, kad tai susiję. Gal man kokia depresija? Ar nerimo sutrikimas? Nes dėl tu permušimu tikrai nerimauju. 

Atsakyti

Labukas.

Anksciau cia rasiau savo bedeles. Taciau jos niekaip ir nesibaigia. Kankino dusulys ir niekaip negalejau suprast ar astma mano,ar sirdele. Dare echo,kuriame kazkokios patologijos nemate kardiologas. Dviburio ir triburio voztuvu 1laipsnio prolapsas, ksh, kp dilatacija. Dejo holteri tai pasake tik tiek,kad vidutinis pulsas 95, didziausias 165. Israse Ivabradine arba Tarka. Geriau ivabradine. Pulsas kaip ir susireguliavo,taciau diastolinis kraujospudis buvo aukstokas. Tada perejau ant tarkos 240/4 mg. Ar cia laiko reikia, ar man jie netinka nesuprantu. Nes grizo dusulys, pulso absoliuciai nebereguliuoja, tik kraujospudis buna pvz 107/69, 108/87 sokineja. Pulsas minimalus 80 iki 94 buvo matuojant aparatu. Gal man vertetu pas kita kardiologa apsilankyt? P.s kaupiasi skysciai, ir nuolat koseju. Taciau pradejus tarka, nebetinstu. 

Atsakyti

Paršykite kaip tvarkotės su tais permušimais? Kaip susigyventi su jais? Atsirado didžiulis nerimas, nebežinau kur dėtis😢 Kaip juos turint gyventi ir nejausti nerimo?

Atsakyti

Gal kas zinote, ar širdies permušimai gali būti nuo depresijos, nerimo ar panikos ataku? Daug skaitau ir vis randu, kad tai susiję. Gal man kokia depresija? Ar nerimo sutrikimas? Nes dėl tu permušimu tikrai nerimauju. 

Tai labai,labai susije.Permusimai pradejo tvarkytis tik tada,kai pradejau gydytis nerimo sutrikima.Gerai,kad neuztempiau,tai antidepresantu nereikejo,uzteko tik terapijos.Butinai apsilankykite pas psichologa,kitaip bus vis blogiau... Kuo anksciau suprasite kaip gyventi su nerimu,tuo greiciau baigsis visos fizines bedos.

Atsakyti
QUOTE(Sofkutia @ 2022 04 02, 19:32)
<p>Labukas.</p><p></p><p></p><p></p><p>Anksciau cia rasiau savo bedeles. Taciau jos niekaip ir nesibaigia. Kankino dusulys ir niekaip negalejau suprast ar astma mano,ar sirdele.  Dare echo,kuriame kazkokios patologijos nemate kardiologas. Dviburio ir triburio voztuvu 1laipsnio prolapsas, ksh, kp dilatacija.  Dejo holteri tai pasake tik tiek,kad vidutinis pulsas 95, didziausias 165. Israse Ivabradine arba Tarka. Geriau ivabradine. Pulsas kaip ir susireguliavo,taciau diastolinis kraujospudis buvo aukstokas. Tada perejau ant tarkos 240/4 mg. Ar cia laiko reikia, ar man jie netinka nesuprantu. Nes grizo dusulys, pulso absoliuciai nebereguliuoja, tik kraujospudis buna pvz 107/69, 108/87 sokineja. Pulsas minimalus 80 iki 94 buvo matuojant aparatu. Gal man vertetu pas kita kardiologa apsilankyt? P.s kaupiasi skysciai, ir nuolat koseju. Taciau pradejus tarka, nebetinstu. </p>

Reikia kreiptis pas savo šeimos gydytoją, kad įvertintų būklę - gal reikia tiesiog derinti ivabradiną su Tarka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 21 balandžio 2022 - 13:20
QUOTE(juratka643 @ 2022 04 19, 20:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="manika" data-cid="72949716" data-time="1648703027"><div><p>Gal kas zinote, ar širdies permušimai gali būti nuo depresijos, nerimo ar panikos ataku? Daug skaitau ir vis randu, kad tai susiję. Gal man kokia depresija? Ar nerimo sutrikimas? Nes dėl tu permušimu tikrai nerimauju. </p></div></blockquote><p>Tai labai,labai susije.Permusimai pradejo tvarkytis tik tada,kai pradejau gydytis nerimo sutrikima.Gerai,kad neuztempiau,tai antidepresantu nereikejo,uzteko tik terapijos.Butinai apsilankykite pas psichologa,kitaip bus vis blogiau... Kuo anksciau suprasite kaip gyventi su nerimu,tuo greiciau baigsis visos fizines bedos.</p>

Gal galit papasakoti,kaip gydetes nerimo sutrikimą? Jei nenorit viešai, galit man i az.,nes mane dažnai kamuoja nerimas. Ačiū
Atsakyti

Gal galit papasakoti,kaip gydetes nerimo sutrikimą? Jei nenorit viešai, galit man i az.,nes mane dažnai kamuoja nerimas. Ačiū

Tai ilgas kelias.

Turetu padeti kardinalus gyvenimo pakeitimas.

Arba vaistai.

https://www.depresij...php?f=35&t=2185

https://www.depresij...php?f=35&t=6487

Atsakyti

Sveiki.

Norėjau Loram paklausti...

Dažnai šokinėja kraujo spaudimas. Pvz. ryte gulint lovoje jis būna žemas 112/80.... užtenka nueiti iki vonios ar šiek tiek pavaikščioti, tai atsisėdus pasimatavus būna 149/111; 138/86.... žodžiu įvairiai, bet padidėjes.

Užtenka pasėdėti keletą minučių, jis dažniausiai nukrenta iki normalaus 121/85,, ir pan.

Pas kardiologų buvau ir echoskopiją darė nieko tokio nerado. Gydytoją išrašė metoprolol, bet jei ramybės būsenoj spaudimas būna geras ar vistiek gerti šiuos vaistus?., nes gydytoja liepė išgert tik pakilus spaudimui.

Atsakyti
QUOTE(Giedrushka1234 @ 2022 06 08, 16:51)
<p>Sveiki.</p><p>Norėjau Loram paklausti...</p><p>Dažnai šokinėja kraujo spaudimas. Pvz. ryte gulint lovoje jis būna žemas 112/80.... užtenka nueiti iki vonios ar šiek tiek pavaikščioti, tai atsisėdus pasimatavus būna 149/111; 138/86.... žodžiu įvairiai, bet padidėjes.</p><p>Užtenka pasėdėti keletą minučių, jis dažniausiai nukrenta iki normalaus 121/85,, ir pan.</p><p>Pas kardiologų buvau ir echoskopiją darė nieko tokio nerado. Gydytoją išrašė metoprolol, bet jei ramybės būsenoj spaudimas būna geras ar vistiek gerti šiuos vaistus?., nes gydytoja liepė išgert tik pakilus spaudimui.</p><p></p>

na, normalu. o kam Jūs jį matuojat?
https://www.microlif...ssure-correctly
Atsakyti