Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Nieko nerado kaip visada. Nuėjau privačiai tą pačią dieną. Rodo EKG permušimus, bet ne tragedija sakė. Skyrė pagerti Zonsiloc.  Jei nepraeis, uždės Holterį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 18 kovo 2023 - 08:18

O kruvio testa ar daret?

Nes tik jo metu gali islysti kazkas, ko EKG ramybes busenoj ir echoskopija tikrai nematys.

Atsakyti

Nedarė. Aš nežinau , kodėl man jie jo nedaro. Gal nemato reikalo 🤷‍♀️Na, eisiu vistiek aš tą holterį dėtis, tai paprašysiu. 

Atsakyti
Sveikos,
mane irgi kamuoja neramios sirdeles bedos...ir niekas nieko niekada neranda, viskas nurasom jautriai nervu sistemai. Pulsas buna 110 ne is sio ne is to, sirdis plaka labai ivairiai nuo plazdejimo iki persivertimo...ir pamaudzia, pagelia. Bet visi gydytojai pasako ta pati - sveika.
Taciau pries menesi po persirgto covid, vel sirdis pradejo streikuoti, vel as greitai pas kardiologe ir vel isvada ta pati - nieko ypatingo. Bet pradejau nepakelti fizinio kruvio, uzlipu i antra auksta ir atrodo kaip 8 km nubegus... sirdis dauzosi, galva sukas.
Na ir seimos gydytoja pasiule nueiti pas pulomonolga...na ir ka gi, pasirodo sikart sirdies bedos buvo nuo plauciu...kraujo tyrimas parode, kad gali buti kresuliu - tai labai dazna covid komplikacija...plauciu testas irgi ribinis. iskart paskyre skystinancius krauja vaistus ir laukiu plauciu KT. Tai vat butinai jei sirdele jaucias negerai, o bedu rimtu nera pasitikrinkite pirma skydliauke ir plaucius. Nes covid virusas daro savo negera darba verysad.gif nors sirgau visai lengvai...bet pasirodo susiformavo kresuliukai, kurie nukeliavo i plaucius verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Saulė**: 18 kovo 2023 - 22:17

Bet suprantu pas jus dusuliukas?  Nes aš prašiau ištirti plaučius, bet atseit, jei nedūsti, tai vadinasi sveika. Su tais krešuliais tai baisu iš tikro. Mano mama geria skystinančius jau daug metų, o rado prie pat širdies krešulį, visai atsitiktinai.  O su skydliauke pas mane viskas ok. 

Kraują darėte d-dimerus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 19 kovo 2023 - 18:15
QUOTE(Dodgy @ 2023 03 19, 19:14)
<p>Bet suprantu pas jus dusuliukas?  Nes aš prašiau ištirti plaučius, bet atseit, jei nedūsti, tai vadinasi sveika. Su tais krešuliais tai baisu iš tikro. Mano mama geria skystinančius jau daug metų, o rado prie pat širdies krešulį, visai atsitiktinai.  O su skydliauke pas mane viskas ok. </p>
<p>Kraują darėte d-dimerus?</p>


Dusulys man tik po fizinio kruvio atsiranda, uzlipus pvz i trecia auksta, ko anksciau nebudavo ....Dar nebuvau KT darytis, tik treciadieni eisiu, bet kadangi venu varikoze pas mane, covidas 02.24 ir D Dimerai 1000, tai 99% kad plauciuose bus smukios kraujagysles uzkimstos. Bet matyt ir man nusimato skystinancius gert visa likusi gyvenima, o man dar tik 44 unsure.gif
Atsakyti

Gal ne visą gyvenimą.

O aš einu darytis MRT galvos, nes man prie širdeles bedų, beje, po apsilankymo pas kardiologę nurimo, nebus psichologines bedeles, nes streso tikrai daug turejau. Bet atsirado užimas ausyse , sutriko regėjimas, tai LOR siuncia pas neurologas, o tas MRT. Irgi baisiai pergyvenu, kad nebutu ko galvos kraujagyslese :( kokios aneurizmos. O man irgi tik 41 dar.

Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2023 03 21, 13:52)
<p>Gal ne visą gyvenimą.</p><p>O aš einu darytis MRT galvos, nes man prie širdeles bedų, beje, po apsilankymo pas kardiologę nurimo, nebus psichologines bedeles, nes streso tikrai daug turejau. Bet atsirado užimas ausyse , sutriko regėjimas, tai LOR siuncia pas neurologas, o tas MRT. Irgi baisiai pergyvenu, kad nebutu ko galvos kraujagyslese verysad.gif kokios aneurizmos. O man irgi tik 41 dar.</p>

Nepergyvenkit, svarbiausia nusiraminkit...manau didzioji dalis Jusu visu sveikatos bedu kaip ir mano, del jautrios nervu sistemos.. Man net maziausias pakitimas jau atrodo tragedija, man irgi zinokit ir ausyse pauzia , ir atrodo veidas tirpsta, ir sakau kazka negirdziu pati ka...ir nieko nerado, galvos irgi esu darius seniau KT...vakar tiek panikavau,vel sirdi gele, kad patekau i skubia pagalba...vel kardiograma, visi kraujo tyrimai ir plauciu rentgenas...tai snd jau ramiau jauciuos. soaudimas buvo vakar iki 170 uzkiles galva ratais vaziavo, galvojau tikrai nukrisiu darbe. ir kas idomiausia d dimerai vakar norma, klausiu daktares ar gali buti nuo 5 tableciu, kad sumazejo, sako tipo jo...bet turiu itarima, kad siaio jie pakile buvo,arba tyrimas klaidingas, o ne del jokiu kresuliu ir trombu...na duok dieve gal tik.bereikalingai tiriuos, gaunu spinduliuote, vakar rentegnas snd KT...nes jei labai ieskai ligu tikrai kazka randi....paskui prisigalvoju visko, kenciu, nerimauju...manyciau panasu ir pas jus. zinoma, tikrai reikia atmest visas diagnozes..bet tokie simptomai kaip galvos skausmas, tirpimas, skruzdelytes, svaigimai ir sirdeles bedos be priezastis yra musu nervu sistema...ja reikia tvarkyt, kaip sakote buvo stresas . Paskaitykite apie vegetatyvine distonija buvo cia ir forume tema,,,atrodo didziausi ligoniai, visa simptomatika kaip prie infarkto ir insultu..o priezastis Parasimpatinė nervų sistema.
Patikekit viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti

Dekui! Aš irgi taip manau, kad mano visos bėdos galvelėje. Paskutiniai 4 metai, buvo be galo sunkus, pati jaučiu, kad nervų sistema visai pakrikus. O kur dar korona su skiepais. 

Dėl švitinimo nebijokit, ką mes valgom ir kvėpuojam, turbut daug baisiau. Pakartočiau jūsų vietoje D dimerus ir jei viskas gerai,negerčiau vaistų. 

Aš pradėjau gerti plečiančius ir man regėjimas atsistatė, ar nebus bėdos visgi kraujotakoj.Taip, dabar ta ir darau, kaip stengiuosi nesinervuoti, nepasiduodu vaikų provokacijoms. Nors vakarais panikos atakos visgi bando prasidėti, bet nepasiduodu joms. 

Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2023 03 22, 12:33)
negerčiau vaistų

BL*T
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2023 03 22, 13:33)
<p>Dekui! Aš irgi taip manau, kad mano visos bėdos galvelėje. Paskutiniai 4 metai, buvo be galo sunkus, pati jaučiu, kad nervų sistema visai pakrikus. O kur dar korona su skiepais. </p><p>Dėl švitinimo nebijokit, ką mes valgom ir kvėpuojam, turbut daug baisiau. Pakartočiau jūsų vietoje D dimerus ir jei viskas gerai,negerčiau vaistų. </p><p>Aš pradėjau gerti plečiančius ir man regėjimas atsistatė, ar nebus bėdos visgi kraujotakoj.Taip, dabar ta ir darau, kaip stengiuosi nesinervuoti, nepasiduodu vaikų provokacijoms. Nors vakarais panikos atakos visgi bando prasidėti, bet nepasiduodu joms. </p>


Serotonina pabandykit. bet aisku reikia tokiems prepratamas laiko. Man tai seimos gydytoja sako, jei tikrai blogai uzeina ketvirtadali xanax isgerk, tik, kad as jo neturiu biggrin.gif
Atsakyti

Ai ne, aš ne depresikė, aš kaip tik labai gyvenimu besidžiaugiantis žmogus. Tiesiog, buvo daug išgyvenimų ir dramų. Man netrūksta serotonino natūralaus, turiu kuom džiaugtis. Aš turiu psichotropinių, bet nesu, nei tabletes išgerus, man išraše šeimos, kai karas prasidejo, paprašiau.Turiu labai ne kokį pavyzdį artimoje aplinkoje, kai žmogus saujom ryja vaistus, o kaip blogai taip blogai. Viena gydo, kitą žaloja. Visi gydytojai skirtingus vaistus rašo ir vienas kito parašytus peikia 🙈Galima gyvenimo būdu ir kitais dalykais, nemažai ligų sukontroliuot. Bet dažniausiai žmones lengviausia kelia renkasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 22 kovo 2023 - 15:55