Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

QUOTE(Kikker @ 2018 01 13, 13:19)
Tai kad turi Bridge kaitviečių apjungimo funkcija 4u.gif

1. Pas Elica Tesla mažai vietos tarp dviejų kaitviečių - netelpa didesni puodai ar keptuvės.
2. Bridge vs Flexi - hmm.
3. Neaiškus kaitlentinės dalies gamintojas.
Siemens visais atvejais geriau...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 01 13, 12:42)
1. Pas Elica Tesla mažai vietos tarp dviejų kaitviečių - netelpa didesni puodai ar keptuvės.
2. Bridge  vs Flexi - hmm.
3. Neaiškus kaitlentinės dalies gamintojas.
Siemens visais atvejais geriau...

Nepasakyčiau kad mažai vietos......esu mačiusi gyvai...
Dėl gamintojo siūlo nelabai pergyventi 5 metai tai pakankamai ilgas tarpas kad neįvertinti kokybės.
Nežinau ar bus blogiau nei Siemens 4u.gif
Geras testukas
https://www.youtube....h?v=SRICjKxpOHw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 13 sausio 2018 - 12:55
QUOTE(Kikker @ 2018 01 13, 14:49)
Nepasakyčiau kad mažai vietos......esu mačiusi gyvai...(kiekvienas skirtingai žiūri į tą dydi)

Pasakyčiau, kad mažai. O kas nematė "gyvai", tegul pažiūri brėžinį:
vartotojo įkelta nuotrauka
Į gylį tik 51 cm iš viso! Atmeskite juostelę viršuje, atmeskite plačią juostą valdymui apačioje ir gausite mažiau nei įprasta normalioje kaitlentėje...
vartotojo įkelta nuotrauka
Jei kepimui naudojate 28 cm keptuvę, geriau puodo šalia nestatyti rolleyes.gif
Ir pati Elica to daikto nei negamina ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 13 sausio 2018 - 12:59
https://www.youtube....h?v=VCjQbruHDoo\
Nesiruošiu su Jumis eilini karta bartis ir įrodinėti ...Jums mažoka kitam pilnai pakanka tos vietos..,,pastatete keptuve 28 cm tai pilnai nedideliam puodui užteks vietos 4u.gif
Žinau kad Elica negamina tai daugiau jų gartraukio projektas kartu su kaitlentę....bet pasikartosiu 5 metai garantija tai didelis laiko tarpas kad įvertinti kokybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 13 sausio 2018 - 13:04
Matėme tas reklamas, kur trys išbadėję kiniečiai ant topshop'o pripučiamos sofos telpa hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 01 13, 13:02)
Matėme tas reklamas, kur trys išbadėję kiniečiai ant topshop'o pripučiamos sofos telpa  hihihi.gif

Mačiau tą kailtentę gyvai...todėl tai neblogas gaminys ...dėl dydių pasakysiu taip tai eilinė kaitlentė kurios tokį išdėstymą turi bet kurios firmos gamintojai ...pirkėjai perka ir nepasigenda ir nesikundžia kad trūksta tos vietos...kažkaip išmokom gyventi su vidutinio dydžio puodais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 01 13, 15:08)
Mačiau tą kailtentę gyvai...todėl tai neblogas gaminys ...

Mačiau tą, mačiau kitų analogų ir originalą Bora apie kurio pirmuosius tokius modelius (tik su Elica pavadinimu) čia ir diskutuojame.
Ir ta pati Bora nuėjo toliau, ir geriau padarytų kitų gamintojų yra. O tas pirmas variantas ir yra pirmas - nevertas tų pinigų ... jau seniai modeliai su ta apskrita nesąmone viduryje "numirė", tik norinčių užsidirbti ant to vis dar yra.
Norite neaiškios gamybos tokio tipo kaitlentės? Prašome: nauja ir už puse kainos! Apjungiamos "combi" kaitlentės, didesnė gartraukio trauka ir mažesnis triukšmas. Ir bus pagaminta ten pat kur elicos, AEG'ai ir boros...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 13 sausio 2018 - 14:52
QUOTE(speedy @ 2018 01 13, 14:45)
Mačiau tą, mačiau kitų analogų ir originalą Bora apie kurio pirmuosius tokius modelius (tik su Elica pavadinimu) čia ir diskutuojame.
Ir ta pati Bora nuėjo toliau, ir geriau padarytų kitų gamintojų yra. O tas pirmas variantas ir yra pirmas - nevertas tų pinigų ... jau seniai modeliai su ta apskrita nesąmone viduryje "numirė", tik norinčių užsidirbti ant to vis dar yra.
Norite neaiškios gamybos tokio tipo kaitlentės? Prašome: nauja ir už puse kainos! Apjungiamos "combi" kaitlentės, didesnė gartraukio trauka ir mažesnis triukšmas. Ir bus pagaminta ten pat kur elicos, AEG'ai ir boros...

.....be abejonės kad yra geresnių modelių .....šie modeliai tobulinami kaip ir kiekvienas kitas buitinės technikos modelis...todėl kas yra ''numire'' nelabai suprantamą.
Jau minėjau kad gali nusipirkti tokia kaitlentę pigiau tik paminėsiu kur gauti anglinius filtrus jai šioje kaitlentėje jie keičiami kas pusmetį?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 01 13, 17:00)
Jau minėjau kad gali nusipirkti tokia kaitlentę pigiau tik paminėsiu kur gauti anglinius filtrus jai šioje kaitlentėje jie keičiami kas pusmetį?

Kodėl manote, kad tai didelis stebuklas, jei pusė tų kaitlenčių gaminamos vienoje vietoje? Ir kodėl "keičiami", jei dažniausiai ilgaamžiai filtrai kas pusmetį pakaitinami orkaitėje kad išsivalytų, o jų tarnavimo laikas iki 3 metų.
QUOTE(Kikker @ 2018 01 13, 17:00)
.....be abejonės kad yra geresnių modelių .....šie modeliai tobulinami kaip ir kiekvienas kitas buitinės technikos modelis...

Visi, kurie neturi tos apvalios nesąmonės viduryje, yra geresni. Su ta apvalia skyle ėjo patys pirmieji buitiniai modeliai prieš 5 metus. rolleyes.gif
QUOTE(Laimutė Lu Koklevičienė @ 2018 01 12, 15:02)
Dar vienas klausimas. O kas geriau tas mūsų pasirinktas derinys Pandora + kaitlentė

Ir apskritai ta diskusija viršuje neverta nieko, nes derinys Elica Pandora + Siemens EX275FXB1E yra daug geresnis pasirinkimas. Kaitlentės tiek kokybe, tiek funkcionalumu, tiek patogumu toli "nuneša" tas pigias "2in1" kaitlentes ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 13 sausio 2018 - 15:27

Gartraukis lyg ir turėtų būti ELICA TENDER EDS IX/A/90 (kaitlentė bus dujinė), bet man vienintelis klausimas - kaip jis valomas? Plaunami metaliniai 'filtrai', keičiami? Gartraukį rinko vyras ir kriterijai man nežinomi :D Gal pgl virtuvės išplanavimą, matmenis ir pan. (virtuvė 15 kv.m., gaminimo erdvė atskirta, ir dar galima virtuvę atskirti nuo svetainės visiškai slankiosiom durim)

O kas man aktualiausia - būtų pakankamai galingas sugert garus/kvapus (nesuprasi..vienur rašo traukimo galia 603 m³/ val., kitur, kad 900 m³/ val) ir valymas, tai inf-jos beveik nerandu :D

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2018 01 13, 19:52)
<p>Gartraukis lyg ir turėtų būti ELICA TENDER EDS IX/A/90 (kaitlentė bus dujinė), bet man vienintelis klausimas - kaip jis valomas? Plaunami metaliniai 'filtrai', keičiami? Gartraukį rinko vyras ir kriterijai man nežinomi biggrin.gif Gal pgl virtuvės išplanavimą, matmenis ir pan. (virtuvė 15 kv.m., gaminimo erdvė atskirta, ir dar galima virtuvę atskirti nuo svetainės visiškai slankiosiom durim)</p>
<p>O kas man aktualiausia - būtų pakankamai galingas sugert garus/kvapus (nesuprasi..vienur rašo traukimo galia 603 m³/ val., kitur, kad 900 m³/ val) ir valymas, tai inf-jos beveik nerandu biggrin.gif</p>

ELICA TENDER EDS IX/A/90 - jei reikia ko nors ekstremaliai tylaus mirksiukas.gif
Tikrieji parametrai:
Minimum Air Flow in normal use 240 m³/h - 45 dB(A)re 1pW
Maximum Air Flow in normal use 464 m³/h - 55 dB(A)re 1pW
Air Flow at intensive/boost setting 603 m³/h - 60 dB(A)re 1pW

Nors intensyviu režimu gartraukis tegali veikti apie 5 min., jo galios normaliu režimu pilnai pakaks Jūsų virtuvei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 13 sausio 2018 - 19:38
QUOTE(speedy @ 2018 01 07, 10:55)
1. nepilni 9 kv. m. - pagal virtuvės dydį tiks bet koks.
2. dažnai plauti tas metalines groteles - plaunate tiek kiek reikia - priklausomai nuo to ką ir kiek kepate.
3. anglies filtras, kurį reikia kasmet keisti - tai gal ir dažniau keisti reikėtų, jei groteles tenka "dažnai plauti". Nenorite keisti anglies filtrų - garus išveskite į lauką.

Bet koks ir ne bet koks... Negi tas pačias f-jas atliks visi gartraukiai? Noriu kokybiško su lengvesne priežiūra ir, kad vėliau jo aptarnavimas nebūtų neadekvatus gartraukio kainai (mano atveju gartraukis prie pigesnių, o aptarnavimas... pažiūrėjau gartraukių kainas, tai už mano anglies filtro pakeitimą išeitų 2 nauji gartraukiai). Tiesą sakant, niekad nesirinkau gartraukio - visada atsikeldavom ir koks jau būdavo, toks...
Ar reikia atkreipti dėmesį į "Riebalų filtro efektyvumo klasė" ir "Skysčio srauto dinaminio efektyvumo klasė"? Niekur neteko užmatyti, kad Riebalų filtro efektyvumo klasė būtų A, kodėl?
Žinau, mano virtuvei bus per galingas (nuo to juk blogiau nebus), bet, žiūrint pagal klases, būtų tokie:
Cata GC
gal tada ir siauresnis tiktų?
Cata GC dual A 45
Ką galite apie juos pasakyti? Gal turite, ką pasiūlyti?
Ir gal juokingas klausimas bus smile.gif Kai jį naudosiu (t. y. kai bus įjungtas), galiu naudoti uždarytą su perimetrine trauka ar turiu būtinai atlenkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al-ta: 15 sausio 2018 - 00:48