QUOTE(al-ta @ 2018 01 15, 00:46)
Bet koks ir ne bet koks... Negi tas pačias f-jas atliks visi gartraukiai? Noriu kokybiško su lengvesne priežiūra ir, kad vėliau jo aptarnavimas nebūtų neadekvatus gartraukio kainai (mano atveju gartraukis prie pigesnių, o aptarnavimas... pažiūrėjau gartraukių kainas, tai už mano anglies filtro pakeitimą išeitų 2 nauji gartraukiai). Tiesą sakant, niekad nesirinkau gartraukio - visada atsikeldavom ir koks jau būdavo, toks...
Ar reikia atkreipti dėmesį į "Riebalų filtro efektyvumo klasė" ir "Skysčio srauto dinaminio efektyvumo klasė"? Niekur neteko užmatyti, kad Riebalų filtro efektyvumo klasė būtų A, kodėl?
Žinau, mano virtuvei bus per galingas (nuo to juk blogiau nebus), bet, žiūrint pagal klases, būtų tokie:
Cata GC
gal tada ir siauresnis tiktų?
Cata GC dual A 45
Ką galite apie juos pasakyti? Gal turite, ką pasiūlyti?
Ir gal juokingas klausimas bus
Kai jį naudosiu (t. y. kai bus įjungtas), galiu naudoti uždarytą su perimetrine trauka ar turiu būtinai atlenkti?
Ar reikia atkreipti dėmesį į "Riebalų filtro efektyvumo klasė" ir "Skysčio srauto dinaminio efektyvumo klasė"? Niekur neteko užmatyti, kad Riebalų filtro efektyvumo klasė būtų A, kodėl?
Žinau, mano virtuvei bus per galingas (nuo to juk blogiau nebus), bet, žiūrint pagal klases, būtų tokie:
Cata GC
gal tada ir siauresnis tiktų?
Cata GC dual A 45
Ką galite apie juos pasakyti? Gal turite, ką pasiūlyti?
Ir gal juokingas klausimas bus

Keletas klausimų ar bus išvedimas ir jai atsakymas TAIP tada koks padarytas ortakio diametras?