Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

lera,dėkui 4u.gif Tik ne labai jis romantikas,išauklėjau tiesiog biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas Rytas.
Svarstyklės rodo 67,2 kg (-500) ax.gif
Spaliuke, iš kur pliusas g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif pas mane +400gr, turi mmm pasirodyt tikiuosi ant dienu pramus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 03, 07:23)

Spaliuke, iš kur pliusas  g.gif

nu o is kur buna pliusai ? biggrin.gif va is kur maniskis:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas. Pas mane 0 ( 64)
Atsakyti
Sveikos, vis rečiau čia užsuku tai nusprendžiau paskaityt kuo gyvuojat smile.gif Žiūriu temos apie leliukus ir svorį smile.gif Spaliuke, Smile at , kokie jau dičkiai jūsų vaikeliai, dabar pats įdomumas nes vis tobulėja su kiekviena diena ax.gif

Mano svoris apie menesį toks pat, vis dar +10 pliuse. Pilvas išsiputė gerokai bet įtariu nuo kitų vietų svoris krenta, nes kažkaip dabar apetitas sumažėjo. Dvi savaitės beliko tai rodos tiek mažai ir kartu tiek daug smile.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 02, 09:47)
merginos, viskas gerai! Saule sviecia, megaujuosi motinyste jau!  bigsmile.gif  gavau darba sia savaite, laukia manes iki dekreto pabaigos, turiu iki ryt apsisprest, ar noriu  bigsmile.gif  mazoji jau trecia diena be vaistu nuo pilvo!

džiugu kad gerai viskas pas tave thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

-700g ir 73.9 kg bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 03, 08:48)
Labas rytas  4u.gif

-700g ir 73.9 kg bigsmile.gif  thumbup.gif

kokia saunuole, tuoj viska numesi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 03 birželio 2016 - 08:51
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 03, 09:50)
kokia saunuole, tuoj viska numesi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tikiuosi motyvacijos kur nors pakeliui nepamesiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

+ 300. Ne i gera tas gimtadienis.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 03, 07:47)
nu o is kur buna pliusai ? biggrin.gif va is kur maniskis:

na va tai tau graziausia, liko tik menuo iki lenteles abaigos, o ji cia tyliai picas valgo, cola uzgeria nono.gif

QUOTE(olivute @ 2016 06 03, 08:27)
Sveikos, vis rečiau čia užsuku tai nusprendžiau paskaityt kuo gyvuojat smile.gif Žiūriu temos apie leliukus ir svorį smile.gif Spaliuke, Smile at , kokie jau dičkiai jūsų vaikeliai, dabar pats įdomumas nes vis tobulėja su kiekviena diena  ax.gif

Mano svoris apie menesį toks pat, vis dar +10 pliuse. Pilvas išsiputė gerokai bet įtariu nuo kitų vietų svoris krenta, nes kažkaip dabar apetitas sumažėjo. Dvi savaitės beliko tai rodos tiek mažai ir kartu tiek daug  smile.gif
džiugu kad gerai viskas pas tave  thumbup.gif

Kiek nedaug jau liko tau laukti susitikimo wub.gif Kaip tau gerai, kad mazai priaugai, nereiks vargti metant thumbup.gif Vaikiukai tikrai greit auga drinks_cheers.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 03, 08:48)
Labas rytas  4u.gif

-700g ir 73.9 kg bigsmile.gif  thumbup.gif

Saunuole thumbup.gif
Papildyta:
nuo to karscio man arbuzu norisi ir kumpio doh.gif Vis pasipjaustau saltai rukyto, ka retenybe, kad valgyciau ar kad noreciau, o dabar kai tokie karsciai uzsinorejau blink.gif
Eisiu saltibarsciu gamint
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 06 03, 11:28)
Labas rytas

+ 300. Ne i gera tas gimtadienis.

Pliusinis penktadienis lotuliukas.gif
Pas mane +400 g (57,8kg)
Atsakyti