Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 02, 19:05)
biggrin.gif reik taupyt nusiurbimui biggrin.gif ot faina butu pora valandu ir kudos  wub.gif
kaip užaugus, gražuolė  wub.gif ir tamsi kokia  wub.gif

nu aš ten tik ant bajerio taip užvadinau foto, nekreipkit dėmesio  biggrin.gif
kaip noriu valgyt, bet laikysiuosi  schmoll.gif  ir taip ryt pliusas bus  doh.gif

svieseejau jau, atauga sviesus, atrodo, kad saknys nuaugusios, o galai dazyti hihihi.gif

as prasibegau, 3.3 km siandien bigsmile.gif didziuojuos savim bigsmile.gif bijau prisikalbeti, bet lyg motyvacija grizta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 02, 19:10)
svieseejau jau, atauga sviesus, atrodo, kad saknys nuaugusios, o galai dazyti hihihi.gif

as prasibegau, 3.3 km siandien  bigsmile.gif  didziuojuos savim  bigsmile.gif  bijau prisikalbeti, bet lyg motyvacija grizta  bigsmile.gif

biggrin.gif vesk i kirppykla saknu dazyt biggrin.gif

saunuole bigsmile.gif thumbup.gif as jau virs savaites nebegau, kosau dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 02, 20:21)
biggrin.gif vesk i kirppykla saknu dazyt biggrin.gif

saunuole bigsmile.gif  thumbup.gif  as jau virs savaites nebegau, kosau dar  doh.gif

vyras jau senai juokauja, kad laikas i kirpykla kasu kirpti biggrin.gif naiviai tikiuosi, kad nenuslinks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 02, 19:27)
vyras jau senai juokauja, kad laikas i kirpykla kasu kirpti  biggrin.gif  naiviai tikiuosi, kad nenuslinks  ax.gif

nu gal ne smile.gif

jau lovoj voliojuosi, pilvas marsus groja, galvoj kazkos bardakas, ryt vel penktadienis. Labanakt ponios, ryt minusu visoms linkiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 02, 17:32)
vuau kaip tas dainavimas atrodo ? biggrin.gif musiskis irgi panasiai viska daro  thumbup.gif masazu/mankstu mes negavom, namie parode kaip mankstint, o po menesio reikes pasirodyt smile.gif

negalvojau kad matosi failo pavadinimai albume biggrin.gif biggrin.gif

Sunku net papasakot, toks kaip suokimas is laimes biggrin.gif Klausytume ir klausytume su MB blush2.gif
Masazu mes ir negaunam, as tiesiog privaciai nuvedu, uz pinigus blush2.gif kadangi gimdymo namuose dave pirma nemokama, antras uz puse kainos, tai dar nuo saves 5 nupirkau. O dabar 2 kol kas planuoju nupirk, jei matysiu, kad reikia daugiau, paimsiu ir daugiau, man tik tai, kad nepatogiai vaziuot per visa miesta reikia doh.gif bet siandien jau ir vaziuodama dainavo, nebereke, tai gal pripras prie vaziavimu ir atstumas nebebus problema unsure.gif
Matosi matosi pavadinimai cool.gif
Angeliux, meili mergyte, paaugus jau labai wub.gif o plaukuciai pirmieji nuslenka, tik gal nauji jau bus paauge kai jie slinks 4u.gif
Spaliuke, anksti tu eini miegoti smile.gif
Barbaske, sverkis, gera drausminamoji priemone svarstykles mirksiukas.gif
Mano pagaliau sumigo chebryte, net lengviau kvepuot pasidare blush2.gif ryt gal vaziuosiu sutartis del mokyklos pasirasyt, reikia pasiziuret, ka ten su savim reikia veztis...
Atsakyti
Smile at,kad man jau neveikia ta priemonė smile.gif Svorį pradėjau mest berods prieš ~7 metus.Tad jau senai 'perdegiau' biggrin.gif

Ir taip jaučiuosi daug gražesnė ( visada aš sau baisi buvau), moteriškesnė...

Vyras glėbį (45) rožių parnešė swoon.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 02, 21:18)
Smile at,kad man jau neveikia ta priemonė  smile.gif  Svorį pradėjau mest berods prieš ~7 metus.Tad jau senai 'perdegiau'  biggrin.gif

Ir taip jaučiuosi daug gražesnė ( visada aš sau baisi buvau), moteriškesnė...

Vyras glėbį (45) rožių parnešė swoon.gif  wub.gif  wub.gif

Tikiu, jei pastoviai mest 7 metus, tai nesunku perdegt sad.gif as va tik nuo sausio, ir jau baigia man atsibost tas metimas. Patenkinta irgi visai savimi buciau, jei ne tas pilvas isvirtes doh.gif dar nors (.)(.) butu, tai ne taip i prieki islistu, o dabar is vis be formos gaunas sad.gif
Faina, kad grazesne sau jautiesi thumbup.gif labai daug priklauso nuo musu savijautos drinks_cheers.gif
Ojej kiek geliu swoon.gif kokia proga cia? maniskis tai skrega, gaili gelems, jam labai nepraktiska atrodo leist joms pinigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 02, 20:40)
Tikiu, jei pastoviai mest 7 metus, tai nesunku perdegt sad.gif as va tik nuo sausio, ir jau baigia man atsibost tas metimas. Patenkinta irgi visai savimi buciau, jei ne tas pilvas isvirtes  doh.gif  dar nors (.)(.) butu, tai ne taip i prieki islistu, o dabar is vis be formos gaunas sad.gif
Faina, kad grazesne sau jautiesi  thumbup.gif  labai daug priklauso nuo musu savijautos  drinks_cheers.gif
Ojej kiek geliu  swoon.gif kokia proga cia? maniskis tai skrega, gaili gelems, jam labai nepraktiska atrodo leist joms pinigus  doh.gif

Didysis metimas buvo apie metus,o tada tik palaikiau.Atsipalaiduoju ir opt svoris aukštyn doh.gif Tai kartais jau bloga nuo minčių apie tą svorį ir kiekvieną kąsnį biggrin.gif
Ne tik sau blush2.gif Tai ir įkvėpia savim labiau pasitikėt biggrin.gif
Prieš 15 metų prasidėjo mūsų draugystė bigsmile.gif
Man irgi būtų gaila tokiam glėbiui,žinant kokios jos brangios blush2.gif
Bet ir be progų gaunu,tik kukliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 02, 21:47)
Didysis metimas buvo apie metus,o tada tik palaikiau.Atsipalaiduoju ir opt svoris aukštyn  doh.gif  Tai kartais jau bloga nuo minčių apie tą svorį ir kiekvieną kąsnį  biggrin.gif
Ne tik sau  blush2.gif  Tai ir įkvėpia savim labiau pasitikėt  biggrin.gif
Prieš 15 metų prasidėjo mūsų draugystė  bigsmile.gif
Man irgi būtų gaila tokiam glėbiui,žinant kokios jos brangios  blush2.gif
Bet ir be progų gaunu,tik kukliau  biggrin.gif

Na ka, proga rimta thumbup.gif Maniskis vargu bau ar pasakytu, kiek metu mes kartu blush2.gif nekalbant apie tai, kad kuri diena laikytina musu santyiu pradzia, vargu bau ar as pati pasakyciau blush2.gif labai jau su niuansais musu bendravimas prasidejo biggrin.gif
as geliu gaunu tik per gimtadieni na ir dar ypatingo progom, pvz studiju baigimu ir pan. unsure.gif
Atsakyti
labas rytas
Barbaške, koks romantiškas taviškis, sveikinu wub.gif

Frofe, kaip sekasi su iššūkiu?

aš vakar treniruotėj buvau, šnd visą kūną maudžia blink.gif taip ir reikia tokiai tinginei lotuliukas.gif , mityba ir nebloga būtų, tik vakar buvom šventėj su vaikais tai grybukų prisipirkom, porą vakare suėdžiau prieš miegą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 03 birželio 2016 - 06:29
Laba ryta,
+600gr ax.gif
Atsakyti
78.5 (-300g).

lera, kad zinok jokiu pokyciu dideliu nejauciu, labai panasus meniu ir pries tai buvo- darzoves, vaisiai, vistiena, zuvis. tik dabar labiau i ta sarasiuka orientuojuos smile.gif
100% vis tik nesigaus vien grynai to plano laikytis, nes kavos atsisakyti niekaip negaliu, darzoves ne tik sviezias valgau, o isvirus jos jau kaip ir nebelabai neigiamo kaloringumo palieka biggrin.gif mesai ne tik astrius prieskonius naudoju. ir vakar meete buvau, alaus geriau lotuliukas.gif bet daugmaz laikausi, dabar kai karsta tai tobulai zinok tinka tiek tos visos darzoves sviezios, braskes ir arbuzai i trasa eina vakarienems thumbup.gif
Atsakyti