Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(lera* @ 2016 06 06, 14:15)
logiška, nes alko daug cukraus yra, bet kaip atsisakyti saldumynų, KAIP? verysad.gif

Aš vis tik manau, kad nieko blogo jei kartais kažkuom saldžiu pasilepini smile.gif
Svarbiausia, kad nebūtų taip, nevalgai, nevalgai, o paskui šluoji į save ir kiši viską iš eilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 02, 16:49)
liutuxe, kaip sekasi?tark žodį bigsmile.gif

Labas mirksiukas.gif jei dėl svorio, tai sekasi blogai, o šiaip tai viskas puikiai biggrin.gif kaip tau? mirksiukas.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 04, 11:24)
tik nesigaudau, kokie geriausi, kokios firmos ieskot reikia.  unsure.gif

aš tai nuo gimimo iki dabar (5metai) perku tik "Huppa" firmos, nei karto nenuvylė, kitų firmų net ir nebandau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2016 06 06, 15:23)
Labas  mirksiukas.gif jei dėl svorio, tai sekasi blogai, o šiaip tai viskas puikiai biggrin.gif  kaip tau? mirksiukas.gif
aš tai nuo gimimo iki dabar (5metai) perku tik "Huppa" firmos, nei karto nenuvylė, kitų firmų net ir nebandau smile.gif)

kas dėl svorio blogai? g.gif
man normaliai, galėtų ir geriau, svoris tenkina, mityba ne, norisi sveikesnės
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 06, 15:25)
kas dėl svorio blogai? g.gif
man normaliai, galėtų ir geriau, svoris tenkina, mityba ne, norisi sveikesnės

kaip nutrūkau rugsėjį, taip ir iki šiol negrįštu į normalias vėžias doh.gif jau 10kg priauginau doh.gif kiek tu sveri? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2016 06 06, 15:47)
kaip nutrūkau rugsėjį, taip ir iki šiol negrįštu į normalias vėžias doh.gif jau 10kg priauginau  doh.gif kiek tu sveri? bigsmile.gif

56.5kg , o tu?
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 06, 16:03)
56.5kg , o tu?

Nu šaunuolė kokia! bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Palaikai vis tą patį svorį, kur kažkada kartu pasiekėm, pavydžiu baltai biggrin.gif aš kokius 68, bijau svertis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liutuxe* @ 2016 06 06, 16:09)
Nu šaunuolė kokia! bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Palaikai vis tą patį svorį, kur kažkada kartu pasiekėm, pavydžiu baltai biggrin.gif aš kokius 68, bijau svertis blush2.gif

palaikau neišeina dar numesti, nebent priaugti, buvo tarpas kai vel 63kg sveriau, po to susiimu, zodziu, viso gyvenimo zaidimas, doh.gif
kaip pati jautiesi su savo svoriu?motyvacija kur dingo?
Atsakyti
Labas mielosios,
suda malu geda ir zmogui pasakyt, susiimciau numesciau ir butu ramu, tai nea reik ryt... Ir begt jau labai noriu.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 06, 16:18)
Labas mielosios,
suda malu geda ir zmogui pasakyt, susiimciau numesciau ir butu ramu, tai nea reik ryt... Ir begt jau labai noriu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Eik jau.... Numesti papras2iau, nei tą svorį išlaikyti ir pati tą puikiai žinai cool.gif

Liutuxe, labas mirksiukas.gif
Gal žinai kada sporto klubą Pivonijoj atidaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 06, 15:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Eik jau.... Numesti papras2iau, nei tą svorį išlaikyti ir pati tą puikiai žinai

nu ziurint iki kiek numest, apie 69 kg galiu laisvai islaikyt, bet va maziau ir numest ir islaikyt sunku, bet numetus tas juodas priekaisto sau debesis gal nuslinktu...aj...

vaikui antras dantukas kalasi, oj oj pikciurniukas.
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 06 06, 16:12)
palaikau neišeina dar numesti, nebent priaugti, buvo tarpas kai vel 63kg sveriau, po to susiimu, zodziu, viso gyvenimo zaidimas,  doh.gif
kaip pati jautiesi su savo svoriu?motyvacija kur dingo?

Jaučiuosi labai blogai turbūt įsivaizduoji... Pati nesuprantu kas čia man pasidarė, iš pradžių buvo didelis stresas, kad nebegaliu sportuot, tai ir mityba pradėjo šlubuoti, pradėjau saldumynus ėst... jau su sportu viskas gerai, bet ėst nenustoju... vieną savaite tobulai laikausi mitybos, tada 3 dienas ėdu nesamones ir taip jau 6mėn doh.gif doh.gif doh.gif vis susiimu, bet kas iš to 1-2savaitės ir vėl ėdimai lotuliukas.gif nebežinau ko ir imtis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 06, 16:22)

Liutuxe, labas mirksiukas.gif
Gal žinai kada sporto klubą Pivonijoj atidaro? g.gif

Labas mirksiukas.gif
Aš Eifroną lankau, tai nelabai žinau smile.gif bet mačiau foto, kad treniruokliai jau sustatyti ir visą kitą, tai jau tikrai greit turi atsidaryti arba jau atsidarė smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 06, 16:26)

vaikui antras dantukas kalasi, oj oj pikciurniukas.

leidžia miegoti? biggrin.gif

QUOTE(*Liutuxe* @ 2016 06 06, 16:28)
Jaučiuosi labai blogai turbūt įsivaizduoji... Pati nesuprantu kas čia man pasidarė, iš pradžių buvo didelis stresas, kad nebegaliu sportuot, tai ir mityba pradėjo šlubuoti, pradėjau saldumynus ėst... jau su sportu viskas gerai, bet ėst nenustoju... vieną savaite tobulai laikausi mitybos, tada 3 dienas ėdu nesamones ir taip jau 6mėn  doh.gif  doh.gif  doh.gif  vis susiimu, bet kas iš to 1-2savaitės ir vėl ėdimai lotuliukas.gif nebežinau ko ir imtis verysad.gif

nu blyn, jei blogai jautiesi, reikia susiimti, nejau nori toliau augti? g.gif. kaip prisijaukinti tą valią nžn, kažkas galvoje susišviesti turi....foto savo ant šaldytuvo pasikabink ar ką, tokią ledinę figūrytę jau turėjai blush2.gif , grįžk čia, gal tai padės 4u.gif
Atsakyti