Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 07, 11:34)
na neisvengiama  4u.gif

zinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 07, 10:36)

o jei labai noresi greit nukris svoris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 07, 11:36)

dabar jau nieko nebepakeisi, susitaikyk su situacija ir mėgaukis nėštumu, pagimdysi galėsi lieknėti , jei jau buvai numetusi tiek ir vėl tą padarysi wink.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Vakar atlaikiau sėkmingai dieną, kai galvoji apie prisidavimą, kažkoks malonus jausmas apima, tai planuoju prisiduoti penktadienį ax.gif
Atsakyti
Kaip skaniai papietavau siandien- quacamole padažas su šviežiomis darzovem, morkom, paprika, agurku ir pomidoru.
Reik eit apsitvarkyt, o tada i lauką su maziuke:)
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 07, 11:30)
isdrisau pasisverti, perkopiau  82kg  biggrin.gif

Su kiekvienu priaugtu kg sirdi skaudes, bet tu stenkis apie tai negalvoti, kad ir kaip sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 07, 08:01)
Matai, norėdavai dar, bet susilaikydavai. Vadinasi kolorijų gaudavai mažiau. Jei valdyti tiek kiek nori ir sveikai galima labai daug pririnkti kolorijų. GAlutiniame rezultate vistiek stabdyti save turime.
Nežinau nei vieno žmogaus kuriam bac ir atėjo nušvitimas, kad valgysiu sveikai  smile.gif Na, minčių tokių gal ir yra, bet realybė tai kitokia. Norai su veiksmais kartais gi prasilenkia ax.gif Kitaip visos ir sveikos ir lieknos būtumėm biggrin.gif

Manyčiau perlenkiama lazda su sportavimu 5 kartus g.gif O kada poilsis? g.gif

Manai tas Nora's daugiau is to, kad visko daug, skaniai ir "nemokamai" , sako, kad tokiais atvejais zmones suvalgiau 30 proc daugiau nei iprastai... Alkio nejauciau nei kartelio. O del to, kad akys nori, tai bet kokiu atveju reikia susidraugaut su saiku, ar tai sveikas maistas, ar ne.
Del sporto ilsiuosi savaitgali is. Nemanau, kad per sunku man tie 5 kartai.
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 07, 09:17)
Labas rytas smile.gif
drinks_cheers.gif tiek sportuoti reikia kai esi profesonalys sportininkas, paprastam zmogeliui max 4 kartai per savaite, nes raunenim atsigauti reikia 24-48val

Mano sportas is kalanetikos operos, be kokiu svoriu be nieko, viskas su tuo gerai smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 07, 10:09)
reiks gryzus tyrimus pasidaryt, kazkaip nestabiliai jauciuosi ax.gif

Kas tau nutiko? Ir is kur grizus?
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 07, 13:47)
Su kiekvienu priaugtu kg sirdi skaudes, bet tu stenkis apie tai negalvoti, kad ir kaip sunku  4u.gif

bet kai skauda sirdi, maziau sansu daaaag priaugti, nors tas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 07, 15:33)
bet kai skauda sirdi, maziau sansu daaaag priaugti, nors tas gerai  biggrin.gif

sakai biggrin.gif man skaudejo, bet daug priaugau biggrin.gif ale beliko 1 kg numest iki priesnestuminio thumbup.gif

eina sau nerandu suknios krikstynom, buvau nusiziurejus, snd nuvariau pirkt, pasimatavau ...kiaurai persisviecia triusikai doh.gif doh.gif doh.gif nekenciu pirkt rubu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 07, 19:49)
sakai biggrin.gif man skaudejo, bet daug priaugau biggrin.gif ale beliko 1 kg numest iki priesnestuminio  thumbup.gif

eina sau nerandu suknios krikstynom, buvau nusiziurejus, snd nuvariau pirkt, pasimatavau ...kiaurai persisviecia triusikai  doh.gif  doh.gif  doh.gif nekenciu pirkt rubu  doh.gif

nemanau, kad tu daug prieaugai ax.gif
man daug - tai 20+
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 07, 19:49)
sakai biggrin.gif man skaudejo, bet daug priaugau biggrin.gif ale beliko 1 kg numest iki priesnestuminio  thumbup.gif

eina sau nerandu suknios krikstynom, buvau nusiziurejus, snd nuvariau pirkt, pasimatavau ...kiaurai persisviecia triusikai  doh.gif  doh.gif  doh.gif nekenciu pirkt rubu  doh.gif

man 3 kg thumbup.gif

o kuno spalvos jei detumeisi irgi sviestu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 07, 18:55)
man 3 kg thumbup.gif 

o kuno spalvos jei detumeisi irgi sviestu? g.gif

thumbup.gif

tai ziurint kokia medziaga, bet man reik baltos, kad dereciau prie vyro su vaiku ax.gif aj triusikus, manau jo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 07 birželio 2016 - 18:58