Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 06 10, 13:18)
Nu Serena neklausk apie koki kokteili man pirma mintis kilo, 3 kart skaiciau zodi vyro ir galvoju, kad kelnes tuoj prileisiu nuo tavo tokio pasidalinimo  laugh.gif

Fui kokia istvirkele tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 10, 13:18)
*Qqte, as ir simtalapi esu kepus, bet tim karta biggrin.gif visi iki siol prisimena biggrin.gif o

**Aciu ir tau  4u.gif o arbata galima su pienu ar ne? Nes siaip juodos nemegstu...

***Nu Serena neklausk apie koki kokteili man pirma mintis kilo, 3 kart skaiciau zodi vyro ir galvoju, kad kelnes tuoj prileisiu nuo tavo tokio pasidalinimo  laugh.gif

* aš kokius 4 kart kepiau, iš pradžių pabandymui, paskui patiko tai vis šventėm kokiom iškepdavau, blogiausia kad man naminis pačios keptas skaniausias..ir spėju kaloringiausias biggrin.gif dabar buvau kažkada užzsinorėjus bet turiu pakaitalą jam, susuktos bandelės su aguonom, tai ten gal kiek mažiau sviesto biggrin.gif ir pagamint lengviau

** ne nu kai jau taip skauda iki pykinimo tai ką reiškia mėgstu-nemėgstu, vaistų gi irgi nemėgsti manau, bet jei galėtum gertum, žiūrėk į tą arbatą kaip į vaistus...tik stiprios ant tuščio skrandžio negerk, sutrauks labai

*** lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 10, 14:18)

Nu Serena neklausk apie koki kokteili man pirma mintis kilo, 3 kart skaiciau zodi vyro ir galvoju, kad kelnes tuoj prileisiu nuo tavo tokio pasidalinimo  laugh.gif

lotuliukas.gif ,aš net nepagalvojau taip lotuliukas.gif

o šitam straipsnyje, gydytojas užsimena jau apie vaikų atsineštą ūgio/svorio genetiką :"Štai kodėl vieni vaikai, nors ir gerai valgo, būna liesi, o kiti, kad ir nedaug valgo būna iš stuomens ir liemens"

http://mamoszurnalas...ikas-mazo-ugio/
Atsakyti
Bliamba, pritroskinau ivairiu darzoviu, vistienos krutineles viename puode orkaiteje, tai bernai nevalgo, sako, per daug kudai atrodo doh.gif

smile at, na ir mintys garbanotos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 10, 13:25)
Fui kokia istvirkele tu biggrin.gif

Na atleisk man, apie baltyminius kokteilius zinau tik tiek, kad yra toks daiktas biggrin.gif butum parasius batymini kokteili, butu aisku, pridejai zodi vyro, ir jau pagalvojau, ka pagalvojau biggrin.gif

QUOTE(qqte @ 2016 06 10, 13:26)
* aš kokius 4 kart kepiau, iš pradžių pabandymui, paskui patiko tai vis šventėm kokiom iškepdavau, blogiausia kad man naminis pačios keptas skaniausias..ir spėju kaloringiausias  biggrin.gif dabar buvau kažkada užzsinorėjus bet turiu pakaitalą jam, susuktos bandelės su aguonom, tai ten gal kiek mažiau sviesto  biggrin.gif ir pagamint lengviau

** ne nu kai jau taip skauda iki pykinimo tai ką reiškia mėgstu-nemėgstu, vaistų gi irgi nemėgsti manau, bet jei galėtum gertum, žiūrėk į tą arbatą kaip į vaistus...tik stiprios ant tuščio skrandžio negerk, sutrauks labai

*** lotuliukas.gif  thumbup.gif

Galiu isduot, kad Prismoj neblogi Simtalapiai, ir nedideli, ir kaina gera, svarbiausia skanus, gal ne tiek riebus kaip naminis blush2.gif
O tai kada ta arbata Gert? Profilaktiskai? Kai pradeda skaudet? Kai labai skauda?
QUOTE(lera* @ 2016 06 10, 13:32)
lotuliukas.gif ,aš net nepagalvojau taip lotuliukas.gif

Vadinasi nepakankamai istvirkus esi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 10, 14:56)

Vadinasi nepakankamai istvirkus esi  lotuliukas.gif

vadinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 06 10, 13:51)
Bliamba, pritroskinau  ivairiu darzoviu, vistienos krutineles viename puode orkaiteje, tai bernai nevalgo, sako, per daug kudai atrodo  doh.gif

smile at, na ir mintys garbanotos  biggrin.gif

Kokio amziaus tavo bernai? Man krutinele ir per kuda, bent apkept pries tai turiu...
Ei, tai cia man tik vienai taip susiskaite??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 10, 13:58)
Kokio amziaus tavo bernai? Man krutinele ir per kuda, bent apkept pries tai turiu...
Ei, tai cia man tik vienai taip susiskaite??? biggrin.gif

17 ir 7 smile.gif na, kad mazasis nevalgo, tai dar nenuostabu, bet didysis buna viska suslamscia biggrin.gif
Bet as ten smidru, zaliu ir baltu, pridejau, kaliarope, morku, bulvyciu, krutinele gabaliukais ax.gif

Merginos, kas nori siuolaikinio meno? smile.gif Monikos Dirsytes ir kitu moteru tiesioginis perfomansas tiesiogiai https://youtu.be/nf1lv5dsnzs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anike*: 10 birželio 2016 - 14:44
QUOTE(lera* @ 2016 06 10, 12:27)
kaip sekasi?bandai kažką?

Bandau, dvi dienas susiimu, dvi dienas paėdu doh.gif doh.gif doh.gif Bandysiu nuo šiandien skaičiuot makrus ir kcal, ankščiau padėdavo, jau senai to nedariau ax.gif
Atsakyti
kas tie makrai?
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 10, 15:52)
kas tie makrai?

"Macronutrients" sutrumpinau biggrin.gif čia norėjau pasakyt, kad skaičiuosiu ne tik kiek kcal suvalgau, bet kiek atskirai baltymų, angliavandenių, riebalų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liutuxe*: 10 birželio 2016 - 15:13
Labas. Aš su pliusu +700 gr (64,7)..
Kepu saviškiams bulvinius blynus, pati ne valgysiu...
Atsakyti