Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas vakaras
Prisiduodu +1kg.
Atsakyti
jau galvojau as viena su pliusu busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 10, 16:50)
jau galvojau as viena su pliusu busiu  biggrin.gif

Palaikau kompanija;D
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 10, 11:05)
pusrycius valgyk normalius.

pagooglinau ta papilda, gal geriau nevartok  unsure.gif bus kaip su lida, varines sirdi nenormaliu greiciu ... o kas bus kai nebevartosi ?  g.gif jei tokie dalykai padetu storuliu sioj zemej nebutu

O tu valgytum pusryčius sotesnius apie 4.30 ? mirksiukas.gif Būna kad sumuštinį suvalgau,bet ne daugiau.O va jau kokią 7-8 alkana esu,bet tokiu metu dirbu.Retas atvejis,kad į darbą atvažiavusi turėčiau laiko pavalgyt.

Mano spaudimas žemas,tai va kavos nebereiks biggrin.gif Ir aš skaičiau,domėjausi.
Kad yra daug storulių,kuriems visiškai vienodai jų kūno formos mirksiukas.gif

Pagaliau savaitgalis thumbup.gif thumbup.gif Tik dar namus reik pasiekt biggrin.gif Taip nusivariau nuo kojų,kažkoks black friday biggrin.gif
Papildyta:
NoTa,o tu senai juos vartojai? Kiek domėjausi dabar naujai išleistas tas reduxcut. smile.gif kiek mokėjai lt?
Atsakyti
Meniu
3 sumustinukai su rugelio duona, sviestu, vytinta jautiena, pomidoras
maziukas bananas
kiaulienos ispjovos kepsniukai, virta bulve, pomidoras
100 gr mazu morkyciu
omletas su feta ir pomidorais
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 10, 16:58)
O tu valgytum pusryčius sotesnius apie 4.30 ?  mirksiukas.gif  Būna kad sumuštinį suvalgau,bet ne daugiau.O va jau kokią 7-8 alkana esu,bet tokiu metu dirbu.Retas atvejis,kad į darbą atvažiavusi turėčiau laiko pavalgyt.

Mano spaudimas žemas,tai va kavos nebereiks  biggrin.gif 

valgyciau, man jokio skirtumo kada rytas prasideda, pusryciai - sventa ! Bet jei vakarais prikemsi, tikiu kad tu pusryciu nesinori ...

biggrin.gif

miigdau virsininka ir eisiu lentute uzpildyt
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 10, 18:36)
valgyciau, man jokio skirtumo kada rytas prasideda, pusryciai - sventa ! Bet jei vakarais prikemsi, tikiu kad tu pusryciu nesinori ...

biggrin.gif

miigdau virsininka ir eisiu lentute uzpildyt

Ane? biggrin.gif Kad mano vakaras trumpas būna,paskutiniu metu (darbo dienom) 7 būnu lovoj,o 8 jau miegu biggrin.gif
Pusryčių man norisi,tik ne taip anksti mirksiukas.gif Seniau valgydavau 9-10 val pusryčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 10, 19:43)
Ane? biggrin.gif  Kad mano vakaras trumpas būna,paskutiniu metu (darbo dienom) 7 būnu lovoj,o 8 jau miegu  biggrin.gif 
Pusryčių man norisi,tik ne taip anksti  mirksiukas.gif  Seniau valgydavau 9-10 val pusryčius smile.gif

tuomet nesuprantu tavo problemos, pusryciu nenori, darbe valgyt negali, vakare irgi nera kada, nu tai tuoj nendre busi, kam tie papildai g.gif o jei nevalgai normaliai tai naturalu but nuolat alkanai.

zinokit buvau snd misiose savo kaime, kaip patiko, jaunimas grojo, giesmes giedojo, o koks balsas vaikinuko wub.gif baznycia ispuosta, jauku, gera, va ka reiskia jaunas iniciatyvus dekanas, tik gaila kad buvo tik 10 bobuciu ir as.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 10, 19:02)
tuomet nesuprantu tavo problemos, pusryciu nenori, darbe valgyt negali, vakare irgi nera kada, nu tai tuoj nendre busi, kam tie papildai  g.gif o jei nevalgai normaliai tai naturalu but nuolat alkanai.

zinokit buvau snd misiose savo kaime, kaip patiko, jaunimas grojo, giesmes giedojo, o koks balsas vaikinuko  wub.gif baznycia ispuosta, jauku, gera, va ka reiskia jaunas iniciatyvus dekanas, tik gaila kad buvo tik 10 bobuciu ir as.

Noriu pusryčių,bet ne anksti. Darbe valgyt galiu,bet ne kada noriu,o kada turiu pertrauką.Grįžtu namo ir tada jau prikemšu,o ne kažką lengvai užvalgau.Ko pasekoj svoris ir nekrenta.Žodžiu pagrindinis valgymas būna vakare. Lovoj gulint ledai kartais atkeliauja ar taip koks saldėsis smile.gif
Pati juk žinai kaip lengva kitam patarinėt 'daryk taip ar taip',bet realybė kitokia.Nėra tobulų (nu gal NoTa biggrin.gif bet manau jai daug ką draugo 'patarimai' duoda ).
Ir beja ,čia juk tema nevalgome po 18 biggrin.gif o ne sveika mityba,ar sportas (žinoma kurios tai propaguoja sveikintina didis.gif )
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 10, 20:15)
Pati juk žinai kaip lengva kitam patarinėt 'daryk taip ar taip',bet realybė kitokia.

deja taip verysad.gif man lb truksta palaikymo, viena sau kovoju su vidiniais demonais biggrin.gif na bet jau ismokau, tiek metu cia sededama, vakarais nekims, jei noriu est edu diena, gal kadanors ismoksiu ir slamsto nebevalgyt ax.gif

Papildyta:
smile_at nu as tavim zaviuosi, pirmune Tu musu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 10 birželio 2016 - 20:29
O smile_at savo tiksla pranoko
saunuole thumbup.gif
Ir kitos prizininkes thumbup.gif

O meniu ka as viena likau rasyt?
man liko dvi dienos iki 1200 kcal, paskui vel iki 1600 didinsiu, nes gi tikiuosi ir nereiks daugiau mest
man vis per vasara atauga
kaip islaikyt kad vel ir vel tas pats nesikartotu?
Atsakyti
spaliuke 4u.gif

tikslo nepasieksiu, bet dabar tikslas bent 'nepasikakot' ir neuzraudonuot ant galo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti