Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Anike* @ 2016 06 11, 10:11)
Labas rytas
Koks dar tau ravejimas?  biggrin.gif
as siandien kvieciau kaimyne pabegioti, bet neatsisaukia, tai ramia sazine lovoje kava geriu  biggrin.gif

O ką, ji juk ne ligonis? Aš į dekretą išėjus pas mamą bulves kasiau cool.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 11, 10:16)
ne, tiesiog kelias dienas del viduriavimo valgiau absoliuciai ne ta, ka reiktu, grauziau dziuvesius su sultiniu, grikius viriausi, kiausini, tai koks cia planas, kai is jo visiskai isejau smile.gif bet sios minties dar neapleidziu, mastau neapzioti tiek daug, o pvz savaite taip padaryti, bet tada jau saziningai vien tik neigiamo kaloringumo produktus, ziauriai smalsu paziuret ar tai tikrai veikia smile.gif

Į ji niekada nevėlu grįžti jei nemanai, kad būtėnt produktai tau pakenkė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 09:31)
einam, einam, nu vakare, sedziu db viena su vaiku smile.gif

Vakare tai vakare smile.gif
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 11, 09:32)
O ką, ji juk ne ligonis? Aš į dekretą išėjus pas mamą bulves kasiau  cool.gif
Į ji niekada nevėlu grįžti jei nemanai, kad būtėnt produktai tau pakenkė drinks_cheers.gif

Neseniai pilvuka spazmavo, geriau pasisaugoti ax.gif
Atsakyti
Man lomkes, nieko saldaus neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 10:40)
Man lomkes, nieko saldaus neturiu  doh.gif

KAi noriu saldaus, pasidarau kavos su pienu saldesnės. Apsiraminu tam kartui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 11, 09:46)
KAi noriu saldaus, pasidarau kavos su pienu saldesnės. Apsiraminu tam kartui  biggrin.gif

geriu jau saldzia biggrin.gif
kaip stipriai sumazejo celiulitas, nuo begimo gal bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 10:12)
tingiu ir as, bet reikia nors kazkiek...va nuo begimo nugara pradeda skaudet, tai eisiu i sale, reik stiprint raumenis, kol nesusuko visiskai...sportas tik del sveikatos, o mityba viska lemia, saunuole tu, vaikai matys gera pavyzdi ir nenores slamsto wink.gif

Tikiuosi. Vyresni sunkiau perauklėti, bet va Mažąją, manau, lengviau bus.

Na ir oras šiandien.....
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 10:54)
geriu jau saldzia biggrin.gif
kaip stipriai sumazejo celiulitas, nuo begimo gal  bigsmile.gif

Galbūt, raumenys išstumia celiulitą biggrin.gif
Aš jo kai neturiu, tai nelabai pastebėjau ax.gif Mano kaip dreba lašinys, taip dreba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 11, 10:11)
Galbūt, raumenys išstumia celiulitą biggrin.gif
Aš jo kai neturiu, tai nelabai pastebėjau ax.gif Mano kaip dreba lašinys, taip dreba doh.gif

man irgi dreba biggrin.gif bet lygesne oda. Uzsiregistravai jau i Danske? Mus rugsejo 10 i dideli jubilieju+krikstynas uzkviete, tai kaiptik pusiaukelej balius biggrin.gif

Panos ar galit man padet suknia krikstynom issirinkt? Ikelsiu vaiko rubu foto ir kokius sukniu variantus esu nusiziurejus. Nu uzsiknisau....
Atsakyti
Labas rytas,
Tai kai numigau thumbup.gif

O ir tema kokia aktyvi thumbup.gif

Reik ridentis iš lovos ir pusryčius pasigamint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 11:21)
man irgi dreba biggrin.gif bet lygesne oda. Uzsiregistravai jau i Danske? Mus rugsejo 10 i dideli jubilieju+krikstynas uzkviete, tai kaiptik pusiaukelej balius biggrin.gif

Panos ar galit man padet suknia krikstynom issirinkt? Ikelsiu vaiko rubu foto ir kokius sukniu variantus esu nusiziurejus. Nu uzsiknisau....

Nea, neužsiregistravau, o tu? Man labai sunku planuoti iš anksto bėgimus dėl darbo grafiko verysad.gif Kada jis bus?

Damkė, kiek tu už registraciją mokėjai? g.gif
Man ryt kauno maratonas, o aš šią savaitė tik 1kartą bėgau blush2.gif Gerai, kad nors ne karšta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 11, 10:25)
Nea, neužsiregistravau, o tu? Man labai sunku planuoti iš anksto bėgimus dėl darbo grafiko  verysad.gif Kada jis bus?

Damkė, kiek tu už registraciją mokėjai? g.gif
Man ryt kauno maratonas, o aš šią savaitė tik 1kartą bėgau blush2.gif Gerai, kad nors ne karšta smile.gif

ne, pora savaiciu pries registruosiuosi, rugsejo 11.

10 km begsi? Oras tai dekingas, jei nelis kaip is viedro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 11:27)
ne, pora savaiciu pries registruosiuosi, rugsejo 11.

10 km begsi? Oras tai dekingas, jei nelis kaip is viedro biggrin.gif

Taip, 10 km smile.gif Pakankamai nekankinant savęs smagiai prasibėgti smile.gif
Atsakyti