QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 10, 17:58)
NoTa,o tu senai juos vartojai? Kiek domėjausi dabar naujai išleistas tas reduxcut.

kiek mokėjai lt?
Oi, labai seniai, kokie 8 metai ar dar seniau. Žinau, kad netoli 100 Lt dar mokėjau.
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 10, 21:15)
Pati juk žinai kaip lengva kitam patarinėt 'daryk taip ar taip',bet realybė kitokia.Nėra tobulų (nu gal NoTa

bet manau jai daug ką draugo 'patarimai' duoda ).
Susidarei nuomonę, kad su žandaru guvenu ir man normaliai pavalgyti neduoda?
Na, ne, pačios galvojai nebegerai

Ne vienai ir iš Jūsų galiu padėkoti. Sau irgi
QUOTE(qqte @ 2016 06 10, 22:22)
O meniu ka as viena likau rasyt?
Niekam nereikia čia tų meniu.
Man įdomu paskaityti, įdėjų pasisemti, bet merginos kažkodėl neberašo

Tiksliau ne kažkodėl, bet tingi, tai porcijos ar svoriai neaiškūs.
QUOTE(lera* @ 2016 06 10, 23:24)
pati iškrovų laikiausi, bet nuomonė pakito, visi treneriai draudžia sportuojantiems iškrovas
metant svorį netrukdo iškrova,
šiaip jo komandos neliko, aš kai atėjau dar smagu buvo ir nuo 72k nuridenau svorį, dabar kažin ar atėjus tą padaryčiau
Pritariu Lera

Komandos nebeliko, nes nebemetam svorio, nuomonės nepriimam.
Keičiasi pas kai kurias tas mąstymas. Aš irgi anksčiau darydavau tas iškrovas, ko pasekoje apsivalgydavau. Norėjau, tai ir pasidariau sau kažkokias išvadas...
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 10, 23:24)
A kad gi čia tik nuomonė
lera,vat grynai.Būdavo kažkokia ugnelė,kuri suburdavo visas ir viena kitą palaikydavom nuoširdžiai.Kavą gerdavom kartu,rašydavom meniu,aptardavom,paskatindavom...
Manau nebelabai įdomus svoris. Aš jaučiuosi kaip balta varna kartais komentuodama, nes niekam nereikia patarimų, nuomoės ir diskusijos. Juk visos viską žinom. Ko pasekoje tik verkiam......
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 11, 00:18)
as dabar pasisakysiu, bet gink dieve
neprisiimkit ne viena asmeniskai-
man tiesiog anksciau irgi atrodo nebuvo to gruzo- va iskrova raumenis naikina, va alkoholis svoriui krist trukdo ir t.t. nu zinom mes ta, ir gerai, bet kazkaip ar man cia vienai atrodo, ar kas, paskutiniu metu kazkaip temoj labiau sporto kultas sureiksminamas, nei pats nevalgymas po 18val. ok, viena syki issakai nuomone ir gana, gi visos zinom kas yra sveika mityba, koks svarbus sportas prie mitybos ir t.t., Bet man visa tai per daug jau akcentuojama sioj temoj

man ir tie priekaistai Serenai "nebeskanus" atrodo. nu gi suauges zmogus, zino ka daro. pasakei ir vsio, pati rinksis ka daryt

visos mes cia ne durnos, zinom kaip ir ka daryt, tik valios pastangu pritrunkam
ir tada teisinames kvailais pretekstais
as tai ka, as poxuiste, nu va sugalvojau nesamone su neigiamu kaloringumu, ir man dzin kitos nuomones, pameginau, ismeginau, deja tryda priverte grizt i normalu ritma
Aš tai nematau nieko blogo, akcentuoti, girti ar kritikuoti. Kaip bebūtų mes susirinkom svorio mesti. Man tarkim reikia ir kritikos ir pagyrimų. Ankščiau ir pylos duodavom viena kitai, ir pagirdavom.
Pritrūko motyvacijos?

Trydą pateisinai neigiamo koloringumo produktais? Nors iki to sakei panašiai valgei ir jos kaip suprantu nebuvo.....
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 04:37)
Temoj liko tik pasiteisinimai ir saves gailejimasis ...gaila, bet kaltos tik mes pacios
Man irgi taip atrodo.
Labas rytas
Tikslas pasiektas 27,6 kg
Dar -5 kg ir tobula