Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 10, 21:35)
spaliuke 4u.gif

tikslo nepasieksiu, bet dabar tikslas bent 'nepasikakot' ir neuzraudonuot ant galo biggrin.gif  biggrin.gif

paskutine lentele is mano puses. Damusam ir uzdarysiu temos duris is kitos puses smile.gif

nu jau tiek laiko neraudonavai, tai tikiu nepasiduosi iki gali smile.gif

Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 05:02)
paskutine lentele is mano puses. Damusam ir uzdarysiu temos duris is kitos puses smile.gif

eee.. a kodel? unsure.gif kas man nestukinius patarimus dalins? verysad.gif

mastau lekt i kaima ar ne g.gif sake mama ravejimo yr baisulingai. O vilniuje planavau i devetas knygas pavaziuot, knygu apie nestuma pasieskot po 2-3 eurus, ir humanoj siandien rojus, po 0,5e biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas;)
O aš sąžiningai prisipažįstu, kad nesportuoju nes....Tingiu ir nekenčiu sporto. Pavaikstau, kai su Mažąją einam i lauką, būna 4 ar 5 km. Nedaug, bet vis šis tas. Aš daugiau i maistą orientuojuos. Pastebėjau, kad labai tinstu, kai druskingo maisto pavalgiau, reik ribot druska...
Mes ruošiamės i sodyba. Mėsa marinuojasi, cinamoninis rabarbarų pyragas iškeptas, tinginių čeburekai irgi. Viso šio nevalgysiu apart mėsos ant griliaus. Sau tuoj quacamoles padaziuka padarysiu, pasiimsiu įvairių daržovių, gal kokių duoniuku. Pastebėjau, kad ir sūnus pradeda daug daugiau valgyti naudingo maisto....kaip vyrą atpratinti nuo tų kalorijų....
Visom vero savaitgalio!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zingeidi: 11 birželio 2016 - 08:45
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 05:02)

eej spaliuke, nedrisk pabegt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 11, 07:48)
eee.. a kodel?  unsure.gif  kas man nestukinius patarimus dalins?  verysad.gif

mastau lekt i kaima ar ne  g.gif  sake mama ravejimo yr baisulingai. O vilniuje planavau i devetas knygas pavaziuot, knygu apie nestuma pasieskot po 2-3 eurus, ir humanoj siandien rojus, po 0,5e  biggrin.gif

mmm, nu va delto gaila, idomu kaip tau pilvinuka seksis augint wub.gif

ka tokiu oru ten ravesi, salta, slapia, brrr...as laukiu pirmadienio, bus nauja kolekcija humanoj, varysiu su bobom mustis biggrin.gif siauliuose nieko humanoj nesu gero nusipirkus, o cia visada kazka gero gaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 10, 17:58)
NoTa,o tu senai juos vartojai? Kiek domėjausi dabar naujai išleistas tas reduxcut. smile.gif  kiek mokėjai lt?

Oi, labai seniai, kokie 8 metai ar dar seniau. Žinau, kad netoli 100 Lt dar mokėjau.

QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 10, 21:15)
Pati juk žinai kaip lengva kitam patarinėt 'daryk taip ar taip',bet realybė kitokia.Nėra tobulų (nu gal NoTa  biggrin.gif  bet manau jai daug ką draugo 'patarimai'  duoda ).

Susidarei nuomonę, kad su žandaru guvenu ir man normaliai pavalgyti neduoda? lotuliukas.gif
Na, ne, pačios galvojai nebegerai biggrin.gif Ne vienai ir iš Jūsų galiu padėkoti. Sau irgi cool.gif

QUOTE(qqte @ 2016 06 10, 22:22)
O meniu ka as viena likau rasyt?

Niekam nereikia čia tų meniu.
Man įdomu paskaityti, įdėjų pasisemti, bet merginos kažkodėl neberašo smile.gif Tiksliau ne kažkodėl, bet tingi, tai porcijos ar svoriai neaiškūs.

QUOTE(lera* @ 2016 06 10, 23:24)
pati iškrovų laikiausi, bet nuomonė pakito, visi treneriai draudžia sportuojantiems iškrovas ax.gif
metant svorį netrukdo iškrova,
šiaip jo komandos neliko, aš kai atėjau dar smagu buvo ir nuo 72k nuridenau svorį, dabar kažin ar atėjus tą padaryčiau rolleyes.gif

Pritariu Lera drinks_cheers.gif Komandos nebeliko, nes nebemetam svorio, nuomonės nepriimam.
Keičiasi pas kai kurias tas mąstymas. Aš irgi anksčiau darydavau tas iškrovas, ko pasekoje apsivalgydavau. Norėjau, tai ir pasidariau sau kažkokias išvadas...

QUOTE(Barbaškė @ 2016 06 10, 23:24)
A kad gi čia tik nuomonė  biggrin.gif

lera,vat grynai.Būdavo kažkokia ugnelė,kuri suburdavo visas ir viena kitą palaikydavom nuoširdžiai.Kavą gerdavom kartu,rašydavom meniu,aptardavom,paskatindavom...

Manau nebelabai įdomus svoris. Aš jaučiuosi kaip balta varna kartais komentuodama, nes niekam nereikia patarimų, nuomoės ir diskusijos. Juk visos viską žinom. Ko pasekoje tik verkiam......

QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 11, 00:18)
as dabar pasisakysiu, bet gink dieve neprisiimkit ne viena asmeniskai-
man tiesiog anksciau irgi atrodo nebuvo to gruzo- va iskrova raumenis naikina, va alkoholis svoriui krist trukdo ir t.t. nu zinom mes ta, ir gerai, bet kazkaip ar man cia vienai atrodo, ar kas, paskutiniu metu kazkaip temoj labiau sporto kultas sureiksminamas, nei pats nevalgymas po 18val. ok, viena syki issakai nuomone ir gana, gi visos zinom kas yra sveika mityba, koks svarbus sportas prie mitybos ir t.t., Bet man visa tai per daug jau akcentuojama sioj temoj blush2.gif  man ir tie priekaistai Serenai "nebeskanus" atrodo. nu gi suauges zmogus, zino ka daro. pasakei ir vsio, pati rinksis ka daryt ax.gif visos mes cia ne durnos, zinom kaip ir ka daryt, tik valios pastangu pritrunkam  doh.gif  ir tada teisinames kvailais pretekstais  lotuliukas.gif  as tai ka, as poxuiste, nu va sugalvojau nesamone su neigiamu kaloringumu, ir man dzin kitos nuomones, pameginau, ismeginau, deja tryda priverte grizt i normalu ritma biggrin.gif

Aš tai nematau nieko blogo, akcentuoti, girti ar kritikuoti. Kaip bebūtų mes susirinkom svorio mesti. Man tarkim reikia ir kritikos ir pagyrimų. Ankščiau ir pylos duodavom viena kitai, ir pagirdavom.
Pritrūko motyvacijos? g.gif Trydą pateisinai neigiamo koloringumo produktais? Nors iki to sakei panašiai valgei ir jos kaip suprantu nebuvo..... biggrin.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 04:37)
Temoj liko tik pasiteisinimai ir saves gailejimasis ...gaila, bet kaltos tik mes pacios biggrin.gif

Man irgi taip atrodo.

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 11, 07:48)
eee.. a kodel?  unsure.gif  kas man nestukinius patarimus dalins?  verysad.gif

mastau lekt i kaima ar ne  g.gif  sake mama ravejimo yr baisulingai. O vilniuje planavau i devetas knygas pavaziuot, knygu apie nestuma pasieskot po 2-3 eurus, ir humanoj siandien rojus, po 0,5e  biggrin.gif

Koks dar tau ravejimas? biggrin.gif
QUOTE(zingeidi @ 2016 06 11, 08:43)
Labas rytas;)
O aš sąžiningai prisipažįstu, kad nesportuoju nes....Tingiu ir nekenčiu sporto. Pavaikstau, kai su Mažąją einam i lauką, būna 4 ar 5 km. Nedaug, bet vis šis tas. Aš daugiau i maistą orientuojuos. Pastebėjau, kad labai tinstu, kai druskingo maisto pavalgiau, reik ribot druska...
Mes ruošiamės i sodyba. Mėsa marinuojasi, cinamoninis rabarbarų pyragas iškeptas, tinginių čeburekai irgi. Viso šio nevalgysiu apart mėsos ant griliaus. Sau tuoj quacamoles padaziuka padarysiu, pasiimsiu įvairių daržovių, gal kokių duoniuku. Pastebėjau, kad ir sūnus pradeda daug daugiau valgyti naudingo maisto....kaip vyrą atpratinti nuo tų kalorijų....
Visom vero savaitgalio!

Aciu, tau irgi 4u.gif

as siandien kvieciau kaimyne pabegioti, bet neatsisaukia, tai ramia sazine lovoje kava geriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 06 11, 08:43)
Labas rytas;)
Visom vero savaitgalio!

tingiu ir as, bet reikia nors kazkiek...va nuo begimo nugara pradeda skaudet, tai eisiu i sale, reik stiprint raumenis, kol nesusuko visiskai...sportas tik del sveikatos, o mityba viska lemia, saunuole tu, vaikai matys gera pavyzdi ir nenores slamsto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 11, 10:10)

Pritrūko motyvacijos?  g.gif Trydą pateisinai neigiamo koloringumo produktais? Nors iki to sakei panašiai valgei ir jos kaip suprantu nebuvo..... biggrin.gif

ne, tiesiog kelias dienas del viduriavimo valgiau absoliuciai ne ta, ka reiktu, grauziau dziuvesius su sultiniu, grikius viriausi, kiausini, tai koks cia planas, kai is jo visiskai isejau smile.gif bet sios minties dar neapleidziu, mastau neapzioti tiek daug, o pvz savaite taip padaryti, bet tada jau saziningai vien tik neigiamo kaloringumo produktus, ziauriai smalsu paziuret ar tai tikrai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 06 11, 09:11)

as siandien kvieciau kaimyne pabegioti, bet neatsisaukia, tai ramia sazine lovoje kava geriu  biggrin.gif

o as aprangos tokiam orui neturiu, eisiu mamos spintos verst, gal rasiu koki dzemperi biggrin.gif noriu begt smile.gif tokiu gaiviu oru gerai begasi.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 09:12)
tingiu ir as, bet reikia nors kazkiek...va nuo begimo nugara pradeda skaudet, tai eisiu i sale, reik stiprint raumenis, kol nesusuko visiskai...sportas tik del sveikatos, o mityba viska lemia, saunuole tu, vaikai matys gera pavyzdi ir nenores slamsto wink.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 11, 09:16)
o as aprangos tokiam orui neturiu, eisiu mamos spintos verst, gal rasiu koki dzemperi biggrin.gif noriu begt smile.gif tokiu gaiviu oru gerai begasi.

gal ir man su tavimi eiti pabegioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 06 11, 09:29)
drinks_cheers.gif

gal ir man su tavimi eiti pabegioti  biggrin.gif

einam, einam, nu vakare, sedziu db viena su vaiku smile.gif
Atsakyti