QUOTE(Kikker @ 2016 07 21, 10:03)
Garinėje orkaitėje maisto gaminimo būdas žemoje temperatūroje drėgmes prisotintoje aplinkoje. Toks gaminimo būdas tinkamiausias jei norite kad patiekalai butu sultingi ir aromatingi. Gaminimas garuose padeda išlaikyti natūralų maisto produktu aromatą, o produktai išsaugo savo spalva. Natūralus produktu skysčiai išlieka tai patiekalai bus sultingesni ir minkštešni orkaitėse . Garu f-ja galima derinti su kitais režimais pvz. kepam garuose o pabaigoje galime viršų apskrudinti griliumi ir t.t. Tokiuose orkaitėse galima pašildyti maistą ko pasekoje nereikia mikrobangų krosnelės.
Tik nereikia pamišti kad turint tokią orkaitę po gaminimo reikės išvalyti esamą drėgmę arba yra orkaitės kurios turi ''džiovinimo'' programą kurią po gaminimo reikia įjungti
Skamba skaniai,
tai jau kaip ir apsisprendžiau

Radau sau variantą

Mačiau parašyt, kad yra džiovinimo f-ja, tai turbūt tą ir reiškia ką minėjot
Ačiū