Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 19

QUOTE(Gyte66 @ 2016 07 17, 17:28)
Na, kepti jame tikrai neketinu, bet pvz. 20 min. palaikyti paruoštą pagrindinį patiekalą, kol garuose troškinsis garnyras.. Nepavyks?

Taip pavyks. Bet realiai, tai vargas. Pagalvokite apie to stalčiaus išvalymą. Vien dėl to aš, asmeniškai, nieko ten daugiau nešildyčiau - tik indus.
Papildyta:
QUOTE(chorisste @ 2016 07 18, 00:50)
Orkaitė SIEMENS HB56GS560 - nežinau, kas čia per modelis, aš pati jį salone atradau kažkur giliai kampe, bet jis turi viską, ko man reikia - 2 teleskopinius bėgelius, laikmatį, galima tiksliai reguliuot temperatūrą, katalitinės sienelės (aš kažkodėl nenoriu pirolizės, pati nežinau kodėl, gal ir be reikalo), ši orkaitė kainuoja gerokai mažiau už kitas su panašiom f-jom, tai klausimas, kas su ja negerai ar modelis tiesiog senas labai? Orkaitei galiu leisti 500 Eur, bet šitos kaina 400 nesiekia.

HB56GS560 - nebegaminamas modelis. Kol nebuvo naujų, kainavo 550-600€. Jį pakeitė:
HB655GNS1 - su bėgeliais.
HB655GBS1 - be bėgelių.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2016 07 17, 22:50)
Gal galite pakomentuoti? Vyras nori kuo greičiau nupirkt ir daugiau nebegalvot, o aš vis abejoju g.gif
Išsirinkome:
Orkaitė SIEMENS HB56GS560 - nežinau, kas čia per modelis, aš pati jį salone atradau kažkur giliai kampe, bet jis turi viską, ko man reikia - 2 teleskopinius bėgelius, laikmatį, galima tiksliai reguliuot temperatūrą, katalitinės sienelės (aš kažkodėl nenoriu pirolizės, pati nežinau kodėl, gal ir be reikalo), ši orkaitė kainuoja gerokai mažiau už kitas su panašiom f-jom, tai klausimas, kas su ja negerai ar modelis tiesiog senas labai? Orkaitei galiu leisti 500 Eur, bet šitos kaina 400 nesiekia.

Kaitlentė SIEMENS EH651FEB1E
Beje, gal žinot kaitlentę, kurioje laikmatis nieko neverdant veiktų tiesiog kaip paprastas laikmatis (supypsėtų po tam tikro laiko), nes man pasiteiravus parduotuvėse, tai sakė, kad tokio nėra, nors dabar turiu Whirpool kaitlentę ir labai gerai - vaikams nustatau, kad po tam tikro laiko turi baigt žiūrėt filmukus, ateit valgyt ir pan, patys žino, kai supypsi  thumbup.gif .

Jai dar radote supakuotą SIEMENS HB56GS560 tai labai geras bus variantas.... thumbup.gif
Dėl kaitlentės siūlyčiau pasiskaityti instrukciją parduotuvėje ...nes aš matau kad yra laikmatis tai turėti atlikti Jūsų norimą funkciją 4u.gif
Atsakyti
[quote=speedy,2016 07 18, 06:52]
Taip pavyks. Bet realiai, tai vargas. Pagalvokite apie to stalčiaus išvalymą. Vien dėl to aš, asmeniškai, nieko ten daugiau nešildyčiau - tik indus.
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 07 17, 16:42)
Pavyks..... 4u.gif nes ten galite reguliuoti temperatūrą ~40 iki 80°C
Papildyta:

EOB8751AOX yra
Kepimas garuose 100 procentu
Garai+karštas oras (50/50)
Garai+karštas oras (25/75)
EKO garai
Mau išgausite geriausius rezultatus.... 4u.gif

Ačiū. Padėjot apsispręst.
Atsakyti
Labai ačiū, Kikker ir Speedy. Dar klausimas, prie jos parašyta: 4 stiklai durelėse. Ką tai reiškia? Ar kitose orkaitėse kitoks skaičius stiklų? Prie kitų parašyta tiesiog, kad vientisas stiklas, tai šita orkaitė nebus kažkokia atgyvena? g.gif
Šiaip galvodama, kad su ja kažkas negerai, nes ir pardavėjas ją man bando įsiūlyti (tikra lietuvė, jei bando įsiūlyti pigų ir gerą daiktą, vadinas, kažkas su juo negerai lotuliukas.gif ), tai dar žiūriu į šį modelį SIEMENS HB632GCS1S. Planuočiau papildomai nusipirkt bėgelius, bet ir kaina didesnė.
O jei anos nerasčiau supakuotos, tai neimt? Geriau šitą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2016 07 19, 19:18)
Labai ačiū, Kikker ir Speedy. Dar klausimas, prie jos parašyta: 4 stiklai durelėse. Ką tai reiškia? Ar kitose orkaitėse kitoks skaičius stiklų? Prie kitų parašyta tiesiog, kad vientisas stiklas, tai šita orkaitė nebus kažkokia atgyvena? g.gif
Šiaip galvodama, kad su ja kažkas negerai, nes ir pardavėjas ją man bando įsiūlyti (tikra lietuvė, jei bando įsiūlyti pigų ir gerą daiktą, vadinas, kažkas su juo negerai lotuliukas.gif ), tai dar žiūriu į šį modelį SIEMENS HB632GCS1S. Planuočiau papildomai nusipirkt bėgelius, bet ir kaina didesnė.
O jei anos nerasčiau supakuotos, tai neimt? Geriau šitą? smile.gif

3 stiklai ar 4 stiklai bet kokiu atveju temperatūra ant orkaitės durų max. 30 ° C....taip buvo gaminamos ir liko
Jai orkaitė supakuota originalioje pakuotėje tai pirkite ....neturėsite problemų jai pakuotė perpakuota geriau susilaikyti nuo tokio pirkinio...
Tai gal tada geriau HB634GHS1 jau bus su bėgeliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2016 07 19, 21:18)

HB56GS560 - puiki orkaitė. Joje yra išsivalančios EcoClean sienelės ( šoninės, galinė ir viršus). HB632GCS1S to neturi. Tada geriau HB655GBS1 (nėra bėgelių) arba HB655GNS1 (yra bėgeliai).
Atsakyti
Laba,
renkuosi tarp SIEMENS HB675GIS1S ir ELECTROLUX EOC5956AOX. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2016 07 20, 12:46)
Laba,

Norite turėti 110 automatinių programų tada EOC5956FOX
Norite orkaitės kuri pirolizės metu nereikia išiminėti šoninių skardų laikiklių,skardų +2 lygių teleskopinius bėgelius kuriuos irgi nereikės plauti rankomis jos valosi pirolizės metu +kvapų filtras tada HB675GIS1S
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2016 07 20, 14:46)
Laba,

Siūlyčiau praplėsti savo "wanted" sąrašą modeliais:
AEG BP931460NM
Siemans HB676G0S1
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 07 20, 13:01)
Norite turėti 110 automatinių programų tada EOC5956FOX
Norite orkaitės kuri pirolizės metu nereikia išiminėti šoninių skardų laikiklių,skardų +2 lygių teleskopinius bėgelius kuriuos irgi nereikės plauti rankomis jos valosi pirolizės metu +kvapų filtras tada HB675GIS1S

biggrin.gif Nu receptai tai tikrai nėra mano pasirinkimą lemiantis kertinis kriterijus biggrin.gif
Siemens'o argumentai ženkliai rimtesni smile.gif

o kuom nuo mano pasirinkto siemenso skiriasi jūsų siūlomas HB676G0S1? Ten kur pirkčiau anksčiau minėtą (planuoju gauti labai spec kainą) jūsų siūlomo varianto nėra. Tai įdomu ar verta spec kainą aukoti ir keisti į kitą modelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2016 07 20, 15:23)
o kuom nuo mano pasirinkto siemenso skiriasi jūsų siūlomas HB676G0S1? Ten kur pirkčiau anksčiau minėtą (planuoju gauti labai spec kainą) jūsų siūlomo varianto nėra. Tai įdomu ar verta spec kainą aukoti ir keisti į kitą modelį smile.gif

Skiriasi ekranas ir valdymas.
HB676G0S1 - didelis ekranas ir tekstinis meniu lietuvių kalba.
HB675GIS1S - įsmeigiamas termometras.
Kaina, manyčiau, bus panaši arba HB676G0S1 pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 20 liepos 2016 - 14:00