Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 19

QUOTE(jurginux @ 2016 07 14, 15:45)
Sveikos.Aš čia su klausimais.Niekada nesu turėjusi indukcinės kaitlentės,bet... kažkaip visai gal tokios norėčiau.Prisiskaičiau čia komentarų,lyg ir neblogas dalykas.Dabar patarkit kokia firma geriausia,į ka atsižvelgti renkantis kaitlente? Galingumai,kilovatai? Ir dar pagrindinis klausimas elektros jos suvalgo daug? Man kaip daug gaminančiai namuose tai aktualu. g.gif

Ant indukcinės kaitlentės patiekalus pagaminsite greičiau todėl sutaupysite energijos nes gaminimo zonos reaguoja akimirksniu be laipsniško įkaitimo fazės. Pasibaigus gaminimo procesui nėra liekamosios šilumos todėl kaitlentės paviršius greitai atvėsta. Energija taupoma dar ir dėl to kad automatiškai atpažįstamas gaminimo indo dugno plotas. Energijos nuostolių nėra jei mažo dugno ploto indai naudojami ant didelio skersmens kaitvietės.
Į ką atsižvelgi....ar norite su rėmeliu ar ne ...pasižiūrėkite kaitlentės valdymą
Indukcinės galingumas būna 4,6-/6,6/7,4 kW
Atsakyti
Klausimas profesionalams smile.gif

Koks derinys geresnis:
1. Orkaitė + kompaktinė garų orkaitė
ar
2. Kombinuota orkaitė su visom garų programom+ pašildymo stalčius ?

Reikia dviejų prietaisų, nes būna, kad gaminam ne po vieną patiekalą, kuriuos norime patiekti kartu.
Žiūriu Siemens.
Gal ir dėl modelių patartumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2016 07 15, 19:20)
Klausimas profesionalams  smile.gif

Koks derinys geresnis:
ar

Reikia dviejų prietaisų, nes būna, kad gaminam ne po vieną patiekalą, kuriuos norime patiekti kartu.
Žiūriu Siemens.
Gal ir dėl modelių patartumėt?  4u.gif

Pašildymo stalčius skirtas indams pašildyti.
Gaminant ne po vieną patiekalą, kuriuos norima patiekti kartu reikia dviejų orkaičių.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 07 15, 18:37)
Pašildymo stalčius skirtas indams pašildyti.
Gaminant ne po vieną patiekalą, kuriuos norima patiekti kartu reikia dviejų orkaičių.

Ar tikrai, pvz. prie Siemens BI630CNS1 rašo:
"Šildymo stalčiuje galite pašildyti indą, palaikyti patiekalų šilumą ar lėtai kepti."
"Naudojama:tešlaipakelti,patiekalamsatšildyti,patiekalusšiltais išlaikyti, indams pašildyti"
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2016 07 15, 17:20)
Koks derinys geresnis:
ar

Žiūriu Siemens.

Tai vienas ir tas pats preitaisas tiesiog Jums siūlo garine orkaitę+ apačioje BI630CNS1 įmontuojamasis šildomas stalčius
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 07 15, 20:55)
Tai vienas ir tas pats preitaisas tiesiog Jums siūlo garine orkaitę+ apačioje BI630CNS1 įmontuojamasis šildomas stalčius

Ne ne, ne taip supratote.
1 variantas. Orkaitė ir virš jos garinė orkaitė, pvz. CD634GBS1
2. variantas. Kombinuota orkaitė (tarkim HS658GXS6 arba HS858GXS1) ir stalčius.

Man labiau patiktų pirmas variantas, bet turiu mintį po orkaite (arba antru atveju po stalčiumi) montuoti stalviršio aukščio šaldiklį. Jam gal "sveikiau" po stalčiumi būtų...
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2016 07 15, 21:40)
Ne ne, ne taip supratote.
1 variantas. Orkaitė ir virš jos garinė orkaitė, pvz. CD634GBS1
2. variantas. Kombinuota orkaitė (tarkim HS658GXS6 arba HS858GXS1) ir stalčius.

Man labiau patiktų pirmas variantas, bet turiu mintį po orkaite (arba antru atveju po stalčiumi) montuoti stalviršio aukščio šaldiklį. Jam gal "sveikiau" po stalčiumi būtų...

Jokio skirtumo nėra po kokiu variantų montuosite šaldiklį visos orkaitės turi aušinimo/vėsinimo sistema. Konstrukcijos dėka greta jos galima statyti bet kokius baldus ar prietaisus net ir šaldytuvus ar šaldiklius . 4u.gif
Pasirinkite tokį variantą kuris patenkins Jūsų lūksčius o šaldikliui bus visur sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2016 07 15, 22:15)
Ar tikrai, pvz. prie Siemens BI630CNS1 rašo:
"Šildymo stalčiuje galite pašildyti indą, palaikyti patiekalų šilumą ar lėtai kepti."
"Naudojama:tešlaipakelti,patiekalamsatšildyti,patiekalusšiltais išlaikyti, indams pašildyti"

Gal Jūs pirmiau tą daiktą "gyvai" pažiūrėjite ...
Tada gal kiek kitaip vertinsite.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 07 17, 11:47)
Gal Jūs pirmiau tą daiktą "gyvai" pažiūrėjite ...
Tada gal kiek kitaip vertinsite.

Gyvai mačiau Miele stalčius. Aprašymai atrodo panašūs g.gif
Na, kepti jame tikrai neketinu, bet pvz. 20 min. palaikyti paruoštą pagrindinį patiekalą, kol garuose troškinsis garnyras.. Nepavyks?
Atsakyti
Sveiki, renkamės garų orkaitę. Išsigryninom, kad pirolizė nereikalinga/nebūtina, mėsos termometras reikalingas. Lyg ir apsistojom ties variantu Electrolux EOB8751AOX. Pagal aprašymą ten yra 4-ios garų funkcijos. Klausimas: ar tas kiekis yra būtinas ir pakankamas, kad išgaut rezultatą bent jau geresnį nei paprastoi orkaitėj ar turėtumėm ieškoti kažkokios kitos orkaitės. Pirkinys numanomas iki 650Eur. Būčiau dėkingas už patarimą.
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2016 07 17, 15:28)
Gyvai mačiau Miele stalčius. Aprašymai atrodo panašūs  g.gif
Na, kepti jame tikrai neketinu, bet pvz. 20 min. palaikyti paruoštą pagrindinį patiekalą, kol garuose troškinsis garnyras.. Nepavyks?

Pavyks..... 4u.gif nes ten galite reguliuoti temperatūrą ~40 iki 80°C
Papildyta:
QUOTE(Rolsonas @ 2016 07 17, 15:37)
Sveiki, renkamės garų orkaitę. Išsigryninom, kad pirolizė nereikalinga/nebūtina, mėsos termometras reikalingas. Lyg ir apsistojom ties variantu Electrolux EOB8751AOX. Pagal aprašymą ten yra 4-ios garų funkcijos. Klausimas: ar tas kiekis yra būtinas ir pakankamas, kad išgaut rezultatą bent jau geresnį nei paprastoi orkaitėj ar turėtumėm ieškoti kažkokios kitos orkaitės. Pirkinys numanomas iki 650Eur. Būčiau dėkingas už patarimą.

EOB8751AOX yra
Kepimas garuose 100 procentu
Garai+karštas oras (50/50)
Garai+karštas oras (25/75)
EKO garai
Mau išgausite geriausius rezultatus.... 4u.gif

Atsakyti
Gal galite pakomentuoti? Vyras nori kuo greičiau nupirkt ir daugiau nebegalvot, o aš vis abejoju g.gif
Išsirinkome:
Orkaitė SIEMENS HB56GS560 - nežinau, kas čia per modelis, aš pati jį salone atradau kažkur giliai kampe, bet jis turi viską, ko man reikia - 2 teleskopinius bėgelius, laikmatį, galima tiksliai reguliuot temperatūrą, katalitinės sienelės (aš kažkodėl nenoriu pirolizės, pati nežinau kodėl, gal ir be reikalo), ši orkaitė kainuoja gerokai mažiau už kitas su panašiom f-jom, tai klausimas, kas su ja negerai ar modelis tiesiog senas labai? Orkaitei galiu leisti 500 Eur, bet šitos kaina 400 nesiekia.

Kaitlentė SIEMENS EH651FEB1E
Beje, gal žinot kaitlentę, kurioje laikmatis nieko neverdant veiktų tiesiog kaip paprastas laikmatis (supypsėtų po tam tikro laiko), nes man pasiteiravus parduotuvėse, tai sakė, kad tokio nėra, nors dabar turiu Whirpool kaitlentę ir labai gerai - vaikams nustatau, kad po tam tikro laiko turi baigt žiūrėt filmukus, ateit valgyt ir pan, patys žino, kai supypsi thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chorisste: 17 liepos 2016 - 22:55