100% Pure 'peach' lupu sviestas - jau kazkuriuose pabaigtuose produktuose buvau ji idejus, bet dar pasilikau, nes nu gaia pilna produkta maist... Bet dabar jau tikrai i siuksline keliauja, nes vos pora kartu panaudojau. Spalva labai ryski, nors pirstu tepant lengva sluoksni gaunasi labai grazi ir lengva kasdienine spalvyte. Problema pakuotej, nes jau taip sunkiai atsidengia - tiesa sakant, tai praktiskai kaskart su kokiu daiktu turedavau atidengt, nes pirstais neatsidengdavo, o jei dar pirstai nesausi, tai isvis be sansu... Tai toki pradengta laikiau vonioje - na pora kartu pasitepliojau ir tiek.
Avril 'bois de rose' spalvos piestukas-lupdazis - sios firmos lupu priemones man labai patinka

Ismetu kazkur puse ar maziau, nes tiesiog nelabai naudoju del pakuotes. Po kiekvieno pasidazymo (ar net nepilnai pasidazius) tenka padrozt, nes kitaip tas piestuko medis duria i lupas. Tai jis man toks nepatogus nesiotis rankinej, o ir paprasciau kazka lengviau naudojamo pagriebt besidazant.
La Mav lupu blizgiai - abu labai lengvi, labai svelnia spalva duoda, tas 'nude', tai isvis beveik be spalvos. Nude ismetu, nes kvapas nuo kovo pasikeiteir man jis nemalonus, nors galiojimas dar ilgas. O tamsesne spalva retokai naudoju vien del to, kad megstu ryskesnes spalvas ant lupu ir labiau jauciamus produktus.
Ilia 'peekaboo' lupu blizgis - tai patikdavo, tai nepatikdavo jis man.... Skystokas, skonis nera neskanus, bet man nelabai patinka, o ir spalva tokia, kad kartais patikdavo, o kartais per sviesi atrode. Naudojau ant nude lupdaziu. Like nedaug (tik foto atrodo pilnas, nes sieneles aplipe), tai ismetu. Kartociau bespalvi sios firmos blizgi, kad galeciau ant lupdaziu naudot.
Dior tuso pagrindas ir 'diorshow' tusas - labai labai patiko

Blakstienos neatrodydavo perdetai dirbtines, bet vaizda ohoho galima buvo padaryt

Siaip nemegstu lenktu sepeteliu, bet siuo atveju patiko taip, kad pasilikau sepeteli issukuot blakstienas dazantis kitais tusais.
YSL 'mon paris' kvepalu meginelis - labai noretas isbandyt, bet jis man is tu, kur gali turet, bet gali ir apsieit, t.y. neypatingas...
Kari Gran pudros megineliai - gavau juos gal gruodi, bet taip ir laikiau iki siol, nes atrode labai blizgus. Kaip tycia dabar naudojama pudra labai netaupi ir pabijojau, kad baigsis kol kita uzsakyta ateis, tai ramesne diena sugalvojau sia pudra panaudot (jei kartais nelabai koks rezultatas butu, tai bent nelabai svarbu kai rimciau niekur neinu). Vienintelis megineliu minusas kiekis, nes man prireike dvieju, kad padengciau visa veida normaliai - pirmakart naudojau 1 ir 2 numerius. Kita diena emiau 3 ir kita pudra, tai 3 man tamsokas. Uztai pliusas, kad moki uz meginius $10, bet gauni koda ir kai perki pilna pakuote numinusuoja ta suma

Zodziu, ant veido neatrodo tokia blizgi, pamaskuoja vidutiniskai, bet man pilnai uztenka ir atrodo labai graziai, todel jau laukiu pilnos pakuotes
Ladybug Jane 'grapefruit' kuno losjonas - nelabai patiko kvapas, pati konsistencija nelabai, o ir sunkokai geriasi, tai verciau save ji naudot, bet daugiau nebegaliu....
Hugo Naturals kuno losjonas - smagus ir kvapas skanus, todel visai kartociau.
Hugo Naturals dezodorantas - kazkada visai patikdavo, dabar atradus n kartu geresni naturalu dezodoranta. Si sunaudojau tik, kad sunaudociau.
Gillette skutimosi zele - neisranki as tokiems produktams, tai tiko ir patiko.
Crest dantu pastos miniukas - balinimo nepastebejau, bet sunaudojau smagiai.
PHB cukraus sveitiklis - jis gabalinis, toks kaip muiliukas su levandu ziedeliais.

Galvojau labai gaivu bus ta meta vasara, bet kunui jis man per siurkstus, net braizo oda

Uztai pedoms gerai suejo.
Logona plauku fluidas su arganu - nepatiko

Atrodo tik pasausindavo ir paveldavo plaukus, o ne priesinga efekta duodavo. Sunaudojau per kelis kartus riebiai pritepdama ant plauku nakciai ir ryte isplaudama.
Original Mineral melynas plauku sampunas - kvapas

Kvepia alyvom

Pats sampunas laabai melynas ir turbut labiausiai patinkantis is naturaliu tokio tipo sampunu (isvis naturaliu melynu sampunu nera tiek daug). Jau turiu pilna buteliuka.
Episilk lupu balzamas - laaabai skalsus ir laaabai pasvelninantis lupas. Man minusas buvo kiekis, nes neisivaizduoju kada ji isnaudot, skonis toks savotiskas, o dar nepatiko, kad pirstu tepamas.
Suki 'balansing day lotion' meginelis - jokios nuomones neturiu, bet siaip Suki man tik sveitikliai patinka.
Tata Harper 'resurfacing mask' kaukes meginelis - atrodo toks gausus meginelis bus, bet realiai tik 1 kartui uzteko. Sunku ka ir pasakyt, bet oda ryte grazi liko, nesudirgus. Pati kauke malonaus kvapo, tekstura tokia zeline-gabaline, kazkiek primena obuoliu kose