-Method dusgelis: labai norejosi man magnolijos kvapo, bet jame to kvapo neuzuodziau. Siaip prause gerai, kvapas svelnus, bet man didokas kiekis.
-Herbivore 'coco rose' kuno sveitiklis: siuo atveju negaliu but objektyvi, nes kvapas pasakiskas

-Soapbox muilas: tebenaudoju, bet imeciau dezute prie pabaigtu produktu, kad papasakociau. Muilas kaip muilas, nors kvepia skaniai, skalsus. Naudoju kunui, nesausina.
-Marvis dantu pastos su jazminais miniukas: pagaliau pribaigineju rinkinuka. Tiksliau pagrinde visas pastas is rinkinio draugui atidaviau, si aisku ne jo skonio ir siaip keistoko skonio, tai teko man naudot. Nepirkciau didesnio kiekio, o ir toks mazas uzkniso kol susinaudojo, nes tas geliu kvapas/skonis visai ne i tema man....

-La Mav 'sweet orange' veido prausiklis: netaupiau as jo, bet vistiek pasirode neskalsus. Siaip prausdavo gerai, bet ne idealiai... Uztai smagi pakuote ir siaip smagus kai nereikia kazko rimciau nuo veido nupraust.
-Madara micelinis vanduo: sunaudojau kelis buteliukus Caudalie micelinio ir sumasciau paivairint. Viskas ok su situo vandenuku, nors Caudalie man lyg geriau vale, sitas kiek pasipyriodavo tam tikra tusa nuvalant (jauciu cia gal labiau tuso problema, nes su sveriu nuprausimu ir auksciau minetas prausiklis problemu turejo).
-Pangea Organics veido sveitiklis: pakankamai astrus, bet ne per astrus. Man kiek kliuvo lyg alkoholio kvapas jame.... PO kaip firma atradau pries kokios 7 metus, buvo viena pirmuju naturaliu firmu, kurias isbandziau, tai tuo metu negalejau naudot produktu - kvapai visiskai fe, neiprasti buvo. Dabar kvapas man visiskai jokiu neigiamu pojuciu nesukelia, na jis kitoks, bet nei per stiprus, nei bjaurus nera. Si sveitikli prisiminimu vedina nusipirkau, bet nemanau, kad kartociau.
-Pangea Organics 'italian green mandarin & sweet lime' tonikas: velgi kvapas kitoks, bet nera blogas. O pats tonikas kaip tonikas. PO kitoki tonika dar turiu, o sio nezadu kartot.

-kaukes, kremai ir kitokie megineliai veidui: kazkaip nieko nebuvo tokio, kad kartociau. Gal tik labiau is neigiamos puses galiu keleta paminet. Montagne Jeunesse 'clean up mud' kauke turbut viena is retu nepatikusiu - laaabai stipriai uzdziuvo, galima net gabalais nupupt nuo odos buvo, bet ta procedura skausminga, o nupraust kiek sunkoka buvo (kai pasiemiau dregna ranksluosteli ir juo nuvaliau kauke, tai viskas ok). Didziausias minusas jai, kad po jos oda ziauriai raudona visa vakara buvo ir siek tiek skausminga liko, matyt sujautrino, nors siaip nei viena kauke man to nera padarius. Sunday Riley kremo kvapas man laabai per stiprus, net nemalonu nuo to stiprumo buvo. Earth Therapeutics nosies pleistriukus naudoju, kad sunaudot, bet siaip man jie per skausmingi - labai stipriai prilimpa, atrodo su visa oda plesiu.

-is kvepalu megineliu visi patiko, bet nei vienas nepatiko tiek, kad noreciau pilno kiekio
-Lancome tuso ir bazes miniukai: nepatiko visiskai.... Tepi ar ne baze, o efektas toks pats ir tas tusas toks labiau naturalu efekta duodantis... Nepavykdavo man dramatiskesnio vaizdo gaut.
-Jane Iredale 'moonglow' bronzatas: rodos bronzatas skaitosi, bet priemone blizgi, tai visam veidui niekaip. Tamsiausia dali naudojau kaip seselius, o kitas 3 dalis maisiau ir tepiau ant skruostu. Metu lauk, nes atsiskyre dalys ir viena jau iskrito, tai nebepatinka man naudot tokios palaidos paletes. Siaip visai skalsi - naudojau praktiskai kasdien nuo praeito spalio.