Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

QUOTE(linamog @ 2016 07 15, 12:40)

Resale value! Net nepasitikrinau klaidu rasydama!
Atsakyti
Perpardavimo verte?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 07 15, 12:47)
Perpardavimo verte?

Teisingai!
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 07 15, 14:29)
As laukiu nauju misliu... Man patinka edukacines! Nors ta kur rubu dizainerius reikejo atspet irgi nereali!

Turiu viena-labai lengva - bet ja privalo visos modistes zinot!

Kurio dizainerio kuris bagas turi didziausia resell value, ir kuris daugiausiai (procentaliai) pabrango nuo atsiradimo pradzios?

Tai jos čia viso 'edukacinės', nes finale įgauni naujų žinių; išmanymo, taip sakant smile.gif
O ir taip įdomu - kad ir tie bag'ai - na tas su kuriuo V. Bekham tai klaikus [mano skoniui], gražiausias Alexos Chung.

Resale value, geras čia. Jei ne Birkin, kaip jau spėja Cocainna, ne Hermes, tai ir nežinau. Nes tą tai nakį prikelta pasakyčiau biggrin.gif Dar keli vykę Hermes modelių, bet pamiršau jau. Gal Grace Kelly kuri buvo skirta nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 15, 13:41)
Tai jos čia viso 'edukacinės', nes finale įgauni naujų žinių; išmanymo, taip sakant smile.gif
O ir taip įdomu - kad ir tie bag'ai - na tas su kuriuo V. Bekham tai klaikus [mano skoniui], gražiausias  Alexos Chung.

Resale value, geras čia. Jei ne Birkin, kaip jau spėja Cocainna, ne Hermes, tai ir nežinau. Nes tą tai nakį prikelta pasakyčiau  biggrin.gif Dar keli vykę Hermes modelių, bet pamiršau jau. Gal Grace Kelly kuri buvo skirta nebloga  smile.gif

Na jo-daug ko is sios temos ismokau biggrin.gif

Fendi mano jaunystes bagas! Be proto ji mylejau ir buvo dieviskai grazus pries koki 10 metu! Jis toks pretenzingas- ilgai laikiau dar pas save spintoj-bet pries pora metu mamai atidaviau-manau neuzsidesiu tikrai!
Mano pirkiniu sarase Antigona ir Heroine- abu man nerealus! wub.gif

Ne ne Birkin! Nors jis irgi prie tu kuriu perrpardavimo verte berods 67%, bet yra aukstesne dar! (Net 82% berods pagal vieno is second hand saitu paskaiciavimus)
Atsakyti
Tai gal klasikinis clutchas ant grandiniu nuo Chanel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 07 15, 16:15)
Na jo-daug ko is sios temos ismokau biggrin.gif

Fendi mano jaunystes bagas! Be proto ji mylejau ir buvo dieviskai grazus pries koki 10 metu! Jis toks pretenzingas- ilgai laikiau dar pas save spintoj-bet pries pora metu mamai atidaviau-manau neuzsidesiu tikrai!
Mano pirkiniu sarase Antigona ir Heroine- abu man nerealus! wub.gif

Ne ne Birkin! Nors jis irgi prie tu kuriu perrpardavimo verte berods 67%, bet yra aukstesne dar! (Net 82% berods pagal vieno is second hand saitu paskaiciavimus)

O wow, Fendi jaunytėj turėt tai jau žiauriai aukštas lygis!
biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 liepos 2016 - 16:47
QUOTE(Cocainna @ 2016 07 15, 14:21)
Tai gal klasikinis clutchas ant grandiniu nuo Chanel? g.gif

Teisingai! Clasikinis Chanel 2.55!- procentaliai pagal rankines verte kaina kilo daugiausiai (Vogue dare tyrima - tai per paskutinius 5 metus jo kaina kilo 70%) Ir perparduodant ji (naudota0 galima gaut iki 82% originalios jo vertes!

Aisku - jei ziurint tik i sumas (o ne procentus) Birkin visus aplenktu!
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 07 15, 16:41)
Teisingai! Clasikinis Chanel 2.55!- procentaliai pagal rankines verte kaina kilo daugiausiai (Vogue dare tyrima - tai per paskutinius 5 metus jo kaina kilo 70%) Ir perparduodant ji (naudota0 galima gaut iki 82% originalios jo vertes!

Aisku - jei ziurint tik i sumas (o ne procentus) Birkin visus aplenktu!

Oho. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 15, 16:40)
biggrin.gif  4u.gif

Fendi turet ir ne jaunystej wow hihihi.gif

Yee,laimejau protmusi thumbup.gif
Turiu ir as chanel baga,paziurint i net vintage kainas siurpas kila.. aciu brangiausiam uz investicija lotuliukas.gif beje ji ypac retai deviu,net nezinau kodel..
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 07 15, 14:40)
biggrin.gif  4u.gif

Tai kad Fendi lyginant su kokiu Chanel (apie Birkin tai net nekalbu) dar normali kaina buvo! Jaunai vienisai dirbanciai buvo galima! As dar nesu maniake shopomane-pas mane tases apgalvotos ir isnoretos bent min 2 metus! Jei noras po 2metu nepraeina-zinau, kad reikia pirkt!
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 07 15, 16:53)
Tai kad Fendi lyginant su kokiu Chanel (apie Birkin tai net nekalbu) dar normali kaina buvo! Jaunai vienisai dirbanciai buvo galima! As dar nesu maniake shopomane-pas mane tases apgalvotos ir isnoretos bent min 2 metus! Jei noras po 2metu nepraeina-zinau, kad reikia pirkt!

Labai teisingas poziuris drinks_cheers.gif
Atsakyti