Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 40-ta tema

QUOTE(l_satyra @ 2016 07 04, 14:28)
Dar kart gadinu statistika rezultatas <2

labai nuliudinai angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2016 07 04, 16:41)
Labai,labai liūdna sad.gif
Tik prašau nesustok  wub.gif tau būtinai reikia tapti mama!!!

ji esa mama 4u.gif
bet gal keist klinika reiktu g.gif idomu kur cia problema,gal ebrionų kokybėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(R&H @ 2016 07 04, 17:03)
Laba diena , nezinau ar teisingai pataikiau del IVF, darem IVF 21 isodinimas buvo 23, bet kaip bebutu gaila 2 liepos pradejau kraujuoti , pradejau dometis paskirtais vaistais kurie buvo israsyti po IVF ir informaciniame lapelyje parasyta kad vaistu prednisolon negalima vartoti pirmus 3 nestumo menesius o man juos reikejo gerti 2 kart dienoj . Gal mergaites daugiau zinot ka nors apie tai , mum tai pirmas IVF ir ........ ;(

Prednizolonas priešuždegiminis vaistas, jis negalėjo sutrukdyti nėštumui. Tik keista, kad būtent šį vaistą skyrė, dažniausiai skiriamas dexametazonas, poveikis tas pats, bet jis silpnesnis ir jo yra vaistinėse pirkti. O pas ką darėtės IVF?
Papildyta:

l_satyra, užuojauta didžiausia verysad.gif
Atsakyti

na....ik... labai labai liudna ...labai ...laikykites console.gif verysad.gif
Atsakyti

l_satyra, apkabinu
console.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 07 04, 16:54)
Mergaites, jei estradiolis pakiles, o fsh krites, tai cia jau ragai? unsure.gif paaiskinkit, kas del ko. Aciu 4u.gif

biggrin.gif nebutinai ragai. Pakilęs estradiolis dirbtinai numusa fsh. 'Tikrasis' fsh yra tas, kuris yra prie ~90 E2. Gera (kokybini) kiausidziu rezerva rodo kuo zemesnis fsh prie kuo zemesnio e2. O koks fsh ir e2?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 07 04, 15:54)
Mergaites, jei estradiolis pakiles, o fsh krites, tai cia jau ragai? unsure.gif paaiskinkit, kas del ko. Aciu 4u.gif

Kokie skaiciukai? Ka nors gerei?
Atsakyti
Dėkui mergaitės už palaikymą 4u.gif
Turbūt vaistuku man jau nebevartot?
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 07 04, 21:49)
Dėkui mergaitės už palaikymą  4u.gif 
Turbūt vaistuku man jau nebevartot?

Snd kelintą dpi? Jau reiktų nustoti vartojus... Deje... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2016 07 04, 13:28)

Liudziu kartu su Tavim ..... verysad.gif verysad.gif Bet tikiu, kad tai dar ne pabaiga! blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 04, 18:14)

ji esa mama  4u.gif

žinau, kad ji mama, bet jos dukriukas jau nemažas, mes skridom kartu į stambulą pernai, ir aš jai labai linkiu dar kartelį tapti mama wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2016 07 04, 20:04)
Prednizolonas priešuždegiminis vaistas, jis negalėjo sutrukdyti nėštumui. Tik keista, kad būtent šį vaistą skyrė, dažniausiai skiriamas dexametazonas, poveikis tas pats, bet jis silpnesnis ir jo yra vaistinėse pirkti. O pas ką darėtės IVF?

man bahceci irgi prednizoloną (Prednol) skiria visada prieš įsodinimą
Atsakyti
[quote=ailima,2016 07 05, 09:50]
žinau, kad ji mama, bet jos dukriukas jau nemažas, mes skridom kartu į stambulą pernai, ir aš jai labai linkiu dar kartelį tapti mama wub.gif wub.gif
Papildyta:

linkiu ir aš labai labai 4u.gif

kada pradedi climara klijuotu?
Atsakyti
Sveikos, ar vaziavot kas nors tik su rankiniu bagazu I Stambula? Ar neprisikabintu kazin prie vaistu?
Atsakyti