Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Mielosios,
aš su klausimu - turim ligoniukę, kiaušidėse piktasis, perveža į Onkologinę ligoninę Kaune, gal yra kokių rekomendacijų dėl mediko, kas ten "arčiausiai Dievo"?

Iš anksto ačiū už rekomendacijas.
Atsakyti
Galiu rekomenduoti gydytoją A. Gaurilčiką.
Puikus gydytojas ir žmogus. Tik dirba jis ne onkologinėje ligoninėje, bet Kauno klinikose.
QUOTE(gretusiu @ 2019 03 10, 16:48)
Mielosios,
aš su klausimu - turim ligoniukę, kiaušidėse piktasis, perveža į Onkologinę ligoninę Kaune, gal yra kokių rekomendacijų dėl mediko, kas ten "arčiausiai Dievo"?

Iš anksto ačiū už rekomendacijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulsi: 10 kovo 2019 - 19:51

Skorpe555, 2 grupė.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2019 03 13, 08:23)
<p>Skorpe555, 2 grupė.</p>

Ačiū labai už atsakyma 💖
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2019 03 13, 18:41)
Ačiū už atsakymą.3 gr ne antra .😊

Atsakyti

Sveikos. Šiandien iš LV nusipirkom poniabudės (žemės taukų). Bandysim gydytis, nes nepadėjo gydymas ankstesnis (ilga istorija). Su ja temsimės visą kūną, klizmas ir pan. Taip, skausmai bus, ypač pirmą men. Taip sakė, kad vėžį suaktyvins, po to gerės. Sakykit, ką girdėjot, patyrėt, ar įmanoma pasveikti ? Kas gydėtės taip ?

Atsakyti
QUOTE(Deima7771 @ 2019 03 20, 14:55)
<p>Sveikos. Šiandien iš LV nusipirkom poniabudės (žemės taukų). Bandysim gydytis, nes nepadėjo gydymas ankstesnis (ilga istorija). Su ja temsimės visą kūną, klizmas ir pan. Taip, skausmai bus, ypač pirmą men. Taip sakė, kad vėžį suaktyvins, po to gerės. Sakykit, ką girdėjot, patyrėt, ar įmanoma pasveikti ? Kas gydėtės taip ?</p>


Nepykit, man tai kažkoks akmens amžius........
Mūsų šeimos draugei krūties vėžys - po operacijos atsisakė chemijos - patikėjo vaisto Fortuna galia. Linkiu jai sveikt, na bet nežinau..........

Vyrui po paskutinės chemijos tragiškai išopėjo gleivinė, kyla temp, nevalgo, nusilpęs.... - daktaras liepė ryt su greitaja važiuoti į ligoninę...... unsure.gif
Atsakyti
Sugrįžęs gimdos kaklelio vėžys. Pirma diagnozė 2013. II b stadija. Taikyta chemo ir radioterapija.
Grižo vėžys  2018. Operacijos metu pašalinta dalis pažeistų limfmazgių, pašalinti augliukai. Chemo taikyta 4 kartus, 5 karto nebedarė, švitinimo atsisakė. Po kelių mėn. Vulvos vėžys 1 st, plius gimdos kaklelio vėžys IIb. Liga nesitraukia. PET tyrimas nerodo nieko gero, lyg peritoninis plitimas ? 
Gal kas susidūrėte ?
Taip jau taip, patikėjo tais žemės taukais, o ką chemo nebegalima, švitinti vėl? Po operacijų atauga ?
Atsakyti

Dažniausiai tos pačios srities nebešvitina, nebent jau paliatyvus gydymas.

Atsakyti

Ar  vartojate vitaminą B12? Teko girdėti nuomonių, kad onkologiniams ligoniams negalima, bet tuo pačiu skaičiau straipsnių apie teigiamą poveikį.

Atsakyti

Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet neduoda ramybes galvos skausmas, vezio zymenu tyrimo atsakymai. Pasidariau profilaktiskai ir dabar turiu.. Zymens 72-4 rezultatas 13.99, norma iki 6.9. Visi kiti zymenys normu ribose. Niekur nerandu tikslios info, ar gali sis zymuo buti padidejes 'siaip'? Dar svarbu pamineti, kad ta pacia d kai pridaviau krauja, susirgau menesinem, jos pas mane pasidare nereguliarios, kai pradejau vartoti KT.. Bet irgi niekur neaptinku info, kad 72-4 rodikli gali taip veikti ciklo svyravimai. Daugiau niekuo kaip ir nesiskundziu. Laboratorijoj pakonsultavo, kad tiesiog ta viena zymeni pakartoti po dvieju savaiciu. Tai db dvi savaites lauksiu neaiskume.. Aciu, kas atsakys :4u: sveikatos jums.

Atsakyti
Deraramos, as radau toki atsakyma:

Vėžio žymenys nėra tinkami pirminei ligos diagnostikai ar sergančiųjų atrankiniams tyrimams atlikti (su retomis išimtimis). CA 72-4 tyrimas dažniausiai yra naudojamas kaip pagalbinė priemonė pacientų, sergančių skrandžio ir kiaušidžių vėžiu, ligos stadijos patvirtinimui, atsako į gydymą stebėjimui bei operacijos radikalumo įvertinimui. Šio žymens koncentracijos padidėjimas kraujyje taip pat gali būti nustatomas sergant įvairiomis gerybinėmis ligomis: pankreatitu, kepenų ciroze, plaučių ligomis, reumatinėmis ligomis, ginekologinėmis ligomis, kiaušidžių cistų, krūties ligų ir gerybinių virškinamojo trakto ligų atvejais.
Iš vieno laboratorinio tyrimo rezultato negalima spręsti apie ligą, reikalingi papildomi klinikiniai, instrumentiniai bei laboratoriniai tyrimai, kuriuos gali paskirti gydytojas, įvertinęs jūsų nusiskundimus. Todėl, pirmiausiai, rekomenduojama kreiptis pas savo šeimos gydytoją.

Plačiau šeimos gydytojai

Pagarbiai
Ina Šapranauskienė
Atsakyti